Sebamed in ürünleri nasıl ben onları aldımm
mustela da mı zararlı ya neye elimi atsam kötü bir yorum duyuyorum. kendim içeriğini tek tek araştırmaya da üşenmiştim açıkçası, tavsiye üzerine alıyordum biraz. şampuan, pişik kremi almıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebamed in ürünleri nasıl ben onları aldımm
mustela da mı zararlı ya neye elimi atsam kötü bir yorum duyuyorum. kendim içeriğini tek tek araştırmaya da üşenmiştim açıkçası, tavsiye üzerine alıyordum biraz. şampuan, pişik kremi almıştım
Valla ya hijyenik yazınca sanki daha yüksek ısıda kuruturmuş gibi gelmişti bana o programBende de hijyenik kurutma var bebek içinmiymiş o insan gibi bebek yazsalar ya te allahımmm
aaa o bebek programı mı oluyomuş
Bende de hijyenik kurutma var bebek içinmiymiş o insan gibi bebek yazsalar ya te allahımmm
Vücut nemlendiricisinde şaibe var canım yenidoğan şampuan ve pişik kremi zararsız kullanabilirsinm
Maalesef canım onda da petrol türevi kimyasallar var. Petrol türevi kimyasallar cilt bariyerini koruyor evet ama gözenekleri tıkadığı için tahrişe alerjiye ilerleyen dönemde kansere kadar yol açabildiği söyleniyor. Vazelin kullanmayın demelerinin sebebi de bu zaten. Elindekileri yine kullanırsın o kadarcıktan bir şey olacağını çok sanmam stoklamadıysan eğer ama sonrası için daha temiz ürünler seçmeni tavsiye ederim.Sebamed in ürünleri nasıl ben onları aldım
iyi bari çok şükür zamanla deneye deneye en iyisini buluruz inşallahVücut nemlendiricisinde şaibe var canım yenidoğan şampuan ve pişik kremi zararsız kullanabilirsin
Ecowell nasıl acaba biliyor musunuzMaalesef canım onda da petrol türevi kimyasallar var. Petrol türevi kimyasallar cilt bariyerini koruyor evet ama gözenekleri tıkadığı için tahrişe alerjiye ilerleyen dönemde kansere kadar yol açabildiği söyleniyor. Vazelin kullanmayın demelerinin sebebi de bu zaten. Elindekileri yine kullanırsın o kadarcıktan bir şey olacağını çok sanmam stoklamadıysan eğer ama sonrası için daha temiz ürünler seçmeni tavsiye ederim.
Hiç araştırmadım ama vegan ve bitkisel içerikli olduğunu duymuştum. İçerik kontrolü yapmak lazım yineEcowell nasıl acaba biliyor musunuz
Teşekkür ederim. Evet bende öyle duydum derinlemesine bi araştırma yapmadım ama tercihim ecowellden yana gibiHiç araştırmadım ama vegan ve bitkisel içerikli olduğunu duymuştum. İçerik kontrolü yapmak lazım yine
Canım Allah korudu buna da şükür dualarımız seninleNedeni bilinmiyor ama düzenli kasılmalar olduğu zaman rahim ağzı otomatikmen kısalmaya başlıyormuş. Herhangi bir enfeksiyonum yok
İnşallah sağolasın
Evet durduk yere böyle gelişti işte şuan 1008 gr olmuş kızçem inşallah düzeliriz tamamen
Canım bugün asıl doktorlar geldi sancılarım ve kasılmalarım baya geçti nstde de artık sancım çıkmıyor çok şükür doktor bugün ilaçları kesicez bir gün daha öyle takip edicez dedi ilaçları kesince sancılar ve kasılmalar tekrarlayacak mı diye bakacakmış onun haricinde rahim ağzı 24 cm ölçüldü bugün çok şükür bide ben daha biliyorsunuz şeker testini yaptıramamıştım doktor yarın sabah 75 mg şeker testini de yapalım dedi inşallah sancılarım ilaçları kesince tekrarlamazsa çarşamba günü taburcu olurum diye tahmin ediyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kaç gündür yüreğim hep ağzımdaydı
Bütün gece bu basılmadan toplanmadan uyuyamadım sabahtan hıc ssnkı yemek yememişim gıbı karnım gurulduyor mıde bulantım bsslıyor resmenKızlar ya sağ tarafım gün içinde kısa kosa taş gibi oluyor bebiş orda toplaşıyor herhalde sizde de oluyor mu böyle ağırlık hissediyorum geçiyor
Bende bulamadımKızlarrrrr araba alan var mı cıldıracagımmm ben bi tane prego mios 2066 buldum ondan alayım diyorum 18 bin tl ama sonra da aynı ozelliklere sahip daha uygun araba bulunamaz mı yani oluyorum.. naptınız araba işini.
Benimkide gece çok kıpır kıpır bide sabaha karşı vuruyor gün içinde de hareketli aöa gece ve sabahın erken saatleri daha da toplanıyor kıpır kıpırGunaydın hanımlar bebek hareketşerı sabah ları sizde nasıl bizimki yerınde dursmıyor resmen onu gectım göbeğim sağ taragıma toplanıyor sol tarafım resmenn cökük kalıyor yamuluyor karnım şimdiden ysmultmaya başladı benım hem karnımın şeklını degostıgı yetmıyor hemde delı gıbı tekme yiyorum tekme dedıgım bır atıp ıkı üç dakkıka durması degıl saniyeyle yarışiyor sankı saydırıyor gıtsın
canım biz de heeerrr markaya baktık ettik en son geçen hafta prego smart fold aldık. diğer sitelerde 14 binken hepsiburada da pusetle birlikte 10bine aldık. çok da içime sindi gerçekten. istediğim her özellik var hemen hemen. hafif, tek tuşla açılıp kapanıyor, hem kabin boy hem pusetle kullanılıyor vs. sadece çift yönlü kullanılamıyor ama sırf onun için de bütçeyi o kadar aşmak istemedim.Kızlarrrrr araba alan var mı cıldıracagımmm ben bi tane prego mios 2066 buldum ondan alayım diyorum 18 bin tl ama sonra da aynı ozelliklere sahip daha uygun araba bulunamaz mı yani oluyorum.. naptınız araba işini.
Ben de Prego Concorde aldım canım Mios'un yeni versiyonu. Vardır illaki ama ilk çocuksa bence paraya kıy al diğer çocuklarda da kullanırsın.Kızlarrrrr araba alan var mı cıldıracagımmm ben bi tane prego mios 2066 buldum ondan alayım diyorum 18 bin tl ama sonra da aynı ozelliklere sahip daha uygun araba bulunamaz mı yani oluyorum.. naptınız araba işini.
Bence açık tıkları için böyleler yerlerinde dura mıyolar hiçBenimkide gece çok kıpır kıpır bide sabaha karşı vuruyor gün içinde de hareketli aöa gece ve sabahın erken saatleri daha da toplanıyor kıpır kıpır