Peki senin önerin var mı? Weleda veya mustela hakkında ne düşünüyorsun?Kızlar lierac bio oil asla kullanmayın bdn içerik delisiyim tüm şeylerin malum vücut emiyor geçiyor.İçeriği temiz çatlak krem yağları araştırın pahalı ama değer
Ben Weleda aldım canım dışı yeşil olandan içerik tertemiz inşallah 4.aya gelirsek başlarım kısmet olursaPeki senin önerin var mı? Weleda veya mustela hakkında ne düşünüyorsun?
Merhaba canım bende 6.5 haftalığım. Hamilelik+ uygulaması var hafta hafta bebişin ne kadar boyutta oldugunu gösteriyor bir bak derim :)Selam kızlar, önce listeyi güncelledim sonra buraya geldimmİnanırmısınız dün akşam yemek yiyemiyorum diye ağlamaya başladım eşim nasıl güldü 3-4 akşamdr akşam yemeklerini hem zorlanarak yapıyorum hemde istekli yiyemiyorum yani sırf doymak için yiyorum buda beni biraz yoruyor, dün de onun patlamasını yaşadım Eşim sağolsun kalktı benimle beraber hem mutfağı topladı hemde yemek yapmama yardım etti öyle daha kolay oldu sanki Bugün 7+4 ne kadar büyüdük acaba keşke sürekli görebilsek
Bende HappyMom kullanıyorum canım ama gerçek halini görmek bir başka oluyorMerhaba canım bende 6.5 haftalığım. Hamilelik+ uygulaması var hafta hafta bebişin ne kadar boyutta oldugunu gösteriyor bir bak derim :)
Hindistan cevizi yağı, kakao yağı da kullananları duymuştum benPeki senin önerin var mı? Weleda veya mustela hakkında ne düşünüyorsun?
Önerin için çok teşekkür ederim kuzum almadım şükür. O zaman hindistan cevizi yağı ve weleda ile gideyim nasip olursaBen Weleda aldım canım dışı yeşil olandan içerik tertemiz inşallah 4.aya gelirsek başlarım kısmet olursaBunu tavsiye ederim.Alacapımız ürünlerin içeriğine Google da cosdna diye bi yer var bakın aratın İçeriğini Bebek şampuanpişik krem vs herşeyi yine kısmet olsa Weleda alacam..Zamanı gelince hepsini atarım yine
Maşallahh ay çok sevindim hadi bakalım sağlıkla büyüt miniğini canımBiz kesemizi gördük 2 hafta sonra kalp atışını duymak için randevumuz varLinakiz canım tabloya ekleyebilirsin kese görünümü 5+0
Çok sağol balımMaşallahh ay çok sevindim hadi bakalım sağlıkla büyüt miniğini canım
Rica ederim canım benim Harika seçimlerÖnerin için çok teşekkür ederim kuzum almadım şükür. O zaman hindistan cevizi yağı ve weleda ile gideyim nasip olursa
Kuzum kullanıyorum çok hassas değilsen sorun olmaz bence etrafımda herkes hamile ve kullanmayan yok tabi doktoruna sor için rahat etsin ben ablamın doktoruna sormuştum adam gülmüştüKızlar ya hamişken cilt bakım serumları tonikler kremler saç kremleri tarzı şeyler kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nelere dikkat ediyorsunuz önerileriniz var mı? Sivilceye meyilli bir cilde sahibim ve bakımı seviyorum
Tamamdır çok teşekkürler bende weleda düşünüyordum çok iyi olduBen Weleda aldım canım dışı yeşil olandan içerik tertemiz inşallah 4.aya gelirsek başlarım kısmet olursaBunu tavsiye ederim.Alacapımız ürünlerin içeriğine Google da cosdna diye bi yer var bakın aratın İçeriğini Bebek şampuanpişik krem vs herşeyi yine kısmet olsa Weleda alacam..Zamanı gelince hepsini atarım yine
Keseyi kaç haftalıkken görmüş oldunNormal kuzum. Doktora gittim çok şükür kesem oluşmuş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Doktor çok kıldı ağzından kerpetenle laf aldığım için hiçbirşey soramadım. Kanamam yok ama tedbir amaçlı progesteron verdi.
İnositol gebelikte tüketilmez canım ondan.bende gebe kalmadan içerdim araştır bak olmuyor sonrası içinKızlar ben polinos alfa kullaniyodum folik asit d 3 inositol folik asit iceriyodu şimdilik folik asit kullanmıyorum gebeliğimi öğrendikten sonra bıraktırdı doktorum neden acaba kafama takiliyo millet folik asit basliyo benim doktorum bıraktırdı böyle bı şey aşırı da pahalı 400 liraya yakın bı fiyatı vardı en son