Umarım canım zaten olumsuz bişey söylemedi doktor hayırlı olsun herşey olmadı gerektiği gibi dedi 2 hafta sonra gelin kalp atışı duyalım dedi ama yinede gün geçtikçe neden duymadık diye düşünmeye başladımYaa bncede canım ilgisiz bir doktormus gittiğin hiç moralini bozma herşey yolundadır
Evett. Allah saglıklıca eve getirmeyi nasip etsin benimle hastaneye gelip pusetiyle çıkanları hatırladıkça kahrolmuştum. Allah razı olsun Allah yaşatmasın da gerçektwn yaşayan biliyor deilmiBunu en iyi yaşayanlar bilir..
Güzel haberi şimdi gördüm, maşallah çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı, evine getirmeyi, neşeyle büyütmeyi nasip etsin
Ben ilk hamileligmde 6. Haftada keseye gittim. Öncesi tatildeydik. Tatile gitmeden öğrendim gelince doktora randevu almıştım. Sonra bayram girdi bayramdan sonra kalp atısı dinledik. Ama hiçbiri bilinçli değildi. Doktor çağırdığı için gittim ilk muaynede de tatilden geldigimiz haftaya almıştım. Bilmeden guzel tarihlere denk gelmiş. Şimdiki aklım olsa kalp atısıyla kese gorumunu daha yakına denk getirirdim 2. Kez muayne ucreti ödemezdimArkadaşlar nasipse ayın 23 ünde kontrole 6+1 iken başlayacağım ancak bulabildim istediğim doktora randevu. Reglime 4 gün kala 8 Ocakta betam 25.4’tü. Sonra 12 Ocakta 261.41 olduğunu öğrendim. Nasipse Salı günü yine üstünden 4 gün geçmiş olacak kan tahlilimin inşallah 1000 lere ulaşmış olur diye umuyorum. Ancak 5. Hafta keseye görmeye gitmemek bir sıkıntı yaratır mı sizce?
Bende öyle yapacagim inşallah Çarşamba randevum var. Zaten 7 hafta bitmiş olacak belki kalp atışını bile duyabilirim. Olmazsa zaten 10gun içinde tekrar çağırır. İlk muayenede kalp atışı duyarsam on numara olurBen ilk hamileligmde 6. Haftada keseye gittim. Öncesi tatildeydik. Tatile gitmeden öğrendim gelince doktora randevu almıştım. Sonra bayram girdi bayramdan sonra kalp atısı dinledik. Ama hiçbiri bilinçli değildi. Doktor çağırdığı için gittim ilk muaynede de tatilden geldigimiz haftaya almıştım. Bilmeden guzel tarihlere denk gelmiş. Şimdiki aklım olsa kalp atısıyla kese gorumunu daha yakına denk getirirdim 2. Kez muayne ucreti ödemezdim
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah ikisinideeUmarım olmaz akıntınız ama kahverengi olursa da korkmayın, kendim yaşadığım için empati kurabiliyorum, o stres inanın çok yorucu. Doktorum detaylıca anlattı nedenn olduğunu öyle rahatladımBenim ki tüp bebek olduğu için çok fazla ilaç ve iğne kullanıyorum. Şuan göğüs hassasiyetim, ara ara kasık sancısı ve bir kaç gündür mide hassasiyetim var Şuan 6+1 iz, doktorum Çarşamba günü kalp atışlarını dinlemek icin çağırdı. Dondurulmuş embriyolarımdan 2 embriyoyu transfer etmistik, 2 kese var şuan biri normal sağlıklı boyutta, bebek görünüyor, haftasina göre ilerliyor ama diger embriyoyu kaybedecegiz sanırım. Burada yazılanları dikkatlice okuyup gittiğim zaman doktoruma soruyorum kontrolüne daha zamanı olan insanlar tereddütte kalıp tedirginlik yaşamasin diye. O yüzden elinden geldiğince detayli açıklama yapmaya çalışıyorum Umarım hepimiz güzel haberlerle döneriz bir sonra ki kontrollerimizden
Ben abur cuburu tamamen kestim canım. Bol su içmeye özen gösteriyorum. Sebze yemekleri,çorba,kurubaklagil,protein, bir de haftada 1 balik yemeye dikkat ediyorum. Bir de ek olarak çiğ badem, ceviz ekledim günlük 5-6 sar atıyorum ağzıma. Corbalarimi da kemik sulu pişirmeye özen gosteriyorum. Hamur işi zaten pek yemem. 59 kilo ile hamile kaldım bakalım kaç kilo ile doğuma girmek nasip olacakKızlar birşey merak ediyorum beslenme duzeniniz nasıl acaba ben normalde pek fazla birşey yiyen bir insan değildim sadece kahvaltı gerisi çay kahve ve abur cuburla geçerdi. Şimdi protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyrum sizler nasıl besleniyorsunuz ekstra birşey ekledniz mi listeye
Ay evet ilk muaynede süper olur duyabilirsin de bence normalde 8 i bekliyorlar amaBende öyle yapacagim inşallah Çarşamba randevum var. Zaten 7 hafta bitmiş olacak belki kalp atışını bile duyabilirim. Olmazsa zaten 10gun içinde tekrar çağırır. İlk muayenede kalp atışı duyarsam on numara olur
Ben ilk hamileliğimde 5.6. Haftada bulantılar baslamıştı hiçvirley yiyemıyordum dığurana kadar balık yiyemedim yumrta yok. Sabah ceviz atsam agzıma kusuyordu. Yarısından sonra peynir yogurt yiyebilmeye baslamıstım. O sebeple şuan pek plan yapmıyorumKızlar birşey merak ediyorum beslenme duzeniniz nasıl acaba ben normalde pek fazla birşey yiyen bir insan değildim sadece kahvaltı gerisi çay kahve ve abur cuburla geçerdi. Şimdi protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyrum sizler nasıl besleniyorsunuz ekstra birşey ekledniz mi listeye
Bence değilKızlar coraspine başlamak için geç mi sizce 6+0 da ? İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi 8+3 te durmustu. Önlem icin coraspin baslayabilirsin dedi doktor ama cogu kişi ya hamilelikten önce başlamıs ya da 4 haftalıkken ? Ben geç mi kaldım acaba
Demi ya çok tedirgin oldum. 5+4te daha yeni keseyi gördük emriyo görünmüyordu. Kan pıhtılaşması etkilemez sanırımBence değil
Canım bende her gün mutlaka yumurta, süt ürünleri, taze ve kuru meyveler, kabuklu kuruyemişlerden tüketiyorum. 2,5 lt su içiyorum en az. Abur cuburu kestim. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği, pirinç yerine de bulgur tüketmeye çalışıyorum. 53 kilo ile hamile kaldım bakalımKızlar birşey merak ediyorum beslenme duzeniniz nasıl acaba ben normalde pek fazla birşey yiyen bir insan değildim sadece kahvaltı gerisi çay kahve ve abur cuburla geçerdi. Şimdi protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyrum sizler nasıl besleniyorsunuz ekstra birşey ekledniz mi listeye
Evet iki kese vardı ama biri diğerine göre küçüktü doktor ondan çok emin değildi ama yine de kalp atışını duymayı bekleyelim diyordu ama kalp atışı yok diğerinin ne yazık kiİki kese mi vardı cnm
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ SAT KESE KALP ATIŞI ŞEHİR ANNENİN HİSSETTİĞİ CİNSİYET CİNSİYET İSİM
@merve0634 24 16.11.2023 @gamisel 25 20.11.2023 Fatmaben 29 22.11.2023 6+0 BURSA KIZ @bluedarkk 21 26.11.2023 4+4 6+4 ADANA ERKEK Linakiz 27 27.11.2023 5+3 6+3 TEKİRDAĞ KIZ @Laleeeem 25 27.11.2023 6+1 6+1 @labaysegul 40 28.11.2023 5+5 ADANA KIZ @valeria8 28 28.11.2023 5+0 İSTANBUL KIZ S sencop 30 29.11.2023 5+1 6+1 İSTANBUL @elifmel *** 30.11.2013 5+4 6+2 AMASYA KIZ @Dilaryy *** 30.11.2023 5+0 @turuncukusunguncesi 29 30.11.2023 4+6 İSTANBUL @elaceyda 32 01.12.2023 5+5 İZMİR @_-ebruli-_ 28 01.12.2023 4+5 İSTANBUL J Jasmin19 27 01.12.2023 RUSYA N NewHopes 38 02.12.2023 KOCAELİ @minabsrn *** 02.12.2023 4+4 @Aselinannesii *** 03.12.2023 @evremm22 *** 03.12.2023 B BetulHanim *** 04.12.2023 5+4 @xessica 29 06.12.2023 4+5 DÜZCE KIZ @elena10 27 09.12.2023 İSPANYA ERKEK S Sevimli_35 25 11.12.2023 İZMİR A adenliya 15.12.2023 @September93 30 16.12.2023 DİYARBAKIR @elifadgzl47 27 24.12.2023 ADANA KIZ @dearvicky 36 *** 4+6 @sutlac40 29 *** KAYSERİ
Ben 5+1 de de gittim doktora o gün baslatti corasprin e. Benim de ilk bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. Bence geç degil hemen bugün baslayınKızlar coraspine başlamak için geç mi sizce 6+0 da ? İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi 8+3 te durmustu. Önlem icin coraspin baslayabilirsin dedi doktor ama cogu kişi ya hamilelikten önce başlamıs ya da 4 haftalıkken ? Ben geç mi kaldım acaba
Kese 5+4tr görüldü. Emriyo daha görünmüyordu vajinalden. O yüzden kalp atımına yetişmiş olurum diye düşündümBen 5+1 de de gittim doktora o gün baslatti corasprin e. Benim de ilk bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. Bence geç degil hemen bugün baslayın
Ben 5+1 de de gittim doktora o gün baslatti corasprin e. Benim de ilk bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. Bence geç degil hemen bugün baslayKızlar coraspine başlamak için geç mi sizce 6+0 da ? İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi 8+3 te durmustu. Önlem icin coraspin baslayabilirsin dedi doktor ama cogu kişi ya hamilelikten önce başlamıs ya da 4 haftalıkken ? Ben geç mi kaldım acaba
Evet ben de çok tedirginim aynı seyi yasamaktan korkuyorum. Siz bir an önce başlayın insallah bu kez ikimizde kucaklarız yavrumuzuKese 5+4tr görüldü. Emriyo daha görünmüyordu vajinalden. O yüzden kalp atımına yetişmiş olurum diye düşündümbir kayıp yaşayınca insan hep diken üstünde oluyor. Çok zor..
Bende Çarşamba sabahı ilk kontrolüme gideceğim. Mutluluktan çok tedirginlik hat safhada. Olumsuz bir şey mi diyecek acaba diye yok yere endişeleniyorum şimdiden. Sonuçta ne olacaksa iyi ya da kötü oluyor bizede bu durumun içinden geçmek kalıyor. Kendi kendime kızıyorum endişelensen ne olacak ne değişecek diye peh ya şu İlk 3 ayı sağ sağlim bir atlayabilseydik hayırlısıylaBen 5+1 de de gittim doktora o gün baslatti corasprin e. Benim de ilk bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. Bence geç degil hemen bugün baslay
Evet ben de çok tedirginim aynı seyi yasamaktan korkuyorum. Siz bir an önce başlayın insallah bu kez ikimizde kucaklarız yavrumuzu