2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yaa bncede canım ilgisiz bir doktormus gittiğin hiç moralini bozma herşey yolundadır
Umarım canım zaten olumsuz bişey söylemedi doktor hayırlı olsun herşey olmadı gerektiği gibi dedi 2 hafta sonra gelin kalp atışı duyalım dedi ama yinede gün geçtikçe neden duymadık diye düşünmeye başladım

Bunu en iyi yaşayanlar bilir..

Güzel haberi şimdi gördüm, maşallah çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı, evine getirmeyi, neşeyle büyütmeyi nasip etsin
Evett. Allah saglıklıca eve getirmeyi nasip etsin benimle hastaneye gelip pusetiyle çıkanları hatırladıkça kahrolmuştum. Allah razı olsun Allah yaşatmasın da gerçektwn yaşayan biliyor deilmi

Ben ilk hamileligmde 6. Haftada keseye gittim. Öncesi tatildeydik. Tatile gitmeden öğrendim gelince doktora randevu almıştım. Sonra bayram girdi bayramdan sonra kalp atısı dinledik. Ama hiçbiri bilinçli değildi. Doktor çağırdığı için gittim ilk muaynede de tatilden geldigimiz haftaya almıştım. Bilmeden guzel tarihlere denk gelmiş. Şimdiki aklım olsa kalp atısıyla kese gorumunu daha yakına denk getirirdim 2. Kez muayne ucreti ödemezdim

Bende öyle yapacagim inşallah Çarşamba randevum var. Zaten 7 hafta bitmiş olacak belki kalp atışını bile duyabilirim. Olmazsa zaten 10gun içinde tekrar çağırır. İlk muayenede kalp atışı duyarsam on numara olur

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah ikisinidee

Kızlar birşey merak ediyorum beslenme duzeniniz nasıl acaba ben normalde pek fazla birşey yiyen bir insan değildim sadece kahvaltı gerisi çay kahve ve abur cuburla geçerdi. Şimdi protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyrum sizler nasıl besleniyorsunuz ekstra birşey ekledniz mi listeye

Ben abur cuburu tamamen kestim canım. Bol su içmeye özen gösteriyorum. Sebze yemekleri,çorba,kurubaklagil,protein, bir de haftada 1 balik yemeye dikkat ediyorum. Bir de ek olarak çiğ badem, ceviz ekledim günlük 5-6 sar atıyorum ağzıma. Corbalarimi da kemik sulu pişirmeye özen gosteriyorum. Hamur işi zaten pek yemem. 59 kilo ile hamile kaldım bakalım kaç kilo ile doğuma girmek nasip olacak

Ay evet ilk muaynede süper olur duyabilirsin de bence normalde 8 i bekliyorlar ama

Ben ilk hamileliğimde 5.6. Haftada bulantılar baslamıştı hiçvirley yiyemıyordum dığurana kadar balık yiyemedim yumrta yok. Sabah ceviz atsam agzıma kusuyordu. Yarısından sonra peynir yogurt yiyebilmeye baslamıstım. O sebeple şuan pek plan yapmıyorum

Kızlar coraspine başlamak için geç mi sizce 6+0 da ? İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi 8+3 te durmustu. Önlem icin coraspin baslayabilirsin dedi doktor ama cogu kişi ya hamilelikten önce başlamıs ya da 4 haftalıkken ? Ben geç mi kaldım acaba

Bence değil

Canım bende her gün mutlaka yumurta, süt ürünleri, taze ve kuru meyveler, kabuklu kuruyemişlerden tüketiyorum. 2,5 lt su içiyorum en az. Abur cuburu kestim. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği, pirinç yerine de bulgur tüketmeye çalışıyorum. 53 kilo ile hamile kaldım bakalım

Ben 5+1 de de gittim doktora o gün baslatti corasprin e. Benim de ilk bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. Bence geç degil hemen bugün baslayın

Ben 5+1 de de gittim doktora o gün baslatti corasprin e. Benim de ilk bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. Bence geç degil hemen bugün baslayın
Kese 5+4tr görüldü. Emriyo daha görünmüyordu vajinalden. O yüzden kalp atımına yetişmiş olurum diye düşündüm bir kayıp yaşayınca insan hep diken üstünde oluyor. Çok zor..

Linakiz Canım boş kalan yerleride dolduralım. 28 yaşındayım Ankarada yaşıyorum. Hissettiğim cinsiyet kız (sağlıklı olsun da hiç önemli değil )

Ben 5+1 de de gittim doktora o gün baslatti corasprin e. Benim de ilk bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. Bence geç degil hemen bugün baslay
Kese 5+4tr görüldü. Emriyo daha görünmüyordu vajinalden. O yüzden kalp atımına yetişmiş olurum diye düşündüm bir kayıp yaşayınca insan hep diken üstünde oluyor. Çok zor..
Evet ben de çok tedirginim aynı seyi yasamaktan korkuyorum. Siz bir an önce başlayın insallah bu kez ikimizde kucaklarız yavrumuzu

Bende Çarşamba sabahı ilk kontrolüme gideceğim. Mutluluktan çok tedirginlik hat safhada. Olumsuz bir şey mi diyecek acaba diye yok yere endişeleniyorum şimdiden. Sonuçta ne olacaksa iyi ya da kötü oluyor bizede bu durumun içinden geçmek kalıyor. Kendi kendime kızıyorum endişelensen ne olacak ne değişecek diye peh ya şu İlk 3 ayı sağ sağlim bir atlayabilseydik hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…