- 4 Ocak 2022
- 80
- 86
- 36
Canım ben hamile kalmadan önce 73-75 arası gidip geliyordum sürekli ve diyet yapıyordum kendi çapımda 72 de kalıyordum hep şuan 2 haftadır 71 deyim iştah hem kapanıyor hemde sanırım daha sağlıklı besleniyoruz artık o biraz bizi düzene sokuyor korkulacak bişey değil ama ilk aylar çok normalYorgunluk umrumda değil yeterki sağlıklı olsunlar her gece 1-2 de yatan ben artık maksimum 10 a kadar dayanabiliyorumcanım bişey daha soracağım hamilelik haberi aldığından beri kilon nasıl bende sıfır bulantı var fakat 53 ten 52 ye düştüm normal mi bilmiyorum
Olabilir canım doğru söylüyorsun abur cuburu kestik gidiyor kilolarCanım bence beslenmemize bir tık daha dikkat ediyoruz ve çok enerji harcıyoruz ondan. Ben daha kilo ölçülmedim valla hayırlısı
Endişe etme canım daha erken olabilir bence ben 6+3 de minicik gördüm belki 6 da gitsem göremicektim biraz daha sabırHerkese merhaba dün doktora gittimKesem büyümüs olması gerektiği gibi. Son regl tarihimle ultrason goruntusude aynı tam 6+0 olmuşuz. Doktora kendim yolk sac olusmusmu dedigimde evet oluşmuş dedi. Henuz bebek filan gorunmuyor ama normal mi sizce bu durum. Dedim boş gebelik olabilir mi? Olabilir dedi h
Her gebelikte böyle bı risk var dedi. Bı moralim bozulmadi değil tabi. Eve geldik ultrasona bakıyoruz eşimle yolk saci göremedikşimdi yüklücem bı anlayan varsa beni aydinlatabilir mi?
Hayır kalp atışı için daha erken dedi bir de geç döllenme olmuş sanırım son adet tarihime göre daha küçük gözüküyor o arayı sonradan kapatıyor merak etme dedi.Kalp atışı da duyuldu mu erken mi bilmiyorum da merak ettim 6 haftada herhalde
Yok canım benim önceki çocuklarım gibi bu da geç döllenme gibi dedi son adetime göre daha geriden geliyormus ama o arayı sonra kapatıyor benim oncekilerde de öyle oldu kalp atışı için sonraki muayene dedi. On gün sonra kontrole gidince bı ihtimal var belki.Hahahahah ya çalı fasulyesi tarifine bayaa güldüm skdjfskfj çoook sabırsızlar çok belli etmiyorlar ama bizimki daha keseyi görmeden dünyalara yayacak bıraksam. Kati yasak koydumKalp atışını da duydunuz mu
Kuşum bende 6+0 da gittim benimde bebeğim görünmedi normal çok küçük henüz bide su içip girmek lazımmış ben tam tersi tuvalete girip gittimHerkese merhaba dün doktora gittimKesem büyümüs olması gerektiği gibi. Son regl tarihimle ultrason goruntusude aynı tam 6+0 olmuşuz. Doktora kendim yolk sac olusmusmu dedigimde evet oluşmuş dedi. Henuz bebek filan gorunmuyor ama normal mi sizce bu durum. Dedim boş gebelik olabilir mi? Olabilir dedi h
Her gebelikte böyle bı risk var dedi. Bı moralim bozulmadi değil tabi. Eve geldik ultrasona bakıyoruz eşimle yolk saci göremedikşimdi yüklücem bı anlayan varsa beni aydinlatabilir mi?
Çok sağol canım içimi rahatlattın zaten bitkinim dedim bide beslenemiyormuyum muyum acabaCanım ben hamile kalmadan önce 73-75 arası gidip geliyordum sürekli ve diyet yapıyordum kendi çapımda 72 de kalıyordum hep şuan 2 haftadır 71 deyim iştah hem kapanıyor hemde sanırım daha sağlıklı besleniyoruz artık o biraz bizi düzene sokuyor korkulacak bişey değil ama ilk aylar çok normal
Ya teşekkürler umarım öyledir yolk sac filanda göremeyince bide geç döllenme olduginu kesinlikle dusunmuyorum. Ondan geç gorunebilirdi diye düşünsem. İçimi rahattlattın çok teşekkürler.Endişe etme canım daha erken olabilir bence ben 6+3 de minicik gördüm belki 6 da gitsem göremicektim biraz daha sabır
Bak hatta için rahatlasın çok normal 2 gün sonra gitsen görecektin büyük ihtimalle başlarda çok çabuk büyüyorlarHerkese merhaba dün doktora gittimKesem büyümüs olması gerektiği gibi. Son regl tarihimle ultrason goruntusude aynı tam 6+0 olmuşuz. Doktora kendim yolk sac olusmusmu dedigimde evet oluşmuş dedi. Henuz bebek filan gorunmuyor ama normal mi sizce bu durum. Dedim boş gebelik olabilir mi? Olabilir dedi h
Ya maşallah sana da. Benim doktorum hiç böyle açıklama yapmiyo bana. Gerçi artık doktorum değil degistiriyorumKuşum bende 6+0 da gittim benimde bebeğim görünmedi normal çok küçük henüz bide su içip girmek lazımmış ben tam tersi tuvalete girip gittimbanada bebeğin beslenme kanalları oluşmuş boyutu güzel dedi görüntü olarak aynıydı korkma canım boş gebelik riski herkeste oluyor dediği gibi ama kötü düşünme ben 1 hafta sonra sonra kalbini dinlemeye gidicem sende haftaya duyarsın kalbini inşallah
Ay bilmiyorum kuzum ya silincede çok hafif kanıyo burnum sanırım hamilelikten inşallah hasta olmam yaCanım benim bildiğim gebelikte belli bir süreeden sonra burun etlerin hormonlar dolayısıyla şişiyor ve sen burundan nefes almakta zorlanıyorsun. Ancak bu şimdiden başlar mı onu bilmiyorum
Sağol kuzum evet peteklerden de olabiliyor bugün havalandırıcam evi hava mis gibi bugünGünaydın, bende de ilk haftalarda olmuştu, ara ara oluyor yine özellikle uyanınca. Derin ve kaliteli nefes alamıyorum diye söylüyordum hep insanlar anlasın diyeHamilelikte hormonlardan ve damarlarda ki değişikliklerden dolayı olabiliyormuş o durum. Bir de uyuduğunuz odada ki petek normal zamanda da burunu tıkayabiliyor, oda tetiklemiş olabilir. Şifalar diliyorum
Canım ben idrar testlerine hiç güvenmiyorum hassasiyeti bile oynayabilir tozdan nemden etkilenir falan bir ton tantana gidip güzelce kan vermek en iyisi. BAT'larımız bir gün araylaymış dolayısıyla tahmini 5 haftalık hamilesin. Kese görmeye gidecekmişsin nasılsa yarın her şey açıklığa kavuşur canını hiç sıkmaKızlar merhaba son adetim 9 aralıktaydı ovulasyon ile 18.gün yani 26 Aralık'ta en yüksek çizgiyi görüp değerlendirmiştik. Beklenen adetse 11 Ocak olarak görünüyordu. 12 sinde ilk testi yaptım ve beta 288 çıktı. Sonraki günler pazar hariç evde düzenli test yaptım. Yarın randevum var ama bugün testim diğerlerine göre daha silik çıktı. Kimyasal olma riski var mı yoksa çok güvenmemek mi gerekir.
Eki Görüntüle 3371256
Ben güvenme derim canım bende bu hataya düştüm artık test yapmayı bırak ilk yaptım koyu çıktı sonra silik çıktı ben kesin kimyasal oldu derken ertesi gün değerin arttığını gördüm . Bu testler çok yanıltıcı artık yapma sadece kendine stres yaparsınKızlar merhaba son adetim 9 aralıktaydı ovulasyon ile 18.gün yani 26 Aralık'ta en yüksek çizgiyi görüp değerlendirmiştik. Beklenen adetse 11 Ocak olarak görünüyordu. 12 sinde ilk testi yaptım ve beta 288 çıktı. Sonraki günler pazar hariç evde düzenli test yaptım. Yarın randevum var ama bugün testim diğerlerine göre daha silik çıktı. Kimyasal olma riski var mı yoksa çok güvenmemek mi gerekir.
Eki Görüntüle 3371256
Ben benBen testte pozitifi gördüğümden beri uyuyamıyorum kızlar. Gerçi çatlamadan sonra da uyuyamamıştım uzunca bir süre. Normalde uyku hali beklenir ben tam tersi oldum. Benzer şeyler yaşayan var mı? 4+3 deyiz bugün.
Oyy minnos sağlıkla büyüsün inşallah annesini de çok üzmesinBu sabah ben de minnosumu gördüm çok şükür. Daha çok küçük dedi alttan muayane yapmadı direk karından baktı. Kesenin içinde nokta gibi gözüken beyaz şey sen nasıl bu kadar bulantı yapabiliyorsun söyle bana
Anladım canim. İyi sen keseyi gördün darısı bizeHayır kalp atışı için daha erken dedi bir de geç döllenme olmuş sanırım son adet tarihime göre daha küçük gözüküyor o arayı sonradan kapatıyor merak etme dedi.
BilemedimBilmem kuzum yiyorum aslında ama farkında olmadan az mı yiyorum acaba