Kızlar adetimin 3.günü bugün kan verdim bu çıktı bu ne demek anlayan varmi neden düşük adetim de az az geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar adetimin 3.günü bugün kan verdim bu çıktı bu ne demek anlayan varmi neden düşük adetim de az az geliyor
Hobi__atölyecisi damla atak yazıyor biyografide çok güzel kalitesi falan baya hoşuma gitti canımKuzumm bunları çok beğendim yaptırdığın sayfanın adını verir misin
Teşekkür ederimm ben de bakayım sayfayaHobi__atölyecisi damla atak yazıyor biyografide çok güzel kalitesi falan baya hoşuma gitti canım
Güzel gözüküyolar gerçekten bende burdan karar veriyim bari doğuma gidicez nerdeyse daha almadımŞu ikisini aldım kumaşın bu kadar iyi gelmesinş hiç beklemiyodum tiril tiril yumuşacık
Gayet güzel canım hiçte abartı degil eksik olmasın fazla olsun zaten dediğin gibi araba taşıyor. Benim de kafamda bu şekilde kaydettim hatta bir şey atlamiyim diye bestlak damlayı sormak istiyorum ben de bakıp araştırmıştım da önden almak gerekir mi acaba?Kızlar ben kendime 5 listeden falan karışık bir hastane listesi yaptım. Kiminize fazla gelebilir kiminize az, bence bir tık fazla ama benim kesin sezeryan olduğundan ve şimdilik bebişin karın çevresi geride gittiğinden Allah korusun ne olur ne olmaz araba taşıyor biz taşımıyoruz diyerek hazırladım listeyi. Sizlere de yol göstersin yardımcı olsun diye atayım dedim. Umarım faydalı olur, cumartesi ben hazırlayacağım bakalım
Valla ben sistemi şey olarak kurdum, eşimi yanımdan minimum gidecek şekilde. Yani sütüm gelmezse takviye edecek bir şey yanımda olsun psikolojik açıdan en azından rahatlatır diye düşündüm canım. İhtiyaç anında da hemen kullanırım, eşimi sağa sola göndermeye gerek kalmazGayet güzel canım hiçte abartı degil eksik olmasın fazla olsun zaten dediğin gibi araba taşıyor. Benim de kafamda bu şekilde kaydettim hatta bir şey atlamiyim diye bestlak damlayı sormak istiyorum ben de bakıp araştırmıştım da önden almak gerekir mi acaba?
Aynen baktım kaycam arkasını geciriyorum. Ama içide gomuluyo ya zaten cok kaymıyorum ama parmak arasında fıcırt die kayabiliyorum o da benim başarım garanti olsun die hep atarım çantaya arabaya. Bişey olmaz aklımda kalcagına yanında olsun hafifce bişey zatenDoğru diyosun en azından arkası falan var ayağımdan kayıp gitmez. Duş için iyi olur ben crocstan vazgeçmeyeyim en iyisi :)
Çok baktım ya lohusa takımları hep aşırı süslü dantelli ve gereksiz pahalı bunlar hem sade hem fiyatı iyi kumaşı da güzelmiş daha ne olsunGüzel gözüküyolar gerçekten bende burdan karar veriyim bari doğuma gidicez nerdeyse daha almadım
Yanına bi de yumuşak açık ev terliği gibi bi şey koyarım tamam işte zaten bi aksilik olmazsa kalacağımız iki gün. Çekim vs yaptırmıcam zaten ben daha fazlasına gerek yok :)Aynen baktım kaycam arkasını geciriyorum. Ama içide gomuluyo ya zaten cok kaymıyorum ama parmak arasında fıcırt die kayabiliyorum o da benim başarım garanti olsun die hep atarım çantaya arabaya. Bişey olmaz aklımda kalcagına yanında olsun hafifce bişey zaten
Canım kaç kilosun kaç beden aldın, fiyatları uygunmuş bende alayım yaTrendyolda miss dünya lissa diye bi marka var ordan kendime iki takım aldım hastanede giymek için kumaşları harika yumuşacık. Almayan varsa fikir olsun fiyatları da iyi.
Anı küplerinden yaptıran varmı aranızda
Linakiz canım ben bu anı küplerinden aldım. Bence de fotoğraflarda güzel duruyorBen böyle bi set beğendim ama gerekli mi bilemedim de ama hoş oluyor bence fotoğraflarda ya
lilyrosey eline sağlık canım, gayet güzel olmuş listen. Çünkü orda bişey lazım olsa yanımızda olmasa daha büyük sıkıntı, ben de temkinli olmaktan yanayım hemen kaydettim listeniKızlar ben kendime 5 listeden falan karışık bir hastane listesi yaptım. Kiminize fazla gelebilir kiminize az, bence bir tık fazla ama benim kesin sezeryan olduğundan ve şimdilik bebişin karın çevresi geride gittiğinden Allah korusun ne olur ne olmaz araba taşıyor biz taşımıyoruz diyerek hazırladım listeyi. Sizlere de yol göstersin yardımcı olsun diye atayım dedim. Umarım faydalı olur, cumartesi ben hazırlayacağım bakalım
Ben 92 kiloyum 2xl aldım ama xl bile olurmuş kumaşı baya esnek pantolonlu olanında bel lastiği çok rahat oldu ince yapmışlarCanım kaç kilosun kaç beden aldın, fiyatları uygunmuş bende alayım ya
Canım ben de LadyMina diye bi yerden hiç ummayarak söylemiştim o da güzel çıktı, senin aldığın yerin de geceliklerine bakıyordumTrendyolda miss dünya lissa diye bi marka var ordan kendime iki takım aldım hastanede giymek için kumaşları harika yumuşacık. Almayan varsa fikir olsun fiyatları da iyi.
Kesinlikle katılıyorum kuşum, temkinli olmakta fayda var, ben hepsini önce kilitli poşetlere sonra da hurçlara koyacağım. En kötü kullanmazsam temiz temiz yerine koyarım
Canım 71 im ama boy 1.60 l mi alsamBen 92 kiloyum 2xl aldım ama xl bile olurmuş kumaşı baya esnek pantolonlu olanında bel lastiği çok rahat oldu ince yapmışlar
Benim boyum da 165 canım bence L olur gibi baya esnek kumaş benim göbeğim büyük biraz ölçtüm şimdi 120 cm göbek çevrem ona göre yaparsın hesabınıCanım 71 im ama boy 1.60 l mi alsam
Teşekkür ederim bende bi bakım ona göre sipariş edeyim canımBenim boyum da 165 canım bence L olur gibi baya esnek kumaş benim göbeğim büyük biraz ölçtüm şimdi 120 cm göbek çevrem ona göre yaparsın hesabını
Bu bestlak damla dediğin nedir canımKızlar ben kendime 5 listeden falan karışık bir hastane listesi yaptım. Kiminize fazla gelebilir kiminize az, bence bir tık fazla ama benim kesin sezeryan olduğundan ve şimdilik bebişin karın çevresi geride gittiğinden Allah korusun ne olur ne olmaz araba taşıyor biz taşımıyoruz diyerek hazırladım listeyi. Sizlere de yol göstersin yardımcı olsun diye atayım dedim. Umarım faydalı olur, cumartesi ben hazırlayacağım bakalım
Süt arttırıcı damla kuşum, genelde sezeryan doğum yapacak yahut sütü az annelere öneriyorlar. Ben de nolur nolmaz alayım en kötü psikolojik olarak yanımda olması iyi hissettirir diye düşünüyorumBu bestlak damla dediğin nedir canım