- 8 Şubat 2020
- 1.173
- 1.189
- 133
- 33
Evet inşallahBugün mü öğreneceksiniz sizde nasipse kaçhaftalık oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet inşallahBugün mü öğreneceksiniz sizde nasipse kaçhaftalık oluyor
Biz bu gidişle zor ogreniriz gibime geliyorEvet inşallah16+3 üm
Aaa net söyler artık hadi inşallah gönlünüzce olsunEvet inşallah16+3 üm
Alla allaa acaba ne gidip geliyor ne oluyor değişiyor gerçekten şu 16. Hafta boşuna dememişler ama işte bekle bekleyebilirsen imkansızBenim kızımda 12+1 de kesin demişti doktor cinsiyete. Bında 12+5 te gittik emin olamadı. Bi doktor kız gibi dedi bi doktor erkege benzıyor dedi.
Kızlarrr İlhan Ali geliyor
Oğlumuz geliyor Rabbim izin verirse
Fetal Dna sonuçları geldi, çok şükür temiz sonuçlar, cinsiyeti de telefonda öğrendik. Sizlerle paylaşmak istedim![]()
Linakiz tabloda yer almaya hazırız biz de artık
![]()
11+4 çok erken. 13 te bile kesin birsey diyemezTecrübeli anneler birşey sorucam sizce 11+4 falan cinsiyeti anlamak için yeterli midir ? Yani ultrasonda anlaşılır mı yoksa daha net için 13 . Hafta falan daha mı belirgin oluyor
Geçer kuzum öyle olsa dinlenince benim 3 gündür falan var vitaminsiz mi kalıyoruz ondan mı diyorumAynı sorun bende de var acaba üstüne yattığım için mi dedim ama sürekli öyle anlamadım
Geceleri yaşıyorum kolum değilde elimde daha çok. Üzerine yatıyorum heralde diye düşündümGünaydın kızlar vücutta uyuşma sorunu yaşıyor musunuz sizlerde benim sol kolum çok uyuşuyor gün içinde iş yapmasam bile uyuşuyor kndi kendine
hadi hayırlı sonuçlar inş canım, bizim de haftaya kontrolümüz bakalım inş her şey yolundadırInsallah insallah. Bugün 13. Gün heyecanla bekliyorum yarın da doktor kontrolum var en son 3 hafta önce gitmistim
MalesefO da güzelmiş sizin cinsiyet belli oldu mu
Ay azıcık dürtseydi keşkeee. Merakını anlıyorum ama bir dahakine kesin öğrenirsin bence canımKızlar pozisyon uygundu doktor gerçekten tam bir beceriksiz devlet hastanesi doktorları ile böyle değildir herhalde ya adam baktı bi kıza benziyor yok erkeğe benziyor derken bebek sırtını döndü bakamadı kalktık geldik çok sinir oldum sanki para basıyoruz ya
Aa benle de hemen hemen bişey yok aranda16+3aramızda pek bişey yok
![]()
Perinatolog hangisini dediyse bence o canım senin cinsiyetBenim kızımda 12+1 de kesin demişti doktor cinsiyete. Bında 12+5 te gittik emin olamadı. Bi doktor kız gibi dedi bi doktor erkege benzıyor dedi.
Canım 12 de net öğreniyor çoğu ben 15 oluyorum artık ne beklentiyle gidiyorum muyane ücreti 1000 lira.Ay azıcık dürtseydi keşkeee. Merakını anlıyorum ama bir dahakine kesin öğrenirsin bence canım![]()
Kesinlikle katılıyorumPerinatolog hangisini dediyse bence o canım senin cinsiyet. Onların daha detaylı bakıyor, cihazları da daha iyidir bence
Bende de öyle oldu anlıyorum sizi yaa tatlıyı biraz geç yedim bebiş elleriyle yüzünü kapamış plesentaya dogru yaslanmıştı sağa döndüm sola döndüm kıpırdandım bana mısın demedi haftaua tekrar eger yüzünü görmek isterseniz gelin dedi doktorum bana da hava hoş tabiAy azıcık dürtseydi keşkeee. Merakını anlıyorum ama bir dahakine kesin öğrenirsin bence canım![]()