- 4 Ekim 2023
- 2.390
- 1.670
- 53
- 30
Amin kuzum inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalımBende sana sormuştum durum ne diye haber geldiisağlıkla gelsin prenses
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalımBende sana sormuştum durum ne diye haber geldiisağlıkla gelsin prenses
![]()
Amin kuzum darısı senin başına annesi ona neler alacakAl annesi tokasini çorabını herşeyini al sağlıklı gelsin pirenses
![]()
Kuzum 7 haftalıkken kız demiştim bildin yazayım dedim sanaYihhuuuuuuuu yine tuttu
Bunlar çok iyi ayağını sıkmaz asla sende bu şekilde alırsan al cnmÇorap demişken kızımın ilk çorapları hediye geldi ama çok tatlı çok minnakkk![]()
Ay inşallah bir öğrene bilsem keskeAmin kuzum darısı senin başına annesi ona neler alacak![]()
Gittiğinde öğreneceksin kuzum inşallah Allah gönlüne göre versin bitanemAy inşallah bir öğrene bilsem keske
İnşallah cnm gün geçmiyor 29 zuna daha çok var puffffGittiğinde öğreneceksin kuzum inşallah Allah gönlüne göre versin bitanem![]()
Kaç haftalıksinDoktordan çıktım şimdi ikili tarama testi yaptırdım ense kalınlığı 1.13 çıktı çok şükür kanımı da verdim. Cinsiyeti sordum ama daha erken dedi doktorum geçen haftaki başka doktor erkek demişti ama kendi doktorum ısrarla tahmin yapmıyorbu arada kanama alanı yok olmuş çok şükür içim o kadar rahatladı ki
iki hafta sonra bi daha çağırdı o zamma söylerim cinsiyeti dedi
![]()
13+2Kaç haftalıksin
Malesef kuşum şimdiden ben 1 ay sonraya nasıl dayanıcam diye düşünüyorumİnşallah cnm gün geçmiyor 29 zuna daha çok var puffff![]()
Çok şükür canım kanama alanın kaybolmasına ayrıca aşırı sevindim cinsiyetide sağlıklı olsun 2 hafta sonra öğrenDoktordan çıktım şimdi ikili tarama testi yaptırdım ense kalınlığı 1.13 çıktı çok şükür kanımı da verdim. Cinsiyeti sordum ama daha erken dedi doktorum geçen haftaki başka doktor erkek demişti ama kendi doktorum ısrarla tahmin yapmıyorbu arada kanama alanı yok olmuş çok şükür içim o kadar rahatladı ki
![]()
Bakalım inşallahÇok şükür canım kanama alanın kaybolmasına ayrıca aşırı sevindim cinsiyetide sağlıklı olsun 2 hafta sonra öğren![]()
Yaaa çok güzelsiniz
Gözün aydın canım cok sevindim.Doktordan çıktım şimdi ikili tarama testi yaptırdım ense kalınlığı 1.13 çıktı çok şükür kanımı da verdim. Cinsiyeti sordum ama daha erken dedi doktorum geçen haftaki başka doktor erkek demişti ama kendi doktorum ısrarla tahmin yapmıyorbu arada kanama alanı yok olmuş çok şükür içim o kadar rahatladı ki
![]()
Oy oy bari gidince ayrıntılı içinde randevu al ben oy yapicam gidince tarih almaya çalışıcam zaten gidince 16 haftalık olucam cumayı sabırsızlıkla bekliyorum desem yeridirMalesef kuşum şimdiden ben 1 ay sonraya nasıl dayanıcam diye düşünüyorum
Kuzum detaylı için 22. Haftayı bekle çok güzel fotoğraflar veriyor diyorlar bekleyeceğim sanırımOy oy bari gidince ayrıntılı içinde randevu al ben oy yapicam gidince tarih almaya çalışıcam zaten gidince 16 haftalık olucam cumayı sabırsızlıkla bekliyorum desem yeridir
Cnm devlete gittiğim için sorun yok geç veriyorlar zaten tarihiKuzum detaylı için 22. Haftayı bekle çok güzel fotoğraflar veriyor diyorlar bekleyeceğim sanırım