2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar lierac bio oil asla kullanmayın bdn içerik delisiyim tüm şeylerin malum vücut emiyor geçiyor.İçeriği temiz çatlak krem yağları araştırın pahalı ama değer

Peki senin önerin var mı? Weleda veya mustela hakkında ne düşünüyorsun?
Ben Weleda aldım canım dışı yeşil olandan içerik tertemiz inşallah 4.aya gelirsek başlarım kısmet olursa 🥰Bunu tavsiye ederim.Alacapımız ürünlerin içeriğine Google da cosdna diye bi yer var bakın aratın İçeriğini Bebek şampuanpişik krem vs herşeyi yine kısmet olsa Weleda alacam..Zamanı gelince hepsini atarım yine 🥰

Eklentiler

• IMG_0248.png
    IMG_0248.png
    254,1 KB · Görüntüleme: 50
Burda geçen satan biri vardı Şubat annesinden gelen lierac.Kendisi belli kullanmamış muhtemelen içeriğinin temiz olmadığını öğrenmiştir elden çıkarmak adına umarım almadınız kızlar

Selam kızlar, önce listeyi güncelledim sonra buraya geldimm ❤️ İnanırmısınız dün akşam yemek yiyemiyorum diye ağlamaya başladım eşim nasıl güldü 😅 3-4 akşamdr akşam yemeklerini hem zorlanarak yapıyorum hemde istekli yiyemiyorum yani sırf doymak için yiyorum buda beni biraz yoruyor, dün de onun patlamasını yaşadım 🥹 Eşim sağolsun kalktı benimle beraber hem mutfağı topladı hemde yemek yapmama yardım etti öyle daha kolay oldu sanki 🥰 Bugün 7+4 ne kadar büyüdük acaba keşke sürekli görebilsek 🤗

Selam kızlar, önce listeyi güncelledim sonra buraya geldimm ❤️ İnanırmısınız dün akşam yemek yiyemiyorum diye ağlamaya başladım eşim nasıl güldü 😅 3-4 akşamdr akşam yemeklerini hem zorlanarak yapıyorum hemde istekli yiyemiyorum yani sırf doymak için yiyorum buda beni biraz yoruyor, dün de onun patlamasını yaşadım 🥹 Eşim sağolsun kalktı benimle beraber hem mutfağı topladı hemde yemek yapmama yardım etti öyle daha kolay oldu sanki 🥰 Bugün 7+4 ne kadar büyüdük acaba keşke sürekli görebilsek 🤗
Merhaba canım bende 6.5 haftalığım. Hamilelik+ uygulaması var hafta hafta bebişin ne kadar boyutta oldugunu gösteriyor bir bak derim :)

Merhaba canım bende 6.5 haftalığım. Hamilelik+ uygulaması var hafta hafta bebişin ne kadar boyutta oldugunu gösteriyor bir bak derim :)
Bende HappyMom kullanıyorum canım ama gerçek halini görmek bir başka oluyor 🥰 bi deniyim ama bu uygulamayı da 🤗

Ben Weleda aldım canım dışı yeşil olandan içerik tertemiz inşallah 4.aya gelirsek başlarım kısmet olursa 🥰Bunu tavsiye ederim.Alacapımız ürünlerin içeriğine Google da cosdna diye bi yer var bakın aratın İçeriğini Bebek şampuanpişik krem vs herşeyi yine kısmet olsa Weleda alacam..Zamanı gelince hepsini atarım yine 🥰
Önerin için çok teşekkür ederim kuzum almadım şükür. O zaman hindistan cevizi yağı ve weleda ile gideyim nasip olursa :KK200:

Kızlar ya hamişken cilt bakım serumları tonikler kremler saç kremleri tarzı şeyler kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nelere dikkat ediyorsunuz önerileriniz var mı? Sivilceye meyilli bir cilde sahibim ve bakımı seviyorum 🤗
Kuzum kullanıyorum çok hassas değilsen sorun olmaz bence etrafımda herkes hamile ve kullanmayan yok tabi doktoruna sor için rahat etsin ben ablamın doktoruna sormuştum adam gülmüştü 🙈 bu kadar hassasiyet sizi kötü etkiliyor demişti ama tabi sen duyarlıysan onu bilemem en iyisini doktorun biliyor

yaa ben ilk hamileligimde leirac kullandım birde biooil ullandım dotorum vermişti leiracı biooilde zararsız dıye bılıyordum sarı şişesini alıyordum. sabah aksam donusumlu kullandım. catlama olmamıstı surdugum yerlerde

Tamamdır çok teşekkürler bende weleda düşünüyordum çok iyi oldu ❤️❤️ siteye de bakacağım harika oldu 😍

Kızlar ben polinos alfa kullaniyodum folik asit d 3 inositol folik asit iceriyodu şimdilik folik asit kullanmıyorum gebeliğimi öğrendikten sonra bıraktırdı doktorum neden acaba kafama takiliyo millet folik asit basliyo benim doktorum bıraktırdı böyle bı şey aşırı da pahalı 400 liraya yakın bı fiyatı vardı en son

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-19-16-07-23-932_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-19-16-07-23-932_com.android.chrome.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar ben polinos alfa kullaniyodum folik asit d 3 inositol folik asit iceriyodu şimdilik folik asit kullanmıyorum gebeliğimi öğrendikten sonra bıraktırdı doktorum neden acaba kafama takiliyo millet folik asit basliyo benim doktorum bıraktırdı böyle bı şey aşırı da pahalı 400 liraya yakın bı fiyatı vardı en son
İnositol gebelikte tüketilmez canım ondan.bende gebe kalmadan içerdim araştır bak olmuyor sonrası için

X