Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşmüş şimdi tekrar ölçtük teşekkür ederimSınırda sanki biraz dinlenip limonlu su içip bi daha ölç canım
Yildizli griden ben de aldımm insallah memnun kalirizzArkadaşım bunları hediye almış kızlar var mı alıp daha önce kullanan emzirme minderi ve düz kafa yastığı Eki Görüntüle 3448977
Bana geliyor biranda tuvaletim geliyor aha diyorum oraya baski yapiyor bebişimKızlar bebişler hareket ettıkce lavabo ıstegınız gelıyormu alt bölümde sızdede sızlama varmı?
Özellikle yürürken yapıyor şımarık kızım aşağı tekme atıyor sankşKızlar bebişler hareket ettıkce lavabo ıstegınız gelıyormu alt bölümde sızdede sızlama varmı?
Her gece yarım saate bır lavabodayım resmennBana geliyor biranda tuvaletim geliyor aha diyorum oraya baski yapiyor bebişim
yürürken oturur ken uzanırken anında gelıyor resmenÖzellikle yürürken yapıyor şımarık kızım aşağı tekme atıyor sankş
Ahahah ben hamileliklerimin son aylarında sudan soğuyorum yaa şuanda mesela 1,5-2 litre anca içebiliyorum maşallah sana3-4 litre az geliyor demekki bana benim lakabın damacana zaten
Benimde başladı kaşınmalarım daha da çatlamam inşaAllahNe kadar şu içersek catlamayı engellıyormus azda olsa ben şuan çatlaklardan pettım öylede kaşınıyorkı anlatamam
Krapm girdiği gibi gün içinde 1-2 şişe soda içiyorum magnezyum eksikliğindenmiş kramp girmesi tekrar etmesi bir haftayı buluyor ara ara sadece soda içersen Allah'ın izniyle kramp iyice giderGögusler desen şişmeye başladı ufak bir kasıntıda akıyo hemen Allah'tan kırap olayım bitti daha yapamıyorum çok şükür ama uyuşma var ayaklarımda karıncalanıyor sendede varmı kuzu
Kırap yok kuzum çok şükür gunlerdır hıc yasamadım sadece karıncalanma yasıyorum oda ayaklarımın üstüne unutup oturduğum içinAhahah ben hamileliklerimin son aylarında sudan soğuyorum yaa şuanda mesela 1,5-2 litre anca içebiliyorum maşallah sana
Benimde başladı kaşınmalarım daha da çatlamam inşaAllah
Krapm girdiği gibi gün içinde 1-2 şişe soda içiyorum magnezyum eksikliğindenmiş kramp girmesi tekrar etmesi bir haftayı buluyor ara ara sadece soda içersen Allah'ın izniyle kramp iyice gider
Oturduğum yerde sertleşme yasıyorum bes dakkıkada ıkı kere yaşadım şuan alıstım gercı ilk cocuk olsa korkardım ilk olmayınca normal gelıyprAhahah ben hamileliklerimin son aylarında sudan soğuyorum yaa şuanda mesela 1,5-2 litre anca içebiliyorum maşallah sana
Benimde başladı kaşınmalarım daha da çatlamam inşaAllah
Krapm girdiği gibi gün içinde 1-2 şişe soda içiyorum magnezyum eksikliğindenmiş kramp girmesi tekrar etmesi bir haftayı buluyor ara ara sadece soda içersen Allah'ın izniyle kramp iyice gider
Ahahha geçmiş olsun diyelim o zamanKırap yok kuzum çok şükür gunlerdır hıc yasamadım sadece karıncalanma yasıyorum oda ayaklarımın üstüne unutup oturduğum için
Saol cnmAhahha geçmiş olsun diyelim o zaman
Benimde bu bebişte sancılarım var belimde falan ağrım oluyor ara ara eşim tedirgin diyorum normal bu sakin olOturduğum yerde sertleşme yasıyorum bes dakkıkada ıkı kere yaşadım şuan alıstım gercı ilk cocuk olsa korkardım ilk olmayınca normal gelıypr
Benim kaburgalarım ve sırtım çok ağrıyorBenim de sırtım çok ağrıyor göğüslerim büyük olduğu için ağrıdığını düşünüyorum
Uygulamalarda 100-150 gram yazıyor hep eger 250 alsa zaten 1 ayda 1 kilodan fazla alır bu haftalarda zorNormal alımı zaten 200 gramla 250 dıyolar ama 150 bıle gayet ıyı
Bencede aynen dediğin gibievet aslında bana da normal geldi ama önceki 3 haftada 200 gr almış sadece. doktor da ona şaşırdı. bir de bu ölçümlerde hata olabiliyor onu fark ettim. mesela kafa çevresi geçen hafta daha büyük ölçülmüştü şimdi küçülmüş kfjfdj
Aynen normal bu şuan hayırlısıyla doğsun lar ınsaşlahBenimde bu bebişte sancılarım var belimde falan ağrım oluyor ara ara eşim tedirgin diyorum normal bu sakin ol
Benım anlamadıgım hamıllerı üzmekten başka bırsey degıl bu yaptıkları hamıle olduğunu ilk ogrendıgımde doktor bana dedıgı kelıme neden hamılesın nasıl hamışe kalırsın üç çocuk neyıne yetmıyor dortduncuyu yapıyorsun acıyorum senın gıbı kadına oldu dahada o doktora gıtmedım sankı o doğuracakBencede aynen dediğin gibi
Ben de bundan aldım, pembe kısmı bende gri kullanışlı bir çantaya benziyorDün dışardayken bi bayanda gördüm çok hoşuma gitti aynı modeli ama marka farklı tabi. Akşam sipariş verdim inşallah güzel çıkar Zaten heryere arabayla gidiyoruz çok yıpranıcağını sanmıyorum