Evet canım faktör 2 ve 5 en önemlisiymişAma pihtilasma testlerinde en onemli genler faktör v leiden ve faktör 5 olanlar en tehlikelileri onlar
Canım mesela benim b vitaminim çok yüksek ama D 25 30 çıkıyor hep iyimiEvet cok onemli bir gen değil dedigim gibi vitaminlerin hepsi ozellikle d ve b vitaminleri pai geninde heterezigot muş senin onun homozigot olmasi cok riskli kabul ediliyor
Ooo İzmirli hamiş arkadaş buldumCanım ben ilk randevumu Salı günü Medical Point Volkan Emirdar ile yapacağım inşallah
Medücana da hangi doktorBen medicanaya gidiyorum canım
Yaa ben meşih erkana ssvd sormustum doluluktan bakamıyorum dediiiben de medicanaya mustafa Melih Erkan’a gidiyorum canım 6.haftada kalp atışını duyamadık bakalım çarşamba 7+5 olcak inşallah duyarız hafif kanamam da var
Mthfra1289c homozigot. Pai 4g/5gBu arada hangi genlerde var sorun
İnşallah sağlıkla duyun hayatım o güzel sesi. Benim 6. Haftam olacak işte yarın Salı 6+1 nasipse. Duymayı çok istiyorum o sesi ama sağlıklı olduğunu bileyim tabii ki o da yeterben de medicanaya mustafa Melih Erkan’a gidiyorum canım 6.haftada kalp atışını duyamadık bakalım çarşamba 7+5 olcak inşallah duyarız hafif kanamam da var
Evet olabilir. Keseyi de goreyim de ondan sonra iyice ugrasırım dedim bende. Biz pozitifi gorunce basladık enoxa ama henüz bazı doktorlar daha gebeligi kesin gormuyor. Keseyle daha netleşti. Kalp atısı da isterler mi bilmiyorum ama bu hafta sıkıştırmaya baslıycam artıkDahiliye çıkarmaz kadın dogumcun çıkarır hematoloji çıkarır raporu neden bu kadar zorladilar anlamadım muhtemelen geç hafta kaybı olduğu için kordon kazası vs gibi sebeplerden kayıp yaşadığını düşünüyorlardır . Pihtilasmada tekrarlayan erken gebelik kayıpları daha çok olur . Geç dönemde de preeklampsi vs gibi riskler olur bebek kaybı preeklampsi nedenli vs olur geç dönemde (pihtilasmada)
Kuzum 7. Haftaya girene kadar çok güzeldi herşey 3 gündür Bi sıcak basmalar bunalmalar her işi eşim yapıyor kusuyorum ama midem bulanıyor sırf bebek için yiyorum ne zaman biter hiç bilmiyorum yaKızlar bugün nasılsınız benim günler geçtikçe mutsuzluk , hayattan bezmişlik artıyor ne zaman biter bu hiç memnun değilim halimden8. Haftama giriyorumm
Benim eşim çok geç geliyor gün içinde hep yanlızım kusma yok bulantı da bende bi tuhaf halde sadece yemeği içim almıyor yemek yapmak istemiyorum bulaşık bile yıkamak istemiyorum sürekli kokucak hissi var rabbim kolaylık versin bizeKuzum 7. Haftaya girene kadar çok güzeldi herşey 3 gündür Bi sıcak basmalar bunalmalar her işi eşim yapıyor kusuyorum ama midem bulanıyor sırf bebek için yiyorum ne zaman biter hiç bilmiyorum ya
Ben 6+3 de duydum canım. Doktora göre tam 6 hftalıktıKizlar kalp atisini kacinci haftada duydunuzyarin ilk randevumuz var son adet tarihime gore 6+4 hesapliyorum ama gec dollenme olma ihtimalide var tabi. Ilk gebeligim malesef bos gebelikti. Tekrar ayni durumu yasamaktan korkuyorum insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz..
Bende uyku hali başlıyor artık 5+1Kızlar bugün nasılsınız benim günler geçtikçe mutsuzluk , hayattan bezmişlik artıyor ne zaman biter bu hiç memnun değilim halimden8. Haftama giriyorumm
Rahat bir şekilde duyarsın canım içini ferah tutKizlar kalp atisini kacinci haftada duydunuzyarin ilk randevumuz var son adet tarihime gore 6+4 hesapliyorum ama gec dollenme olma ihtimalide var tabi. Ilk gebeligim malesef bos gebelikti. Tekrar ayni durumu yasamaktan korkuyorum insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz..
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canımMerhaba arkadaşlar uzun zamandır bu forumu takip ediyorum bende 3 olumsuz aşılama 3 olumsuz tüp bebek en son geçen ay yaptırdım ve negatif oldu mens 10 gün gecikince hiç ihtimal vermesemde test yaptım 3.5 yıllık evliyim ilk defa kendiliğimden pozitifi gördüm çok aşırı duygulandım salı günü bhcg 277 geldi perşembe 750 bir daha baktırmadım Yarın keseyi görmeye gideceğiz nolur dua edin inşallah keseyi görmeyi kalp atışını duymayı sağlıkla kucağımıza almayı rabbim hepimize nasip etsin
Çok iyi benim değerlerime göre d vitaminim 6 çıktı benim tabi aylar önce şuan değil şuan da aslında yaptırmam lazım bakalimCanım mesela benim b vitaminim çok yüksek ama D 25 30 çıkıyor hep iyimi
Sağlıklıdır canım korkma sakın iyi düşün. Belirtin neydi boş gebelikti nasıl anlaşılıyor ?Kizlar kalp atisini kacinci haftada duydunuzyarin ilk randevumuz var son adet tarihime gore 6+4 hesapliyorum ama gec dollenme olma ihtimalide var tabi. Ilk gebeligim malesef bos gebelikti. Tekrar ayni durumu yasamaktan korkuyorum insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz..
Bos gebelik ayni normal hamilelik belirtisi yaşatiyor ayirt etmek imkansiz. Sadce ultrasonla anlasiliyor bos olduguSağlıklıdır canım korkma sakın iyi düşün. Belirtin neydi boş gebelikti nasıl anlaşılıyor ?