- 8 Mayıs 2023
- 2.204
- 2.442
- 28
Stres yapma canım İlaçlarla düzene sokarlar inşallah, bebişin gelmek istediyse de kilosu yerinde korkmaSancılar var düzenli gelen. Yatış yaptık 2450 Gr olmuş strese girdim . Dua edin bana da kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres yapma canım İlaçlarla düzene sokarlar inşallah, bebişin gelmek istediyse de kilosu yerinde korkmaSancılar var düzenli gelen. Yatış yaptık 2450 Gr olmuş strese girdim . Dua edin bana da kızlar
Ayy hiç strese girme bebişin kilosu guzel haftanız kucuk değil. Zaten mudahaleyle durdururlar da.Sancılar var düzenli gelen. Yatış yaptık 2450 Gr olmuş strese girdim . Dua edin bana da kızlar
Sıtres yapma cnm Allah'ın izniyle sorun cıkmıycak kendını ve bebegı sıtrese sokarsan daha çok kasılman agrı olur haber bıze aklım sendeSancılar var düzenli gelen. Yatış yaptık 2450 Gr olmuş strese girdim . Dua edin bana da kızlar
Hiç stres yapma güzelim. Bir şekilde durdururlar ama velev ki durdurmadılar kilosu iyi haftası iyi hiiiç sıkıntı yapma sağlıkla her şey yoluna girecek inşallahSancılar var düzenli gelen. Yatış yaptık 2450 Gr olmuş strese girdim . Dua edin bana da kızlar
Durdururlar kuzum stres yapma tam tersi durumda da maşallahınız var kilosu yerinde hiç korkmaSancılar var düzenli gelen. Yatış yaptık 2450 Gr olmuş strese girdim . Dua edin bana da kızlar
Bebek hareket etmediği zamanlar nefes alma verme tekniğini yapmamı söyledi ebe bana bunun için hemen hastaneye koşmana hiç gerek yok dedi. Dene istersen canım özellikle 4-8 nefesini.Kızlar benim dün bebiş karnımda yatana kadar horon tepti. Karnım yırtılcak sandım bazı zamanlar. Dün saglık ocagı nstye falan gitmiştim kan vercem die savah aç cıktım sonra nst ye gitcem diye de kaşarlı tost ve meyvesuyu içtik. Tostu yerken tepinmeye baslamıstı geceye kadar durmadı. Tatlı faland a yemedim sabah. Ama bugun de inadına aşırı sakin. Saga donuyom sola donuyom yok kahvaltı hazırlarken hissettim kahvaltıdan sonra sanki gene uyudu. Sonra kalktım cikolata kahve yaptım ozaman hareketlendi baya 1-2 saat sonra gene sakin moda aldı kendini. Dün 5-10 dk bile durmamıştı. Ara ara tepiyo veya dönuyo. Benim oğlan tost mu sevıyo acaba meyve suyumu coşturdu dün ne oldu bidaha yapıyım pozisyondan dolayı bugun cok hissetmıyomugum acaba
2 kez yaptım tekmeyi yedim hahahasBebek hareket etmediği zamanlar nefes alma verme tekniğini yapmamı söyledi ebe bana bunun için hemen hastaneye koşmana hiç gerek yok dedi. Dene istersen canım özellikle 4-8 nefesini.
Denendi onaylandı süper2 kez yaptım tekmeyi yedim hahahas
Denedim, vallahi olduBebek hareket etmediği zamanlar nefes alma verme tekniğini yapmamı söyledi ebe bana bunun için hemen hastaneye koşmana hiç gerek yok dedi. Dene istersen canım özellikle 4-8 nefesini.
+1Denendi onaylandı süper
Hemen deniycemBebek hareket etmediği zamanlar nefes alma verme tekniğini yapmamı söyledi ebe bana bunun için hemen hastaneye koşmana hiç gerek yok dedi. Dene istersen canım özellikle 4-8 nefesini.
Oldu mu kuşumHemen deniycem
Ben kullanıyorum canım. Gazoz gibi tadı. Şimdilerde içine iki parça buz atıyorum mis gibi gidiyor valla hatta şu anda içiyorumAranızda calcimax d3 kullanan var mı doktor yazmış bu sefer ama ben böyle suya atma olanları genelde içemiyorum bulantı yaptığı için var mı bunu deneyen ?
Ağrın vs varmıydı kzum senin sancı değerin kaç stres yapma sakın sakin kalmaya çalış bebişin kilosu da gayet iyiSancılar var düzenli gelen. Yatış yaptık 2450 Gr olmuş strese girdim . Dua edin bana da kızlar
Tat alıyorlar tabi artık tepki veriyorlar yediklerimize göre ve birde benim bebiş sırtı dönük olarak yatarsa hareket hissetmiyorum pozisyon da çok etkiliyor hareket hissetmemiziKızlar benim dün bebiş karnımda yatana kadar horon tepti. Karnım yırtılcak sandım bazı zamanlar. Dün saglık ocagı nstye falan gitmiştim kan vercem die savah aç cıktım sonra nst ye gitcem diye de kaşarlı tost ve meyvesuyu içtik. Tostu yerken tepinmeye baslamıstı geceye kadar durmadı. Tatlı faland a yemedim sabah. Ama bugun de inadına aşırı sakin. Saga donuyom sola donuyom yok kahvaltı hazırlarken hissettim kahvaltıdan sonra sanki gene uyudu. Sonra kalktım cikolata kahve yaptım ozaman hareketlendi baya 1-2 saat sonra gene sakin moda aldı kendini. Dün 5-10 dk bile durmamıştı. Ara ara tepiyo veya dönuyo. Benim oğlan tost mu sevıyo acaba meyve suyumu coşturdu dün ne oldu bidaha yapıyım pozisyondan dolayı bugun cok hissetmıyomugum acaba
Ay galiba oldu yaa ama neden oldu bilmiyorum kalktım su içtim geldim otururken denedim hareketliydi şimdi uzandım gene hareketliOldu mu kuşum
Sanırım pozisyon dedigin gibi etkiliyorTat alıyorlar tabi artık tepki veriyorlar yediklerimize göre ve birde benim bebiş sırtı dönük olarak yatarsa hareket hissetmiyorum pozisyon da çok etkiliyor hareket hissetmemizi
Kızlar bu arada içiniz yanıyor malum ben buzlu içeceklerden cok haz etmezdim içecegin tadı kacıyor die ve birde soda içtigimde hıckırık tutuyordu sürekli. Şimdi sodaya limon sıkıp boll buz atıyorum tuz atmıyorum churchill olmuyor. tercihen pipetli. Hem hıçkırmıyorum hem de içim ferahlıyor tabi arada buzu da agzımda kütürdetiyorum.Ben kullanıyorum canım. Gazoz gibi tadı. Şimdilerde içine iki parça buz atıyorum mis gibi gidiyor valla hatta şu anda içiyorum
Canım kilosu gayet iyi sakin ol inşallah biraz daha bekler tabi de doğarsa da korkmaSancılar var düzenli gelen. Yatış yaptık 2450 Gr olmuş strese girdim . Dua edin bana da kızlar