Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet normal canımKızlar 75 mg şeker testi sonucunda açlık 73 1. Saat 120 2. Saat de 72 çıktı sizce nasıl daha doktor görmedi sonuçları sizlere sormak istedim
Yaa ben de görünce çok şaşırmıştım baya da medyatik bir doktordu ama şu an hangisi olduğunu hatırlayamadım videosunu atacaktım daİlk defa duydum hatta kanguruları bile bebekleri vucudumuza dogru baglayarak kullanmamız gerekiyor omurganın c pozisyonunu koruyabilmesi için. Zaten dümdüz tutmaya calısmak daha zararlı değil mi? Bir de bu puset/ anakucaklarının içine minder alanlar diktirenler var onu bile hastanede genelde bebek hemşireleri çıkarıyorlar . Cünkü pusetler zaten bebek anatomisine uygun üretildiginden yastıklar minderler gelişimini olumsuz etkiliyor diye. Özellikle araç içinde alınmadıysa port bebe en tehlikelisi puset kullanıma uygun. Ayrıca duruş şekli sebebiyle de gaz cıkarması kolay oluyor daha rahat ediyor.
O zaman hiç o işe girme canım şuan çoğu bebek arabasına aparatla Puset takılıyor, baktın lazım oldu alırsın aparat ve puset lazım olmazsa da almazsın hiçAğırlık konusu açıkçası beni de endişelendiriyor canım. Bende bel düzleşmesi, eşimde de bel fıtığı var. Pusetle uğraşmaktansa bebek arabasına veya kanguruya koyarız çocuğu
Kız baya google yapıyorum mesajı gordugumden beri bulamadım zaten. Takımca da taktımYaa ben de görünce çok şaşırmıştım baya da medyatik bir doktordu ama şu an hangisi olduğunu hatırlayamadım videosunu atacaktım da
Aa pusette öyle olduğunu bilmiyordum. O zaman tamam ya puset almicam hiç gerek yok. Çok teşekkür ederim canım benim deneyimlerini bilgini paylaştığın içinKafası açılı duruyor ya canım dümdüz durması gerekiyormuş ilk 3 ay kas gelişimi için
Aynen zorda kalırsam dediğin gibisi mantıklı. Teşekkür ederim kuzum bilgini paylaştığın içinO zaman hiç o işe girme canım şuan çoğu bebek arabasına aparatla Puset takılıyor, baktın lazım oldu alırsın aparat ve puset lazım olmazsa da almazsın hiç
Araç içine koltuğumuz var bebiş için. İlk sorumda yazmıştım da arada kaynamış olabilir. Burada ebeler ilk 3 ay için hep "bebek düz ve orta-sert zeminde yatmalı" yatmalı diye tembihlediği için üstteki arkadaşın dediği mantıklı geldi banaİlk defa duydum hatta kanguruları bile bebekleri vucudumuza dogru baglayarak kullanmamız gerekiyor omurganın c pozisyonunu koruyabilmesi için. Zaten dümdüz tutmaya calısmak daha zararlı değil mi? Bir de bu puset/ anakucaklarının içine minder alanlar diktirenler var onu bile hastanede genelde bebek hemşireleri çıkarıyorlar . Cünkü pusetler zaten bebek anatomisine uygun üretildiginden yastıklar minderler gelişimini olumsuz etkiliyor diye. Özellikle araç içinde alınmadıysa port bebe en tehlikelisi puset kullanıma uygun. Ayrıca duruş şekli sebebiyle de gaz cıkarması kolay oluyor daha rahat ediyor.
Heh aynen yine onu savunmuştu videoda da canım. Kısa süreli kullanımlarda evet mantıklı ama ilk 3 ay kesinlikle uyutmak için vs yatırmayın diyordu. Ki zaten hastaneye vs gideceksin onda da kucakta götürürsün. İlk 3 ay bence oto koltuğuna da lüzum yok. Elinde varsa kullanırsın.Araç içine koltuğumuz var bebiş için. İlk sorumda yazmıştım da arada kaynamış olabilir. Burada ebeler ilk 3 ay için hep "bebek düz ve orta-sert zeminde yatmalı" yatmalı diye tembihlediği için üstteki arkadaşın dediği mantıklı geldi bana
Hadi gözün aydın kuzumm inşallah doktor da olumlu şeyler söyleyecektir çok sevindimKızlar ben hastaneden çıktım çok şükür iyiyiz yarın kendi doktorumda randevum var epikriz raporunu göstericem bakalım o ne diyecek
Canım reflüden o bence ara ara bende oluyorKızlar bişey diyeceğim 30 haftadayız 2 gündür sabah bulantılarım geri geldi iştahsızlık eskiye nispeten çok yok ama yavaştan yine çaydan vs tiksinmeye başladım sizde de oluyor mu ara ara böyle şeyler normal dimi
Bunu bende yaşıyorum ilk zamanlar yaşamadığım uyku halim var deli gibi uyuyasım varKızlar çoğu kişide mide bulantısı geri gelmiş son aylar ilk ayların aynısı mi oluyor acaba bnde dünden beri acayip bir uyku hali var yataktan hiç çıkasim yok
AA reflü mü var bende yok diye biliyorumCanım reflüden o bence ara ara bende oluyor
Hamilelikt tetikleniyor canım bende de yok ama tetikliyor hormonlar bebek mide küçülmesi vsAA reflü mü var bende yok diye biliyorum
Kocaman oldularKızlar buradaki rakamın şu hızla azalması sizi de çok heyecanlandırmıyor mu