Ağrım krampım yok çok şükür aktif kanama değil beyaz akıntımla pempe gelmiş. Peçeteye sildim yoktu. Dahada gelmedi. Kese büyüyor belkide o yüzdendir bilmiyorum sadece doktora mı gitmem lazım bilemedim. 5+1 imNasıl bir kan canım taze ve kıpkırmızı mı yoksa kahverengi yahut pembe gibi mi?
Canım akıntına karışık pembeyse ben yerleşme yahut genişleme kanaması diye biliyorum. Sen bu hafta kese görmeye gidecek miydin, şayet gideceksen doktorunla paylaş derim ben. Yoktur inşallah bir şey merak etmeAğrım krampım yok çok şükür aktif kanama değil beyaz akıntımla pempe gelmiş. Peçeteye sildim yoktu. Dahada gelmedi. Kese büyüyor belkide o yüzdendir bilmiyorum sadece doktora mı gitmem lazım bilemedim. 5+1 im
Yerleşme kanamasıdır, benden de çok minik pıhtı gibi gelmişti kahverengi akıntı dışında. Kahverengi vb akıntıları yerleşme belirtisi olarak kabul ediyor doktorlar. Aktif ve parlak kırmızı olmadığı sürece endişe etmeyinAğrım krampım yok çok şükür aktif kanama değil beyaz akıntımla pempe gelmiş. Peçeteye sildim yoktu. Dahada gelmedi. Kese büyüyor belkide o yüzdendir bilmiyorum sadece doktora mı gitmem lazım bilemedim. 5+1 im
İnşallah canım belki yinede akşam nöbetçi doktora giderim. Kese görünürmü bilmiyorum cuma 476ydi beta. Pazartesi 1000 küsür desek şuan 2500 civarında olması lazım. Ay bu annelik çok kaygılı birşeyYerleşme kanamasıdır, benden de çok minik pıhtı gibi gelmişti kahverengi akıntı dışında. Kahverengi vb akıntıları yerleşme belirtisi olarak kabul ediyor doktorlar. Aktif ve parlak kırmızı olmadığı sürece endişe etmeyin
Evet tam akıntıyla karışık canım. İnşallah öyledir cuma gidicektim olmadı erkene çekerim ne olcak doktora gidişimiz hayırlı birşey için olsun. Sağlıkla doğuralım dün Kuran okuyup hepimize dua ettim.. prensesler gibi geçirelim hamileliğimiziCanım akıntına karışık pembeyse ben yerleşme yahut genişleme kanaması diye biliyorum. Sen bu hafta kese görmeye gidecek miydin, şayet gideceksen doktorunla paylaş derim ben. Yoktur inşallah bir şey merak etme
Ay Allah razı olsun senden inşallah sağlıkla aman demeden çocuklarımızı kucağımıza alalım inşallah inşallahEvet tam akıntıyla karışık canım. İnşallah öyledir cuma gidicektim olmadı erkene çekerim ne olcak doktora gidişimiz hayırlı birşey için olsun. Sağlıkla doğuralım dün Kuran okuyup hepimize dua ettim.. prensesler gibi geçirelim hamileliğimizi
Ay çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla doğduğunu görürümCanım benim az önce bir duman soludum diye endişelenip araştırma yaptığımda çok mantıklı bir şey okudum. Bebeklerimiz şuan çok küçük ve tamamen bizim damarımızdaki temiz kan ile besleniyorlar. Kalbimiz zaten az oksijenli kirli kanı temizleyip temiz kanı pompalıyor organlarımıza ve bebişimize. Dolayısıyla endişe etme hastalığının düzelmesine bak En güzel kendini toparlama yöntemi morali toparlamak ve zencefil çayı. Taze zencefilli bol limonlu güzel bir çay için günde iki fincan. Uzan dinlen üstüne battaniyeni al camların açık olsun, ara ara oksijenini al bekle. İnsanlar günde 1 paket sigara içmeye devam ederek taş gibi çocuklar doğuruyorlar hayatım, önemli olan Rabbimin o bebeğin dünyaya gelmesini istemesi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağız sen canını sıkma
Çalışan anne olmak çok zor seni en iyi ben anlarım. Mesela sana şuan bunları yazarken göz kapaklarım uykusuzluktan kapanıyor. Olsun sağlıkla gelsinler yeter kiAy çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla doğduğunu görürümçalıştığım için dinlenmek zor oluyor ama bu kadar yorgunluğum çalışmaktan mı öksürmekten mi hamilelikten mi bilemedim. Sende sağlıkla kavuşursun kuzum inşallah bebeğine ablam hamileyken zehirli mantar yemiştik ailecek kötü olduk bitek anne karnındaki 2 aylık yeğenime bişey olmadı sanırım sandığımızdan daha güçlüler
Ay kuşuuuuum ay niye bilmiyorum senin ultrasonun beni ağlattı sevinçten çok küçük kıyamam ben ona . Maşallah sana da ona da küçük noktan büyüsün sağlıkla kucağına alasın inşallah.Bu sabah ben de minnosumu gördüm çok şükür. Daha çok küçük dedi alttan muayane yapmadı direk karından baktı. Kesenin içinde nokta gibi gözüken beyaz şey sen nasıl bu kadar bulantı yapabiliyorsun söyle bana
Canım her şeye ağlıyoruz artik hormonlar tavanAy kuşuuuuum ay niye bilmiyorum senin ultrasonun beni ağlattı sevinçten çok küçük kıyamam ben ona . Maşallah sana da ona da küçük noktan büyüsün sağlıkla kucağına alasın inşallah.
Yorgunluk umrumda değil yeterki sağlıklı olsunlar her gece 1-2 de yatan ben artık maksimum 10 a kadar dayanabiliyorumÇalışan anne olmak çok zor seni en iyi ben anlarım. Mesela sana şuan bunları yazarken göz kapaklarım uykusuzluktan kapanıyor. Olsun sağlıkla gelsinler yeter ki
Kalp atışı da duyuldu mu erken mi bilmiyorum da merak ettim 6 haftada herhaldeBu sabah ben de minnosumu gördüm çok şükür. Daha çok küçük dedi alttan muayane yapmadı direk karından baktı. Kesenin içinde nokta gibi gözüken beyaz şey sen nasıl bu kadar bulantı yapabiliyorsun söyle bana
İştahsızlık varsa ondan da olabilir benceYorgunluk umrumda değil yeterki sağlıklı olsunlar her gece 1-2 de yatan ben artık maksimum 10 a kadar dayanabiliyorumcanım bişey daha soracağım hamilelik haberi aldığından beri kilon nasıl bende sıfır bulantı var fakat 53 ten 52 ye düştüm normal mi bilmiyorum
Ay olabilir gerçekten. Hem heyecan hem de kaygılıyım.Bende çok tatlı bir uyku hali var canım ya birksalr bütün gün yatar uyurumsenin uyuyamama heyecan bebişi düşünme vs olabilir mi acaba
Normalde uyuyabilen biri değilim uzun süre ama bu uyanıklık da fazla yaniYaaaa olmaz mı beni öğrendiğim ilk üç gün uyku tutmadı. Merak etme sonra toparlıyorsun sağda solda uyuyakalarak sdkfs
Bilmem kuzum yiyorum aslında ama farkında olmadan az mı yiyorum acabaİştahsızlık varsa ondan da olabilir bence
Çok sevindim canım gözün aydınBu sabah ben de minnosumu gördüm çok şükür. Daha çok küçük dedi alttan muayane yapmadı direk karından baktı. Kesenin içinde nokta gibi gözüken beyaz şey sen nasıl bu kadar bulantı yapabiliyorsun söyle bana
Canım bence beslenmemize bir tık daha dikkat ediyoruz ve çok enerji harcıyoruz ondan. Ben daha kilo ölçülmedim valla hayırlısıYorgunluk umrumda değil yeterki sağlıklı olsunlar her gece 1-2 de yatan ben artık maksimum 10 a kadar dayanabiliyorumcanım bişey daha soracağım hamilelik haberi aldığından beri kilon nasıl bende sıfır bulantı var fakat 53 ten 52 ye düştüm normal mi bilmiyorum
Hahahahah ya çalı fasulyesi tarifine bayaa güldüm skdjfskfj çoook sabırsızlar çok belli etmiyorlar ama bizimki daha keseyi görmeden dünyalara yayacak bıraksam. Kati yasak koydumCanım her şeye ağlıyoruz artik hormonlar tavan amin canım güzel dileklerin için. İnşallah senin minnosunu da sağlıkla görmek nasip olsun. Eşim diyor ki hani nerde kolu bacağı dedim ne yaptın sen bu çocuk çalı fasulyesi mi hemen büyüsun gitsin bence belli etmiyorlar ama onlar bizden daha sabırsız.