2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Herkese merhaba dün doktora gittim Kesem büyümüs olması gerektiği gibi. Son regl tarihimle ultrason goruntusude aynı tam 6+0 olmuşuz. Doktora kendim yolk sac olusmusmu dedigimde evet oluşmuş dedi. Henuz bebek filan gorunmuyor ama normal mi sizce bu durum. Dedim boş gebelik olabilir mi? Olabilir dedi h
Her gebelikte böyle bı risk var dedi. Bı moralim bozulmadi değil tabi. Eve geldik ultrasona bakıyoruz eşimle yolk saci göremedik şimdi yüklücem bı anlayan varsa beni aydinlatabilir mi?

Eklentiler

• IMG-20240116-WA0003.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 53
Canım ben hamile kalmadan önce 73-75 arası gidip geliyordum sürekli ve diyet yapıyordum kendi çapımda 72 de kalıyordum hep şuan 2 haftadır 71 deyim iştah hem kapanıyor hemde sanırım daha sağlıklı besleniyoruz artık o biraz bizi düzene sokuyor korkulacak bişey değil ama ilk aylar çok normal

Endişe etme canım daha erken olabilir bence ben 6+3 de minicik gördüm belki 6 da gitsem göremicektim biraz daha sabır

Kalp atışı da duyuldu mu erken mi bilmiyorum da merak ettim 6 haftada herhalde
Hayır kalp atışı için daha erken dedi bir de geç döllenme olmuş sanırım son adet tarihime göre daha küçük gözüküyor o arayı sonradan kapatıyor merak etme dedi.

Yok canım benim önceki çocuklarım gibi bu da geç döllenme gibi dedi son adetime göre daha geriden geliyormus ama o arayı sonra kapatıyor benim oncekilerde de öyle oldu kalp atışı için sonraki muayene dedi. On gün sonra kontrole gidince bı ihtimal var belki.

Kuşum bende 6+0 da gittim benimde bebeğim görünmedi normal çok küçük henüz bide su içip girmek lazımmış ben tam tersi tuvalete girip gittim banada bebeğin beslenme kanalları oluşmuş boyutu güzel dedi görüntü olarak aynıydı korkma canım boş gebelik riski herkeste oluyor dediği gibi ama kötü düşünme ben 1 hafta sonra sonra kalbini dinlemeye gidicem sende haftaya duyarsın kalbini inşallah

Çok sağol canım içimi rahatlattın zaten bitkinim dedim bide beslenemiyormuyum muyum acaba

Endişe etme canım daha erken olabilir bence ben 6+3 de minicik gördüm belki 6 da gitsem göremicektim biraz daha sabır
Ya teşekkürler umarım öyledir yolk sac filanda göremeyince bide geç döllenme olduginu kesinlikle dusunmuyorum. Ondan geç gorunebilirdi diye düşünsem. İçimi rahattlattın çok teşekkürler.

Bak hatta için rahatlasın çok normal 2 gün sonra gitsen görecektin büyük ihtimalle başlarda çok çabuk büyüyorlar

Eklentiler

• IMG-20240113-WA0004.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 53
Ya maşallah sana da. Benim doktorum hiç böyle açıklama yapmiyo bana. Gerçi artık doktorum değil degistiriyorum yolk saci bile ben sordum. Evet var dedi göstermedi bile. 2 hafta sonra gel dedi. 2 hafta çok uzun değil mi orayı da anlamadım. İdrar tahlilime temiz dedi. Ama dahiliye doktoruma gittiğimde bakteri maya gorulmus idrar kültürü istiyorum. Nasıl tertemiz dedi dedi doktorun. Ozaman anladimki bu doktorla yollarımız buraya kadar

Canım benim bildiğim gebelikte belli bir süreeden sonra burun etlerin hormonlar dolayısıyla şişiyor ve sen burundan nefes almakta zorlanıyorsun. Ancak bu şimdiden başlar mı onu bilmiyorum
Ay bilmiyorum kuzum ya silincede çok hafif kanıyo burnum sanırım hamilelikten inşallah hasta olmam ya
Sağol kuzum evet peteklerden de olabiliyor bugün havalandırıcam evi hava mis gibi bugün

Kızlar merhaba son adetim 9 aralıktaydı ovulasyon ile 18.gün yani 26 Aralık'ta en yüksek çizgiyi görüp değerlendirmiştik. Beklenen adetse 11 Ocak olarak görünüyordu. 12 sinde ilk testi yaptım ve beta 288 çıktı. Sonraki günler pazar hariç evde düzenli test yaptım. Yarın randevum var ama bugün testim diğerlerine göre daha silik çıktı. Kimyasal olma riski var mı yoksa çok güvenmemek mi gerekir.

Canım ben idrar testlerine hiç güvenmiyorum hassasiyeti bile oynayabilir tozdan nemden etkilenir falan bir ton tantana gidip güzelce kan vermek en iyisi. BAT'larımız bir gün araylaymış dolayısıyla tahmini 5 haftalık hamilesin. Kese görmeye gidecekmişsin nasılsa yarın her şey açıklığa kavuşur canını hiç sıkma

Ben güvenme derim canım bende bu hataya düştüm artık test yapmayı bırak ilk yaptım koyu çıktı sonra silik çıktı ben kesin kimyasal oldu derken ertesi gün değerin arttığını gördüm . Bu testler çok yanıltıcı artık yapma sadece kendine stres yaparsın

Ben ben gece uykusu sıfır diyebilirim 15-20dk uyuyup uyanıyorum sürekli yarım yamalak bir uyku sabahta erkenden uyanıyorum. Gün içinde uykusuzluk baş ağrısı çekiyorum dolayısıyla

Oyy minnos sağlıkla büyüsün inşallah annesini de çok üzmesin çok sevindim.
Ya ben de dün gittim 7 haftalıkken doktorum hep alttan muane etme taraftarı çok küçük daha diyip duruyor. Ben de karindan görmeye geldim karindan bakalım dedim çok net göremedim ama ilk alttan baktığında 5 haftalıktı daha netti tabii. Özel hastaneye gidiyorum cihazları falan da iyi ama anlamadım kalp atışlarını duyduk ama çok şükür

Hanımlar, buraya yazdıktan sonra hastaneye gitmek icin hazırlanirken pedimde kanama gördüm. Sonra pecetede gördüm tam bahsettiğim aktif kanamayı Hemen hastaneye geldik çok korkuyodum düştü diye, doktor da kanamayı görünce endiselendi. Ama bebeği sağ salim görüp kalp atışlarını da dinleyebildik. Diğer gebelik oluşmayan keseyi rahim atmaya çalistigindan dolayı aktif kanama alanlarım görüldü. Düşük tehlikem var, hastaneye yatış yapılıp serum takviyesi alacağım. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…