• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Doktordan çıktım şimdi ikili tarama testi yaptırdım ense kalınlığı 1.13 çıktı çok şükür kanımı da verdim. Cinsiyeti sordum ama daha erken dedi doktorum geçen haftaki başka doktor erkek demişti ama kendi doktorum ısrarla tahmin yapmıyor 🥲 bu arada kanama alanı yok olmuş çok şükür içim o kadar rahatladı ki 😊 iki hafta sonra bi daha çağırdı o zamma söylerim cinsiyeti dedi 🙂

Doktordan çıktım şimdi ikili tarama testi yaptırdım ense kalınlığı 1.13 çıktı çok şükür kanımı da verdim. Cinsiyeti sordum ama daha erken dedi doktorum geçen haftaki başka doktor erkek demişti ama kendi doktorum ısrarla tahmin yapmıyor 🥲 bu arada kanama alanı yok olmuş çok şükür içim o kadar rahatladı ki 😊 iki hafta sonra bi daha çağırdı o zamma söylerim cinsiyeti dedi 🙂
Kaç haftalıksin

Çok şükür canım kanama alanın kaybolmasına ayrıca aşırı sevindim cinsiyetide sağlıklı olsun 2 hafta sonra öğren 🥰

Tecrübeli hamişler detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırdınız? 18. haftadan sonra yapılır yazıyor ama benim randevum 17+3 te mesela biraz ileriye mi alsam randevuyu boşuna gitmeyeyim🤔

Gözün aydın canım cok sevindim.

3 lü tarama dediklerini yaptıran var mi simdi sırada 3 lu tarama mi var kizlar? Ben de pazartesi gideceğim oğluşu görmeye

Malesef kuşum şimdiden ben 1 ay sonraya nasıl dayanıcam diye düşünüyorum
Oy oy bari gidince ayrıntılı içinde randevu al ben oy yapicam gidince tarih almaya çalışıcam zaten gidince 16 haftalık olucam cumayı sabırsızlıkla bekliyorum desem yeridir

Oy oy bari gidince ayrıntılı içinde randevu al ben oy yapicam gidince tarih almaya çalışıcam zaten gidince 16 haftalık olucam cumayı sabırsızlıkla bekliyorum desem yeridir
Kuzum detaylı için 22. Haftayı bekle çok güzel fotoğraflar veriyor diyorlar bekleyeceğim sanırım

Kuzum detaylı için 22. Haftayı bekle çok güzel fotoğraflar veriyor diyorlar bekleyeceğim sanırım
Cnm devlete gittiğim için sorun yok geç veriyorlar zaten tarihi 🤣🤣 doktorun dedi iki hafta sonra gel al dedi tarihi anca 23 haftaya anca yer bulurum

Back
X