Canımm inşDikkat edersen durur kuzum hamileyken dikkat ederek kilo verenler bile var ama kilo sonrada verilir ya siz iyi olunda
Bende öyle acaba bişey mi oldu diye düşünüp duruyorum baya da oldu doktora gideli randevuma da daha var eşime diyorum gidelim bu hafta diye ama sürekli sürekli doktora mı gitçez böyle diyorCanım benim oğlanda da daha çok kilo almıştım bunda kilo az aldım ve 2. Gebelik olmasına rağmen 17 deyim ben hala hareket hissetmedim, önemli değil biliyorum ama niye hareket hissetmiyorum diye pimpirikleniyorumda
bn de de varmiş henüz bi hafta öncesine kdr yoktu bayramda trabzona gittik çok yürüdüm tatile gitmiştik orda yorulduğumu anladim hissettim baya yürüdm o sebep oldu diye düşünüyorum bnde sürekli yatiyorm dinleniyorjm bnmde kanamam yok toplu ipne ucu kdr kahve lekem gelince gittim doktora o şekilde öğrendim kese çevresi kanama alani olduğunu 200 mg progestan kullaniyorum şuan bol su ve dinlenme haftaya pztsi yine kontrol varÇok teşekkür ederim. Kanama alanım yoktu aslında. Fakat 2 gün önce muayene olduğumda doktor kese çevresinde minik kanama alanları var dedi, belki onlar kanama yaptı belki de plasenta ağza biraz yakın bitiyor o yaptı dedi. Benim işim spor. Bundan sonra daha dikkatli hareket edeceğim. Gerçi kanama tam tatil haftasına denk geldi ama yine de tedbirli olmam gerekiyor, baya yol aldık bundan sonra yaşanacak olumsuzluklar derinden etkiler.
annem kız bebek kayıyor gibi his verir erkek tekmeliyor gibi falan derdi benimki kayıyor gibi his veriyor ve gerçekten hissetmek zorDoktor bebeğin hareketleri çok iyi dedi acaba biraz hamileilkten önce göbeğim vardı ondan mı hissetmiyorum
Galiba öyle canım sadece hissettiğim sabahları bir araya toplanıyor gibi toplandığı yer sert ve baya çıkıntılı oluyorannem kız bebek kayıyor gibi his verir erkek tekmeliyor gibi falan derdi benimki kayıyor gibi his veriyor ve gerçekten hissetmek zor
Kız bebiş sorunsalı galiba canımBenim oğlanda fotolarıma bakıyorum bu zamanlar baya büyük göbeğim varmış top gibi bide hissediyordum o zamanlar ama bu kız hiç anlamadım ne göbiş var ne bi hareketlilik anlamadım gitti
Tatlımi kızOooo maşallah kız kocaman olmuş göbüşün yicem şimdi çok tatlı
Hahaha ona bence biz 4 çocuk ya 4+1 yapakİşte senin cimcime rahat
Benim de haftaya 3 lü tarama için ultrasonum var, 1-2 hafta içinde hissetmeye başlarız bence yavaş yavaş daha küçükler aslındaBende öyle acaba bişey mi oldu diye düşünüp duruyorum baya da oldu doktora gideli randevuma da daha var eşime diyorum gidelim bu hafta diye ama sürekli sürekli doktora mı gitçez böyle diyor
Hehhee dur hele lavabodan cikamiycaksin dışarı gezmeye gitsen lavaba ariyip durucaksinAy Allahtan 4 ayımız kaldı buda zor yanları işte
Bi arkadaşım vardı o da geçen ekimde doğurdu onunda kızdı bütün hamileliğini hissetmeden doğru dürüst öyle geçti diyor. Galiba kızlar böyle oluyorKız bebiş sorunsalı galiba canımkız bebek anneleri hala bişey hissedemiyor
İnşallah ya bakalım merakla bekliyorum benim randevum 2 mayısta daha çok varBenim de haftaya 3 lü tarama için ultrasonum var, 1-2 hafta içinde hissetmeye başlarız bence yavaş yavaş daha küçükler aslında
Bugün pazara gittim daha pazara girdiğimde bi sıkıştırdı eve gelene kadar yolu nasıl yürüdüm bilmiyorumHehhee dur hele lavabodan cikamiycaksin dışarı gezmeye gitsen lavaba ariyip durucaksin
Yok ya daha erken bence kızlar. Benim kız horon tepiyor gibiydi mesela.Bi arkadaşım vardı o da geçen ekimde doğurdu onunda kızdı bütün hamileliğini hissetmeden doğru dürüst öyle geçti diyor. Galiba kızlar böyle oluyor
Şimdi hissetmiyoruz diye söyleniyoruz iki ay sonra da hiç durmuyor uyuyamıyoruz derizYok ya daha erken bence kızlar. Benim kız horon tepiyor gibiydi mesela.
aha benimkinin kız olduğuna bir delil dahaBi arkadaşım vardı o da geçen ekimde doğurdu onunda kızdı bütün hamileliğini hissetmeden doğru dürüst öyle geçti diyor. Galiba kızlar böyle oluyor
Aynen zaman cok cabuk gecıyp. Yamuk yumuk karnımızı atcazŞimdi hissetmiyoruz diye söyleniyoruz iki ay sonra da hiç durmuyor uyuyamıyoruz derizşahsen ben öyleydim
Daha başlangıç annesi bunlarBugün pazara gittim daha pazara girdiğimde bi sıkıştırdı eve gelene kadar yolu nasıl yürüdüm bilmiyorumaz kalsın yapıyordum