Benim pantolona cıkıyor bazen dün artık ekstra uzun günlük ped aldımAynen ya o yüzden millet kullanıyprum akıntı yüzünden yoksa maf oluyor iç giysiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim pantolona cıkıyor bazen dün artık ekstra uzun günlük ped aldımAynen ya o yüzden millet kullanıyprum akıntı yüzünden yoksa maf oluyor iç giysiler
Ben ayakta dururken çok ağrımaya başladı belimKızlar ya sırtı böyle diken diken batan ağrıyan var mı çok berbat böyle cereyan da kalmışım gibi ağrıyor göğüslerim de öyle tel tel böyle damarlarım acıyor ya
1 hafta bile olmadan 150 gr kadar almış normal kilo alımı değil mi aslında.kızlar geçen hafta 2 haftalık gelişim geriliği var ve rahim ağzı kısalmış demişti başka bir doktor. bugün kendi doktorum izinden döndü ona kontrole gittim. gerçekten de bebek biraz küçük ama az da olsa kilo almış, hiç kilo almamış değil dedi. 30+0da 1265 grdı. bugün 30+5 1400 gr olmuş. işin tuhafı ben kilo veriyorum neden bilmiyorum. o kadar da yiyorum ama. 2 gün sonra perinatoloğa gideceğiz plasentada bir sıkıntı var mı diye bakacak. progestanı fitil olarak kullanınca gerçekten daha etkili oldu herhalde 30 mm üzerinde yine rahim ağzı çok şükür ne olur ne olmaz tedbiren ciğer geliştirici yapalım dedi doktor. 2 iğne bugün oldum 2 tane de yarın olacağım. 10 günde bir takip edelim eğer bebeğin büyümediğini fark edersek erken alırız dedi ama inşallah öyle bir şey olmaz ya
Normal alımı zaten 200 gramla 250 dıyolar ama 150 bıle gayet ıyı1 hafta bile olmadan 150 gr kadar almış normal kilo alımı değil mi aslında.
Canım ihmal etme başka bi bölüme gitmen gerekebilir ama hangisi bilmiyorum, karaciğerden, safradan falan kaynaklanabilirEvet bazen öyle bazende içinde beyazlıklar var nasıl tarif edilir onuda bilmiyorum
evet aslında bana da normal geldi ama önceki 3 haftada 200 gr almış sadece. doktor da ona şaşırdı. bir de bu ölçümlerde hata olabiliyor onu fark ettim. mesela kafa çevresi geçen hafta daha büyük ölçülmüştü şimdi küçülmüş kfjfdj1 hafta bile olmadan 150 gr kadar almış normal kilo alımı değil mi aslında.
Toparlamaya başlamış bence, normale dönüyor kuzumevet aslında bana da normal geldi ama önceki 3 haftada 200 gr almış sadece. doktor da ona şaşırdı. bir de bu ölçümlerde hata olabiliyor onu fark ettim. mesela kafa çevresi geçen hafta daha büyük ölçülmüştü şimdi küçülmüş kfjfdj
Muhtemelen dönerken yapıyor onu sızlıyor mesanem sanki çişim geliyor zaten benimki hala aşağılara çalışıyor hiç yukarı çıkası yok millet de başladı göbeğin aşağıda demeyeKızlar bebişler hareket ettıkce lavabo ıstegınız gelıyormu alt bölümde sızdede sızlama varmı?
Benım kıde aşşagıda göbek ızzasında büyüyor hıc yukarı çıkmaya nıetı yok bız senle aynı durumdayız resmen doğum yakın galıba inmiş karnın asagı lafını duymaya çok başladımMuhtemelen dönerken yapıyor onu sızlıyor mesanem sanki çişim geliyor zaten benimki hala aşağılara çalışıyor hiç yukarı çıkası yok millet de başladı göbeğin aşağıda demeye
Cnm normal agrılar şuan göğüsler göbek büyüdükçe vıcut tek yere yonelıyor malesef o yüzden belımız agrıyorBenim de sırtım çok ağrıyor göğüslerim büyük olduğu için ağrıdığını düşünüyorum
ay inşallah canım ya avokado, tahin pekmez, ceviz, muz, kefir, protein ne varsa yiyorum 5 gündür dedim doktora. eğer plasenta yetersiz geliyorsa sen ne yersen ye bebeğe etkisi olmaz senin yediğinle alakalı değil bu dedi. kendisi ilk hamileliğinde 26 kilo almış ama bebek 2200 doğmuş, eğer bebeğe öyle kilo aldırmak mümkün olsaydı ben aldırırdım dediToparlamaya başlamış bence, normale dönüyor kuzum
Bi bakıma daha rahatlık göğsüme mideme hiç baskı yok nefes darlığı yok. Çok yürüyüp yorulursam kalçam belim ağrıyor sadeceBenım kıde aşşagıda göbek ızzasında büyüyor hıc yukarı çıkmaya nıetı yok bız senle aynı durumdayız resmen doğum yakın galıba inmiş karnın asagı lafını duymaya çok başladım
Bende bazen göğsümün altında hıssedıyorum yumruk gıbı birşey gezıyor bazen de sankı gotunü dayıyor nefes alamıyorum bende bel agrısı yok çok şukur okadarda hareket edıyorum üç çocuk bazen okadar çok bunalıyorum kı evden atasım gelıyor herkezıBi bakıma daha rahatlık göğsüme mideme hiç baskı yok nefes darlığı yok. Çok yürüyüp yorulursam kalçam belim ağrıyor sadece
Off allah kolaylık versin yaa ben bi taneyle bitiğimmBende bazen göğsümün altında hıssedıyorum yumruk gıbı birşey gezıyor bazen de sankı gotunü dayıyor nefes alamıyorum bende bel agrısı yok çok şukur okadarda hareket edıyorum üç çocuk bazen okadar çok bunalıyorum kı evden atasım gelıyor herkezı
Sınırda sanki biraz dinlenip limonlu su içip bi daha ölç canımKızlar tansiyonum 101/91 büyük normal ama küçük yüksek dimi? Ne yapmalıyım acaba
Hıc sorma Allah'tan ıkısını öğlene kadar kuran kursunda yolluyorum bıcırıkla kalıyorum evde ama oda yürümeye başlayalı ıkınay oldu bu ayın 21 de bır yasına gırıcek o yetıyor hepsıne desem yerıdır kucagımdan ınmıyor kız karnım taş gıbı oluyor sıpa 12 kıloOff allah kolaylık versin yaa ben bi taneyle bitiğimm
Karaciğer değerlerime bakıldı onlar normal çıktı ben bi dahiliyeden sıra alayım en iyisiCanım ihmal etme başka bi bölüme gitmen gerekebilir ama hangisi bilmiyorum, karaciğerden, safradan falan kaynaklanabilir