- 8 Mayıs 2023
- 2.211
- 2.452
- 28
Bana biraz ağır geldi canım söylemesi Dağhan özellikleKızlar sizce güzel mi ismi? Kulağa hoş geliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana biraz ağır geldi canım söylemesi Dağhan özellikleKızlar sizce güzel mi ismi? Kulağa hoş geliyor mu
100 gr için normal canım 1.saat 195 altı olması lazım diye biliyorumKızlar dün 50 lik şeker yüklemesinde
Açlık 90 birinci saat 180 çıkmıştı
Bugün direkt 100 lük yaptılar
Açlık 86 birinci saat 149 çıktı
İkinci ve üçüncü saat henüz çıkmadı sizce bende gebelik şekeri var mı
Benim huzursuz bacak tutunca bacağım içten içten üşüyormus gibi bir his oluyor. Ama soguk suyu deneyecegim ben hep battaniye vs örterdimKızlar huzursuz bacak sendromu için bacaklarınıza soğuk su tutun eşimde var öyle rahatlıyor geceleri. Bende de şuan varis var gece şişiyor yorgunluktan ayaklarım soğuk su yapıyorum yine iyi geliyor
Doğrudur canım eşim hep karıncalanıyor içten kamaşıyor gibi tarif eder ben de bilemiyorum. Herkes farklı yaşıyor olabilirBenim huzursuz bacak tutunca bacağım içten içten üşüyormus gibi bir his oluyor. Ama soguk suyu deneyecegim ben hep battaniye vs örterdim
Evet esinizin dedigi gibi çok degisik bir his icten icten kamaşıyor gibi usuyor gibi huzursuz bir duyguDoğrudur canım eşim hep karıncalanıyor içten kamaşıyor gibi tarif eder ben de bilemiyorum. Herkes farklı yaşıyor olabilir
canım bence ikisi de ayrı ayrı güzel isimler ama Dağhan zaten tek başına iki ismin birleşimi gibi. o yüzden "Dağhan uraz" biraz zor geldi dilime de kulağıma da ama ayrı ayrı güzel isimler. en iyisini siz bilirsiniz tabii kiKızlar sizce güzel mi ismi? Kulağa hoş geliyor mu
İlk lokmanı yediğinden itibaren 1 saat alarm kur canım o saatin sonunda da ölçümünü yapEki Görüntüle 3440128
Kızlar bakar mısınız aç karna ölçtük şekerimi öğlen 1. Saat ne oluyor yemek yedikten sonra mı ölçmeliyim
Genelde 2. ismi pek seslenmiyoruz, kimlikte kalıyor, hangi ismi daha çok sevdiysen onu başa koy bence canımKızlar bişey soracağım. Uraz ismine uyumlu isim arıyorduk. Dağhan hoşuma gitmeye başladı. Sizce hangisi başta olmalı ?
Açlık ve tokluk olarak mı ölçüyorsun canımSabah 1. Saat ağzına yemeği attığın andan itibaren geçen süre oluyor öğlende öğle yemeğinde ağzına attığın andan itibaren olmalı diye düşünüyorum ben sadece sabah ölçüyorum canım
Tamam canım çok sağolİlk lokmanı yediğinden itibaren 1 saat alarm kur canım o saatin sonunda da ölçümünü yap
Referans aralıklarını net bilmiyorum ama yok gibi gözüküyor.Bizim test sonucumuz çıktı.
Açlık 86
1.saat 149
2.saat 139
3.saat 57
Bu 100 mg lık yüklemenin sonucu. Sizce gebelik şekerim var mıdır
3. Saatin düşük olması beni çok korkuttu aslında diğer iki değer sanırım normalReferans aralıklarını net bilmiyorum ama yok gibi gözüküyor.
Evet benim de o dikkatimi çekti. Çok düşmüş ani olarak gibi. Doktoruna sorabildin mi?3. Saatin düşük olması beni çok korkuttu aslında diğer iki değer sanırım normal
Bende yoruluyorum kuzum. Gebeliğin başlarında daha iyiydim.Kızlar artık çalışırken çok yorulduğumu hissediyorum 26. Hafta için erken değil min
İsim bulamıyorum ki bende söylerken zorlandım ama belki alışırım yaaBana biraz ağır geldi canım söylemesi Dağhan özellikle