• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Yok bizde hiç öyle bi detaya girmedi zaten gecen haftaydı ya biraz erkendi daha. Gibi gibi benziyor falan diolar. Zaten dudakları goremediginden muhtemelen emin olamıyorlar😂
Aynen emin olamadiklari için cinsiyet söylemiyorlar beklemeye devam

Gösterirse söyler bence merakla bekliyoruz haberini 😍
İlk kızım 7. Ayına kadar göstermedi ay ne çekmiştim. Ama oğlum 12. Haftada ben burdayım dedi 😂 erkek milleti işte 😂 bakalım yarın neler olucak hemen yazıcam bakalım erkek senesiniymiş gerçekten
Çin takvimi kız diyo bende hep kız hissediyorum 🥰

Aynen emin olamadiklari için cinsiyet söylemiyorlar beklemeye devam
Bizim bebeker utanmaz oluyo pozisyon guzel oluyo ama baska seyler engel oldu demekki 😂 benim kız 12+1 de gosterdiydi. Üstelik kordonu falan da hep yukarı tarafa gidiyodu. Eliyle cekmiş. Alın bakın tutuyorum ben bunu😂😂 bunda doktorlar itilafta. Ama hosuma gitti bu durum. Yuce rabbim cinsiyetti bu kadar ınemsemeyin dedi şimdilik🙈🙈

İlk kızım 7. Ayına kadar göstermedi ay ne çekmiştim. Ama oğlum 12. Haftada ben burdayım dedi 😂 erkek milleti işte 😂 bakalım yarın neler olucak hemen yazıcam bakalım erkek senesiniymiş gerçekten
Çin takvimi kız diyo bende hep kız hissediyorum 🥰
Ayy 7 aya nasıl beklenir düşünemiyorum bile 😅 benim geçen sefer Çin takvimi tutmuştu erkekti şimdi gene erkek gösteriyor ve sanırım yine tutacak doktor erkek diyor tahmini 😂

Ayy 7 aya nasıl beklenir düşünemiyorum bile 😅 benim geçen sefer Çin takvimi tutmuştu erkekti şimdi gene erkek gösteriyor ve sanırım yine tutacak doktor erkek diyor tahmini 😂
O zamanlar seneeee 2012 devlet hastanesi tabi cihazlar da eskiyse demekki bilemediler 🙃
Benim ikisinde de çin takvimi tuttu bakalım yine tutucak mı tabiki bunlar işin eğlencesi Rabbim neylerse güzel eyler elhamdülillah 🥰
Allah yardımcın olsun kuzum 2 erkek zor valla hiç kız çocuğu gibi olmuyomuş bunu anladım 😂 ay çok yaramaz 16 aylık ama mübarek tırmanıyor heryere şuanda kolu da alçıda kırdı kolunu 🥲

O zamanlar seneeee 2012 devlet hastanesi tabi cihazlar da eskiyse demekki bilemediler 🙃
Benim ikisinde de çin takvimi tuttu bakalım yine tutucak mı tabiki bunlar işin eğlencesi Rabbim neylerse güzel eyler elhamdülillah 🥰
Allah yardımcın olsun kuzum 2 erkek zor valla hiç kız çocuğu gibi olmuyomuş bunu anladım 😂 ay çok yaramaz 16 aylık ama mübarek tırmanıyor heryere şuanda kolu da alçıda kırdı kolunu 🥲
Ay kıyamam ya daha ufak alçılı çok zor oluyordur erkek çocuğu işte 😅
Benim birinci çocuk vefat etti canım o yüzden daha tecrübe edemedim 8.5 aylıkken karnımda kalbi durdu Allah nasip ederse bunda tadacağız herşeyi inşallah 🙂

Ay kıyamam ya daha ufak alçılı çok zor oluyordur erkek çocuğu işte 😅
Benim birinci çocuk vefat etti canım o yüzden daha tecrübe edemedim 8.5 aylıkken karnımda kalbi durdu Allah nasip ederse bunda tadacağız herşeyi inşallah 🙂
Oyyy canım benim çok özür dilerim offff çok kötü oldum şuan 🥺🥺 gerçekten çok zor tarifsiz bi acı bende Kasım ayında düşük yaptım daha yeni kendime geliyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Eskiden hep şey diye düşünürdüm "yani sonuçta daha karnında tam gelişmemiş yani bi bebek bile sayılmaz kan pıhtısı " falan diye Allah biliyor ya kalbimden öyle geçerdi tabiki düşük yapanlara çok üzülürdüm ama insan yaşayınca anlıyor 😔 kucağına alıp kokusunu çektiğinle çamaşırımda gördüğüm yumruk kadar kan parçası aynıymış aynı acıymış
Allah banada yaşattı malesef ama Rabbimin vardır bir bildiği cennetin kapısında bize şefaatçi olsunlar meleklerimiz inşallah 🤲

Kızlar ne iyi siz 13 hafta'da falan öğreniyorum. Fransız doktor beni neredeyse kovuyordu sorduğum için. 😅 20. Haftayı bekliyecekmiṣim yuh. Zaman geçmiyor.

Yine koyuyorum ultrasonu. Burda bebiṣ 13 haftaya yakın. Sizce ney kız mı erkek mi. 2 ay daha sabredemem ben 😅
20240321_105015.webp

Back
X