Bende öyleyim vallaSaat 2 oldu bir lokma bişey yiyemedim artık hazırlamak çok zor geliyor resmen canım hazır sofraya oturup kahvaltı yapmak istiyor doyasıya ama kendime hazırlayamıyorum ve acıktımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleyim vallaSaat 2 oldu bir lokma bişey yiyemedim artık hazırlamak çok zor geliyor resmen canım hazır sofraya oturup kahvaltı yapmak istiyor doyasıya ama kendime hazırlayamıyorum ve acıktımm
Çocuk aşagı inmiş doğum yakın demek istemişlerdır cnm benı karnım hep aşagıda meselaKızlar beni gören hep şey diyor. Karnın aşağı inmiş. O ne demek yani
"Yakında doğuracaksın" imasında bulunuyorlar canım. Bebek doğum kanalına girince karın aşağı inermiş. Bilimsel dayanağını bilemiyorum tabiKızlar beni gören hep şey diyor. Karnın aşağı inmiş. O ne demek yani
AA akşam bende deneyeyim bakalım inşallah bende içebilirimBen kullanıyorum canım. Gazoz gibi tadı. Şimdilerde içine iki parça buz atıyorum mis gibi gidiyor valla hatta şu anda içiyorum
38 haftalık oluyorsun zaten sanırım 2. Sezeryan olacak bebişin kilosu da şuan iyi 2 eylüle kadar ortalama 3 kilo civarı falan olur doktorun hesabını yapmıştır ona göre. Senin günün belli oldu hiç değilse bizde daha belli değilMerhabalar güzel anneler bugün kontrolüm vardı 32+0 günlüğüz 2 kilo olmuş prensesim sezeryana eylül 2 ye gün verdi o zamanda 37+5 günlük oluyor erken değilmi acaba buda görüntümüz
Evet canım aslında benimki normal doğumda ben sezeryan istiyorum bağlatmak istiyorum o yüzden isteğe bağlı benimki ondan doktor söyledi sizinkiler de belli olur bir an önce inşallah38 haftalık oluyorsun zaten sanırım 2. Sezeryan olacak bebişin kilosu da şuan iyi 2 eylüle kadar ortalama 3 kilo civarı falan olur doktorun hesabını yapmıştır ona göre. Senin günün belli oldu hiç değilse bizde daha belli değil
Allah kurtarsın hepimizi inslalh doğum özelde mi olacak devlette miEvet canım aslında benimki normal doğumda ben sezeryan istiyorum bağlatmak istiyorum o yüzden isteğe bağlı benimki ondan doktor söyledi sizinkiler de belli olur bir an önce inşallah
Ay modunu düşürme sakın bana bile dediler ablamın 5. aydan itibaren dediler 40 haftalık doğurdu ablam suni sancıyla bebek aşağı inmiş yakında gelir demek istiyorlar ama çok biliyor onlarKızlar beni gören hep şey diyor. Karnın aşağı inmiş. O ne demek yani
Çocuk aşagı inmiş doğum yakın demek istemişlerdır cnm benı karnım hep aşagıda mesela
Ee bildiğim kadarıyla hep öyleydi. Yani 35. Haftaya gircem. Erken mi inmiş yoksa zamanı mı acaba"Yakında doğuracaksın" imasında bulunuyorlar canım. Bebek doğum kanalına girince karın aşağı inermiş. Bilimsel dayanağını bilemiyorum tabi
Hem tansiyon hem şeker çıktı bende. İdrarda protein kaçağı var korkuyorum bebeğe bişey olacak diye. Artık gelse de korkmuyorum inankiAy modunu düşürme sakın bana bile dediler ablamın 5. aydan itibaren dediler 40 haftalık doğurdu ablam suni sancıyla bebek aşağı inmiş yakında gelir demek istiyorlar ama çok biliyor onlar
İlk olarak çok biliyorlar ikinci olarak da e haftan itibariyle inebilir de yani kaçta doğurmanı bekliyorlar ki.. Yani böyle hadsiz yöneltimleri sevmiyorum ya. Takılma kuşum tamamen pozisyon ve karın biçimimiz ile ilgili bir durum.Ee bildiğim kadarıyla hep öyleydi. Yani 35. Haftaya gircem. Erken mi inmiş yoksa zamanı mı acaba
Amin canım hayırlısıyla sağlıcakla inşallah özelde olcakAllah kurtarsın hepimizi inslalh doğum özelde mi olacak devlette mi
Zaten zamanıda kuşum gelebilir dediğin gibi ama herkesin hamileliği başka yavrum. Seni ve bebişini biran önce Allah sağlıkla kurtarsın içini ferah tut neler oluyor bebekler sağlıkla doğuyorHem tansiyon hem şeker çıktı bende. İdrarda protein kaçağı var korkuyorum bebeğe bişey olacak diye. Artık gelse de korkmuyorum inanki
Senin ne güzel küçük gibi benim kocaman olduu oturamıyorum bileNeden artık bu sayfaya göbüş fotoğrafları gelmiyor acaba 34 haftalık bebemben
Yesin teyzesi onu ya bebiş kendi egemenliğini kurmuş orada karışma annesiSenin ne güzel küçük gibi benim kocaman olduu oturamıyorum bile