Kuzum sağlıkla ilerler umarım hamileliğin nerdeyse aynıyız gün olarak hamileliğimin ilk günleri bende grip oldum yılbaşında eşimin ailesinin yanına gittik domuz gribi olmuşlar atlattım çok şükür ama çok endişelendim ilaçta içemedim 22 gündür hala tam bitmeyen öksürüğüm var. Dinlen kendini sıcak tut moralin yerinde olsun ve zencefil gerçekten rahatlatıyor. Üzerine bide bulantı iştahsızlık eklendi iyice çekilmez oldum benKızlar selam, şuan 7+2 deyim. Transfer oldum grip oldum. Sonra evdekiler domuz gribi oldu bnde öyle bişi geçirdim ve sinüzite dondu. Çarşamba ikinci muayenem var ve endişelendim biraz ins bebeğe bı zarar gelmemiştir. Cidden yıllardır asla hasta olmam gebelik cidden bağışıklığı bitiriyormus. Hamile kaldığımdan beri hastayım.
Aslında bu kişiye göre degisebilir sanırım. Erken geç yumurtlama v.s ben regl tarihimle ultrason tarihi bire bir uyumluydu mesela. Erken yumurtladigimi da biliyodum zaten. Ben ilk doktora gittiğimde 5+1 di ve 11 mm di yaklaşık. Sonrasinda 6+0 da gittim 17 mm olmuştu ama bebek yoktu. Daha sonra 6+2 de gittigimde hem bebisi hem kalp atisini duydum. Kesenin günde ortalama 1 mm büyümesi gerektiğini okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorim tabi20 mm kaçıncı hfta oluyor
Bilmiyorum neden aldılar. Kese gözüküyor, büyümüş hatta. Ama yolk kesesi ise bebek gözükmedi mesela. Ah bi anlasam. Mahfoldum sabahtan beri
Aa ultrason resmimde yazarmı? Adet ortası yumurtluyorum bende. Aslında kontrolüm 6+2 de ama leke gelince sabah çok üzüldüm. Ben perşembeye kadar dayanamam. Napayım gideyim yarın en azından içim rahatlar.Aslında bu kişiye göre degisebilir sanırım. Erken geç yumurtlama v.s ben regl tarihimle ultrason tarihi bire bir uyumluydu mesela. Erken yumurtladigimi da biliyodum zaten. Ben ilk doktora gittiğimde 5+1 di ve 11 mm di yaklaşık. Sonrasinda 6+0 da gittim 17 mm olmuştu ama bebek yoktu. Daha sonra 6+2 de gittigimde hem bebisi hem kalp atisini duydum. Kesenin günde ortalama 1 mm büyümesi gerektiğini okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorim tabi
Hiç anlamıyorum kuzum bunlar neden yapılıyor ?Ay kızlar bunlarda yeni çıkmış bunlar niye yüksek anladığım kadarıyla pozitif olursa bağışıklık olduğu anlamaına geliyormuş doğru mu anladım yani sıkıntı yok dimi
Bunları daha önce gecirmissim canım icin rahat olsun bu konuda. Benimde öyle hatta doktor değere bakarak ne kadar sene önce geçirdiğini bile tahmin edebiliyor bu enfeksiyonları. Hamilelikte çok rahat oluyor et vs endişe etmiyorsun bunlar pozitif olunca büyük rahatlik.Ay kızlar bunlarda yeni çıkmış bunlar niye yüksek anladığım kadarıyla pozitif olursa bağışıklık olduğu anlamaına geliyormuş doğru mu anladım yani sıkıntı yok dimi
Kedi besliyorum 5 senedir sanırım o yüzden geçirmişimdirBunları daha önce gecirmissim canım icin rahat olsun bu konuda. Benimde öyle hatta doktor değere bakarak ne kadar sene önce geçirdiğini bile tahmin edebiliyor bu enfeksiyonları. Hamilelikte çok rahat oluyor et vs endişe etmiyorsun bunlar pozitif olunca büyük rahatlik.
Bende bilmiyordum yapıldığını canım ama bağışıklık için sanırım bu testler sonuç çıkınca gördüm şaşırdımHiç anlamıyorum kuzum bunlar neden yapılıyor ?
Tabi tabi son regl tarihinle ultrason zamanın uyusmayabilirde yumurtlamana göre oluyo sanırım. Doktor da soyluyo zaten şu kadar haftalık v.s Lekelenmeyle ilgili hiç bı tecrubem yok açıkçası. Bir kere kimyasal gebelik deneyimim oldu o kadar. Ama sen kendi kendini evham yapacağına en iyisi git tabi en azından rahatlarsınAa ultrason resmimde yazarmı? Adet ortası yumurtluyorum bende. Aslında kontrolüm 6+2 de ama leke gelince sabah çok üzüldüm. Ben perşembeye kadar dayanamam. Napayım gideyim yarın en azından içim rahatlar.
bizde mi yaptırmalıyız kuzumBende bilmiyordum yapıldığını canım ama bağışıklık için sanırım bu testler sonuç çıkınca gördüm şaşırdım
Doktorların çoğu ilgisiz canım. Hiçbirşey söylemedi. Ay sinir oldum yineTabi tabi son regl tarihinle ultrason zamanın uyusmayabilirde yumurtlamana göre oluyo sanırım. Doktor da soyluyo zaten şu kadar haftalık v.s Lekelenmeyle ilgili hiç bı tecrubem yok açıkçası. Bir kere kimyasal gebelik deneyimim oldu o kadar. Ama sen kendi kendini evham yapacağına en iyisi git tabi en azından rahatlarsın
Yaptırmak da fayda var sanırım benim doktor istemiş iyi de oldu kedim vardı çünkü evdebizde mi yaptırmalıyız kuzum
Evet yüksek ihtimalle ondandır. Ben evimde hiç kedi beslemedim ama çocukluğumdan beri kedileri çok severim. Ömrüm onlarla geçtiKedi besliyorum 5 senedir sanırım o yüzden geçirmişimdirDiğerleri normal değerlerde bunlar yüksekse bağışıklığım var demekki ay içim rahatladı bundan sonra da dikkat etmeye devam ediyim
Canım son bi şey daha anti cmv ıgG ve IgM onlar aynı çıkmış yüksek olan yok ikiside düşük değer de o zaman ne oluyorKızlar ben folik asiti sabahları kullanıyordum anladım ki benim bulantimi bu folik asit çoğaltıyor
Evet yüksek ihtimalle ondandır. Ben evimde hiç kedi beslemedim ama çocukluğumdan beri kedileri çok severim. Ömrüm onlarla geçtiiyi de olmuş sagolsunlar hamileliklerimde de onları rahatca sevebildim dışarıda. pozitif olunca dert olmadı. En son kızımı okulda beklerken kucağıma oturan kara kedicik de buydu
Benimde yüksekti canım daha önceden bağışıklığın olduğu için yüksek korkmaAy kızlar bunlarda yeni çıkmış bunlar niye yüksek anladığım kadarıyla pozitif olursa bağışıklık olduğu anlamaına geliyormuş doğru mu anladım yani sıkıntı yok dimi
Benimde sabah geldi kuşum bende progesteron kullanıyorum. Kaç haftalıksın. Sorun yoktur bence yaKızlar biraz önce beyazlı kahverengi gibi akıntım geldi birazcık yaşayan varmıydı bu haftalarda benim sdece adet tarihim den önce gelmişti 3 gün çok az birdaha da gelmemişti progesteron da kullanıyorum ayrıca
Ay emin ol bende doktorlardan öğrenmedimDoktorların çoğu ilgisiz canım. Hiçbirşey söylemedi. Ay sinir oldum yine