2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Peki mesela geceden kasıt ne? Bebeğim 8 dedin mi gece uykusunda artık kuşum. Sabah 6-7 ye kadar da uyuması bekleniyor sonuçta bu 10 saat hiç bez değiştirmiyor muyuz?
Ben en son gece 11’de değiştirdim. Benim geceden kastım aslında biz de uyumaya hazırlandığımızda yani 10-11 civarı

Denemedim valla anne sütü dışında su bile içirmedim hiç. Yapmalı mıyım emin değilim kuzum.

O da probiyotik diye biliyorum ama işe yaramadığı konusunda hem fikiriz
Canım probiyotikler bebekten bebeğe değişiyor farklı bir tane dene istersen, ben iki kızıma da biogaia kullandım, memnun kaldım. Ama işe yaramıyorsa değiştirmek lazım bence

Canım probiyotikler bebekten bebeğe değişiyor farklı bir tane dene istersen, ben iki kızıma da biogaia kullandım, memnun kaldım. Ama işe yaramıyorsa değiştirmek lazım bence
Doğru diyorsun canım değiştireyim bence de en iyisi

Aynı şekilde ya altını açınca keyiflenip uykusu açılıyo ama sonra uyutmak kolay olmuyo. Ben pişik olur diye korkuyorum çişli ıslak beklerse pişik veya idrar yolu enfeksiyonu olur mu acab
Pişik olmadı olsa olurdu heralde daha yeni çiş örneği verdik kontrol amaçlı bakalım umarım bir şey çıkmaz

Ben genelde gece degiştirmemeye calısıyorum. Kaka yapmadıgı müddetce. Zaten uyurken cok çiş kaka olayı olmuyor. Uyanıp yapıyor.
Bizde öyle benimki zaten 12-1 gibi gece uykusuna geçiyor değiştiriyorum yatıyor genelde gece kaka yapmaz çiş de belki 1 kez yapıyor 10-11 gibi uyanıyor o zaman değiştiriyorum hiç sorun yaşamadk henüz , bez değiştirme yaparsam uykusu dağılır eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…