• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Doktorunuz kendi programına göre sizi yönlendirmiş sanki 15. Haftada ikili test yapılmaz diye biliyorum. Doktora güvenmek çok önemli diğerinden de memnun kalmışsınız bence daha da geç olmadan değiştirin
Bide baktığımda sizler hepiniz yaptırdınız taramaları ordan da zaten fark ettim geçe kaldığımı siz sonuçları bile çoktan aldınız ben daha bugün yaptırdım

Sivilce benim de oldu çenemde filan. Ama yine de kim görse çok güzelleşmişsin diyor. Hamilelik yaradı bana :) erkek bebeğin tüm belirtilerini yaşıyorum yani.
Ay haklısın ona bir lafım yok gerçekten benimde cildime parlaklık kan can geldi saçlarım bebişten midir bilmem daha güzel şekil alıyor hatta😘🙂

Bide baktığımda sizler hepiniz yaptırdınız taramaları ordan da zaten fark ettim geçe kaldığımı siz sonuçları bile çoktan aldınız ben daha bugün yaptırdım
13+6 ya kadar yapılıyor senşnde guzel cıktı. Merak etme gec olsun da güç olmasın

Kızlar aranızda demir takviyesi kullanıp kabızlık yaşamayan varsa önerebilir misiniz? Bana doktor Feramat yazdı ama zaten halihazırda mide ve bağırsak problemi yaşıyorum, ek olarak bi de kabızlık yaşamak istemiyorum. Memnun olduğunuz bi takviye varsa doktoruma sorayım.
Canım ben de Ferrum kullanıyorum maalesef yapıyor biraz kabızlık ama her gün kefir ve kuru kayısı tüketerek önüne geçtim sayılır. Demir mutlaka kullanmalısın bence yoksa ilerleyen haftalarda demir hızlı düştüğünde toparlaman zor olabilir şimdiden depolamakta fayda var

13+6 ya kadar yapılıyor senşnde guzel cıktı. Merak etme gec olsun da güç olmasın
Bakalım kan sonuçları da gelsin de inşallah. Ya birde karnım şişmeye başladı ve deli gibi kaşınıyor karnımın kenarları gerilmeye başladı sanırım artık yağa başlamak lazım

Yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesi ile ben bu yağı aldım. Alman markası ve tamamen organik. Fiyat biraz pahalı ama kimyasal içeriği olmaması tercihimden yana oldu.
Karın büyümeye başlamadan ve düzenli kullanım maksimum fayda sağlıyormuş çatlaklar için ayrıca.

Eklentiler

• IMG_0629.webp
    IMG_0629.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 58
Bakalım kan sonuçları da gelsin de inşallah. Ya birde karnım şişmeye başladı ve deli gibi kaşınıyor karnımın kenarları gerilmeye başladı sanırım artık yağa başlamak lazım
Aaa ozaman hemen baslaa benim ilkinde doktor 12 de vermişti basla diye. Bende tembellik yapıyorum 🤷

Kızlar kızlarrrrrrr burnumun sol tarafı tıkalı ve sol tarafı uyumaya rağmen geçmeyen bir ağrıyla beni mahvediyor bu akşamdan beri benim gibi olan var mı acaba 😁

Kızlar aranızda demir takviyesi kullanıp kabızlık yaşamayan varsa önerebilir misiniz? Bana doktor Feramat yazdı ama zaten halihazırda mide ve bağırsak problemi yaşıyorum, ek olarak bi de kabızlık yaşamak istemiyorum. Memnun olduğunuz bi takviye varsa doktoruma sorayım.
Bende kullanıyorum cnm ama bende daha kabızlık yapmadi

Kızlar ya kafamda bazı soru işaretleri var size de danışmak istedim şuan gittiğim doktora bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlamıştım üç aydır bu doktora gidiyorum başlarda ilgili gibi gelmişti ama geçen hafta hastaneye yatışımla bazı şeylerin farkına vardım şuanki doktorum kadın ve geçen hafta izindeydi kanamam olduğu için aynı hastanede farklı bir doktora gittim o da erkek bi doktordu ve herşeyi eşim ve bana çok detaylı bir şekilde anlattı ve ultrasonu da baya dikkatli inceledi ilgilenmesi hastaneye yatırması önlem alması çok ilgili geldi bir de benim doktorum normalde 1 nisan da çağırmıştı ikili tarama için ve ben 15. Haftadayken çağırıyor ikili tarama için bu da çok saçma geldi bu erkek doktor da bana sordu ikili tarama yaptırdınız mı diye yaptırmadım dedim neden bu kadar geçe kalındı dedi bir de kan uyuşmazlığı aşısını neden kanama gelene kadar beklediniz dedi ben dedim kendi doktorum öyle yönlendirdi dedim sonra doktor biraz siniri bozuldu yani size de sormak istedim sizce kendi doktorum yanlış mı yapıyor
Canım o erkek doktora geçerdim ben olsam

Merhabalar. Benim bi arkadaşım hamileyken çok araştırıp sadece bu markayı kullanmıştı, çok memnundu. Ben Lierac ve Bio-Oil aldım yorumlara bakarak. Mesele nemli tutmak anladığım kadarıyla ama herkes son haftalarda salmayın diyor. Biraz da genetik tabi 😕 umarım çatlaksız geçiririz
Merhaba bio oil içeriğinden emin olabildiniz mi? Ben şüpheye düştüm de o yüzden soruyorum

Merhaba bio oil içeriğinden emin olabildiniz mi? Ben şüpheye düştüm de o yüzden soruyorum
Çok fazla iyi yorum geldi diye almıştım, ama bugün sabah kimya mühendisi bi hesapta içeriğini araştırdıklarını, önerilmediğini gördüm. O yüzden şuanda çok emin değilim 😣

Canım ben de Ferrum kullanıyorum maalesef yapıyor biraz kabızlık ama her gün kefir ve kuru kayısı tüketerek önüne geçtim sayılır. Demir mutlaka kullanmalısın bence yoksa ilerleyen haftalarda demir hızlı düştüğünde toparlaman zor olabilir şimdiden depolamakta fayda var
Çok teşekkür ederim canım sağol 🙏🏻 Evet bi şekilde başlamam gerekiyor 🥹

Back
X