Köpegimiz için baton salam alıyoruz bugun kesip verirken ay bir güzel koktuBana kasap sucuk yiyebilirsin güvenilir yer olması şartıyla demişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köpegimiz için baton salam alıyoruz bugun kesip verirken ay bir güzel koktuBana kasap sucuk yiyebilirsin güvenilir yer olması şartıyla demişti
Bende marketten sokaktaki kedilere aç bitir salam aldım kıyamadım aç açına durmasınlar diye ay bi canım çekti kedilerin önlerine koymadan önce ucundan azıcıııık koparıp tadıverdim göz hakkı diye. Bi adamla bakıştık sonra kimbilir ne düşündüKöpegimiz için baton salam alıyoruz bugun kesip verirken ay bir güzel koktu![]()
Kız çocuk şuan 8 aylık iste temmzuda doğum yapmıştım kasımın 25 sinde oldum sonra aralığın 11 de sonrası yok zaten onceside yok ise başladım die süt koruma yapmadı devamlı emmedigi içinEvet evet 15+4 benim deama benim gerçekten 9 Aralık son adet tarihim
reglim düzene gireli yaklaşık 2 sene olmuştu, tam da alışmıştım düzenli olmaya, inşallah doğumdan sonra da düzenli olmaya devam eder
senin doğumdan ne kadar süre geçmişti de 2 kere regl oldun sorması ayıp
Çok üzülüyorum canım ya karı koca kendileride istiyor ama ailelerin baskısı kızı çok yıpratıyorcanım sen sakın yanlış anlama .Aileleri cok erkek istiyosa kendilerine dogursunlar çok sinirleniyorum boyle aptal insanlara. Bunlar hicbirsey haketmiyor ki
Canım ilişki hamileliğe engel değil.hiç bir doktor diyemez hamilelik cinsel ilişki zararlı diye , belki ilk aylarda düşük riski olur o ayrı , birde son ay erken doğumu tetikleyebiliyor diyor doktorlar .kendi tecrübem hiç bir gebeliğimde cinsellik ile hamilelik arası sorun yaşamadım şükürKızlar siz cinsel ilişki durumunu napıyorsunuz? Kafamın bir yanı başlaması lazım bir yerinden diyor bir yanım da tedirgin. Doktor serbest dedi ama korkuyorum galiba da 9 ay da böyle geçmez ki....
Gitmiyordum valla doktorum ne zaman gel dese giden uslu bir çocuğum ben shdhhdBen her ay Kontrol muayenesine de gidiyorum 9.günümde siz gitmiyor musunuzDoktorum sana kalmış istediğin gibi gel diyor her kontrol süresini değerlendirdim ben
Ayyy valla bana da dün çok güzel koktu salam kopegime verirken ahahahaBende marketten sokaktaki kedilere aç bitir salam aldım kıyamadım aç açına durmasınlar diye ay bi canım çekti kedilerin önlerine koymadan önce ucundan azıcıııık koparıp tadıverdim göz hakkı diye. Bi adamla bakıştık sonra kimbilir ne düşündü![]()
İnşallah öğrenirsin cnmBugün kontrolümüz var cinsiyet öğreniriz belkiii çok heyecanlı en son 6 haftalıkken gitmiştim eşimin hastaligindan dolayı![]()
Aynen öyle cnm açılma konusunda de yarıyorCanım ilişki hamileliğe engel değil.hiç bir doktor diyemez hamilelik cinsel ilişki zararlı diye , belki ilk aylarda düşük riski olur o ayrı , birde son ay erken doğumu tetikleyebiliyor diyor doktorlar .kendi tecrübem hiç bir gebeliğimde cinsellik ile hamilelik arası sorun yaşamadım şükür
Hahah ben evde kendim yaptım kaşarlı biberli zeytinli Mısır felan koydum salam sucuk koymadımKac gundur canim pizza istiyor. Salam sosis sucuk yasak diye yiyemiyorum doktoruma sorucam cuma gunu
İnşallah 14+4 olduk belli olur mu sizceİnşallah öğrenirsin cnm![]()
Birşey diyemiyorum cnm bende beklemedeyim 15+5 sim yarın bende gidicem inşallah oreniriz artıkİnşallah 14+4 olduk belli olur mu sizce
Benim de canım çekti..... akşam yapayım bariHahah ben evde kendim yaptım kaşarlı biberli zeytinli Mısır felan koydum salam sucuk koymadım![]()
Ben de gidiyorum şuan randevuya, öğreniriz inşallah hem sağlıklı haberlerini alalım hem de cinsiyetleri öğrenelimBugün kontrolümüz var cinsiyet öğreniriz belkiii çok heyecanlı en son 6 haftalıkken gitmiştim eşimin hastaligindan dolayı![]()
İnşallah güzel haberler duyarız sen kaç haftalık bebişBen de gidiyorum şuan rahdevuya, öğreniriz inşallah hem sağlıklı haberlerini alalım hem de cinsiyetleri öğrenelim![]()
16+3İnşallah güzel haberler duyarız sen kaç haftalık bebiş
Maşallah seninki artık kesin belli olur heralde bakalım gösterecekler mi16+3aramızda pek bişey yok
![]()
Hadi inşallahMaşallah seninki artık kesin belli olur heralde bakalım gösterecekler mi![]()
Çıkınca yaz güzel haberler bekliyoruzHadi inşallah![]()