- 21 Mart 2020
- 64
- 112
- 29
Umarım olmaz sıkmayın canınızı olumsuzu düşünmeyin bu süreçte. Temiz hava alın bol bol, su için bide kan sürekli temiz oksijen taşıyor organlaraımiza zaten içiniz rahat olsunSen her şeye dikkat et dikkatli beslen sabah sabah fırında ekmek yansın bir ton duman solu. Hey allahım hey. İnşallah bir sıkıntı olmaz canım sıkıldı ya
Amin canım benim içimi rahatlattınız çok teşekkür ederimUmarım olmaz sıkmayın canınızı olumsuzu düşünmeyin bu süreçte. Temiz hava alın bol bol, su için bide kan sürekli temiz oksijen taşıyor organlaraımiza zaten içiniz rahat olsunRabbim bu süreçte herkesi korusun
Evet canım her şey olabilir artık,Çıkar canım tabi fakat henüz gecikmemiş de olabilirsin yani şöyle bazen hava değişimi veya stresten dolayı bile 10 gün gecikebiliyoruz yani 10 gün geç yumurtlayabiliyoruz. Ben reglimin olması gereken tarihten 6 gün sonra idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı aynı gün kan verdim 40 çıktı. Ama burada çok düzenli reglisi olup 45 gün regli olamayan çok oldu arada oluyor öyle stres yapma canım ama umarım sen bebişten dolayı gecikmişsindir
Kötü birşey söylediğimi düşünmüyorum canım ama öyle anlasildiysa kusura bakma moralini yüksek tut uzme kendini diye öyle yazmıştım. Beğenmedim ifadesi bırakınca tekrardan yazmak istedimSen her şeye dikkat et dikkatli beslen sabah sabah fırında ekmek yansın bir ton duman solu. Hey allahım hey. İnşallah bir sıkıntı olmaz canım sıkıldı ya
Ay yanlış ifade bırakmışım kuşum kusura bakma, olur mu ne kusuru gözlerinden kalpler çıkan emojiyi koyacaktım yanlış olmuş tüh, şimdi teşekkür yazıyordum hatta içimi çok rahatlattınız diye.Kötü birşey söylediğimi düşünmüyorum canım ama öyle anlasildiysa kusura bakma moralini yüksek tut uzme kendini diye öyle yazmıştım. Beğenmedim ifadesi bırakınca tekrardan yazmak istedim
Önemli değil balım anladım. Konuyu aydınlatmak amaçlı yazmıştım bnde sorun yokAy yanlış ifade bırakmışım kuşum kusura bakma, olur mu ne kusuru gözlerinden kalpler çıkan emojiyi koyacaktım yanlış olmuş tüh, şimdi teşekkür yazıyordum hatta içimi çok rahatlattınız diye.
Canım o zaman galiba onun bat günü falan yumurtlama olmuş. Ben 1 ocaktan falan şüpheleniyorum açıkçası 2 kere yumurtladım büyük ihtimal. Ama haftaya kadar olmazsam bi kadın doğuma giderim diyorum 1 ay kadar nasıl beklerim bilmiyorum gebelik belirtim de yok yani. 1 ay beklersem regl döngüm cok bozulur gibi geldi söktürücü kullanıp tekrardan düzene baslarım. Ama çok değişik bir şey cidden bakalım yarın sağlık ocağına gidicem bence varsa da çıkar gibi geliyorCanım sana şöyle söyleyeyim arkadaşımın son adet tarihi Ekim ayındaydı. Adeti bir ay gelmeyince test yaptı evde yaptığı idrar tetsinde birşey çıkmadı sonra kan verdi kanda çıktı ultrasonda görünmedi. Ultrasonda görünmesi neredeyse 2 ayını aldı en son bebsii de keseyi de gördü şu an adet tarihine göre 3 aylık olması gerekirken 2 aylık bebişi geç döllenme olabiliyor bunu da aklinda bulundur adetin gelmezse herhangi bir adet söktürücü vs kullanma bebiş varsa ilk kanda görünür zaten idrara geçmesi biraz zaman alıyor
Canım benim bildiğim gebelikte belli bir süreeden sonra burun etlerin hormonlar dolayısıyla şişiyor ve sen burundan nefes almakta zorlanıyorsun. Ancak bu şimdiden başlar mı onu bilmiyorumGünaydın kızlar birkaç gündür burnumdan resmen nefes alamıyorum tıkalı değil gripte değilim ama nefes almakta zorlanıyorum acaba havalardanmı hamileliktenmi bilmiyorum daha önceki hamileliklerimde hiç böyle olmamıştı sizinde böyle mi acaba özellikle sabahları çok fazla oluyor
Hayırlısı olsun canım şimdiden 1 ay bekleme tabi uzun bir süreç kanda çıkar büyük ihtimalle balım şu an sonra kadın doğuma gidersin haber et bize deCanım o zaman galiba onun bat günü falan yumurtlama olmuş. Ben 1 ocaktan falan şüpheleniyorum açıkçası 2 kere yumurtladım büyük ihtimal. Ama haftaya kadar olmazsam bi kadın doğuma giderim diyorum 1 ay kadar nasıl beklerim bilmiyorum gebelik belirtim de yok yani. 1 ay beklersem regl döngüm cok bozulur gibi geldi söktürücü kullanıp tekrardan düzene baslarım. Ama çok değişik bir şey cidden bakalım yarın sağlık ocağına gidicem bence varsa da çıkar gibi geliyor
Bende çok tatlı bir uyku hali var canım ya birksalr bütün gün yatar uyurumBen testte pozitifi gördüğümden beri uyuyamıyorum kızlar. Gerçi çatlamadan sonra da uyuyamamıştım uzunca bir süre. Normalde uyku hali beklenir ben tam tersi oldum. Benzer şeyler yaşayan var mı? 4+3 deyiz bugün.
Yaaaa olmaz mı beni öğrendiğim ilk üç gün uyku tutmadı. Merak etme sonra toparlıyorsun sağda solda uyuyakalarak sdkfsBen testte pozitifi gördüğümden beri uyuyamıyorum kızlar. Gerçi çatlamadan sonra da uyuyamamıştım uzunca bir süre. Normalde uyku hali beklenir ben tam tersi oldum. Benzer şeyler yaşayan var mı? 4+3 deyiz bugün.
Edeceğim canım buraya bile girmeyi bırakmıstım başıma böyle bir şey gelince soluğu burada aldım. Bir de benim hastane fobim var yani anksiyete gibi çok nadir giderim. Belki bu vesile olacaktır gitmeme. Bakalım yarın sağlık ocağına ona göre de haftaya kadın doğuma baktırırım. Haber de ederim canım. Seni bu arada tanıyorum isim ile hep günlerimiz aynı olurdu bat falanHayırlısı olsun canım şimdiden 1 ay bekleme tabi uzun bir süreç kanda çıkar büyük ihtimalle balım şu an sonra kadın doğuma gidersin haber et bize de
Günaydın, bende de ilk haftalarda olmuştu, ara ara oluyor yine özellikle uyanınca. Derin ve kaliteli nefes alamıyorum diye söylüyordum hep insanlar anlasın diyeGünaydın kızlar birkaç gündür burnumdan resmen nefes alamıyorum tıkalı değil gripte değilim ama nefes almakta zorlanıyorum acaba havalardanmı hamileliktenmi bilmiyorum daha önceki hamileliklerimde hiç böyle olmamıştı sizinde böyle mi acaba özellikle sabahları çok fazla oluyor
Canım benim az önce bir duman soludum diye endişelenip araştırma yaptığımda çok mantıklı bir şey okudum. Bebeklerimiz şuan çok küçük ve tamamen bizim damarımızdaki temiz kan ile besleniyorlar. Kalbimiz zaten az oksijenli kirli kanı temizleyip temiz kanı pompalıyor organlarımıza ve bebişimize. Dolayısıyla endişe etme hastalığının düzelmesine bak En güzel kendini toparlama yöntemi morali toparlamak ve zencefil çayı. Taze zencefilli bol limonlu güzel bir çay için günde iki fincan. Uzan dinlen üstüne battaniyeni al camların açık olsun, ara ara oksijenini al bekle. İnsanlar günde 1 paket sigara içmeye devam ederek taş gibi çocuklar doğuruyorlar hayatım, önemli olan Rabbimin o bebeğin dünyaya gelmesini istemesi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağız sen canını sıkmaKızlar günaydın bişey soracağım 28 aralıkta şehirdışına kayınvalidemlere gittim malesef domuz gribi olmuşlardı hepsi hastaydı 30 aralıkta hamile olduğumu öğrendim ve o zamandan beri hastayım şuan nefes darlığı ve öksürük var ve 10 gündür geçmiyor arada oksijen almak için hastaneye gidiyorum zaten astımım var endişeliyim zaten genetik olarak hastalığımın bebeğe geçmesinden korkuyorum bu öksürüğüm anksiyetik mi diye düşünmeye başladım. Böyle bişey yaşayan oldu mu acaba. Doktora gittiğimde hiçbir ilaç veremiyor astım spreyimi bile ağır atakta kullanabilirmişim bu daha da korkutuyor beni. Birilerinin geçer demesine ihtiyacım var sanırım
Nasıl bir kan canım taze ve kıpkırmızı mı yoksa kahverengi yahut pembe gibi mi?Kızlar dün 1 damla kan geldi doktora gitmem lazımmı