- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
Evet erken inmiştir cnm ama belkı bebegın durusuda karnında öyle olabılır sıtrese kendınj sokmaEe bildiğim kadarıyla hep öyleydi. Yani 35. Haftaya gircem. Erken mi inmiş yoksa zamanı mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet erken inmiştir cnm ama belkı bebegın durusuda karnında öyle olabılır sıtrese kendınj sokmaEe bildiğim kadarıyla hep öyleydi. Yani 35. Haftaya gircem. Erken mi inmiş yoksa zamanı mı acaba
Göbüşünü yesınler senın maşallah benım kı sıvrı duruyor erkek sanıyor herkezSenin ne güzel küçük gibi benim kocaman olduu oturamıyorum bile
Evet çok biliyorlar kendileri valla hadlerini de bildirsem koca tarafı çok cahil olduğu için yine aynılarİlk olarak çok biliyorlar ikinci olarak da e haftan itibariyle inebilir de yani kaçta doğurmanı bekliyorlar ki.. Yani böyle hadsiz yöneltimleri sevmiyorum ya. Takılma kuşum tamamen pozisyon ve karın biçimimiz ile ilgili bir durum.
Göbüşler buyumüşNeden artık bu sayfaya göbüş fotoğrafları gelmiyor acaba 34 haftalık bebemben
Amin inşallah canım sagolZaten zamanıda kuşum gelebilir dediğin gibi ama herkesin hamileliği başka yavrum. Seni ve bebişini biran önce Allah sağlıkla kurtarsın içini ferah tut neler oluyor bebekler sağlıkla doğuyor
Boya badana derken bence çok yoruldun sen biraz yatak istirahati ile çözülür umarım yoksa da kilosu falan güzel sağlıkla gelsin bebitoSancılar var düzenli gelen. Yatış yaptık 2450 Gr olmuş strese girdim . Dua edin bana da kızlar
Baya geç başlatıcak sanırım nst ye 36 dan sonra haftada bır veya ıkı haftada bır kere gıdıyorsun doktoraBir daha ki randevumu 16 ağustosa vermiş doktor ya neden bu kadar arayı açıyor anlamış değilim 20 günden fazla var yani ve o zaman 35 haftalık olacak nst ye felan başlatmayı düşünmüyor heralde
Bence karnımın şekli böyle cünkğ en baştan beri aşağı doğru büyüyor ve bebek aşağı pozisyonuna girmiş öyle kalmış kafası da büyük normaldir yaniEvet erken inmiştir cnm ama belkı bebegın durusuda karnında öyle olabılır sıtrese kendınj sokma
tek benım kı asagıda ilerlemiyor muş aynı durumdayızBence karnımın şekli böyle cünkğ en baştan beri aşağı doğru büyüyor ve bebek aşağı pozisyonuna girmiş öyle kalmış kafası da büyük normaldir yani
Neden artık bu sayfaya göbüş fotoğrafları gelmiyor acaba 34 haftalık bebemben
Benim de kocaman oldu bi de bana kız karnına benziyo diyolar öyle mi sizceSenin ne güzel küçük gibi benim kocaman olduu oturamıyorum bile
İçersin içersin gerçekten kötü değil tadıAA akşam bende deneyeyim bakalım inşallah bende içebilirim
Sezeryan olacak zaten ne bileyim son haftayı da beklemez ki toplasan bir kere anca bağlar nst ye bu şekildeBaya geç başlatıcak sanırım nst ye 36 dan sonra haftada bır veya ıkı haftada bır kere gıdıyorsun doktora
Çok şükür bebeğim büyüdü belli ediyor artık kendiniGöbüşler buyumüş
Ay onu hiç anlamam ama maşallahınız var çok tatlısınız ana oğulBenim de kocaman oldu bi de bana kız karnına benziyo diyolar öyle mi sizce
Aynen ben sordum kımse cvp vermedı bundan almıstım oğlumda almam heralde duruyor öyle yıne bunu kullanırımKızlar bi arkadaş sordu da kimse cvp vermedi. Lohusa korsesi aldınız mı?
Evet kıza benzıyor karnınBenim de kocaman oldu bi de bana kız karnına benziyo diyolar öyle mi sizce
Bu saatten sonra kız çıkarmam umarımEvet kıza benzıyor karnın
Benımde hep sıvrı karnım sıvrıyı gectım karnım bıldıgın taş gibi hıc yumuşamıyor cuma günü randevum var doktora sorucamBu saatten sonra kız çıkarmam umarım
Memnun kaldın mı canımAynen ben sordum kımse cvp vermedı bundan almıstım oğlumda almam heralde duruyor öyle yıne bunu kullanırım