2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
kızlar bu evden kan alan iyi fetal dna firmaları hangileriydi. burda hangi,leri önerildi
Benim doktorum genoksu önerdi canım 12. Haftamda kontrole gittiğimde orada alındı kan evede geliyorlar ama bildiğim kadarıyla bir bak istersen.

Merhaba Eylül anneleri bende nasipse ekim annesi olucam erken gelmezse önden gidiyor şu an ama nasip ilk çocuğum Eylül doğumluydu İnstegram da tatlı bi video gördüm size atmak istedim
yaa hadi bakalım vaktini beklersek 38. Haftada eylülün ortası gibi doğacak inşallah. ama bence zor bir hamilelik dönemi önümüzeki yazı nasıl geçireceğiz bir fikrim yokk kızım mayısta doğmuştu kış hamileliği o kadar güzeldi ki

Asıl yaz sıcaklarında ne yapacağız geçen sene o Afrika sıcaklarında hamileyken mahvolmuştum duşa da çok giremiyordum karnım çok büyüyünce çok problem oluyordu ya

Asıl yaz sıcaklarında ne yapacağız geçen sene o Afrika sıcaklarında hamileyken mahvolmuştum duşa da çok giremiyordum karnım çok büyüyünce çok problem oluyordu ya
Ben de düşünüyorum valla eşime şimdiden klima baksak diyorum. sıcaktan nemden ödem de çok olur ama düşünmemek de lazım rabbim yardım eder inşallah bizlere

Ben de düşünüyorum valla eşime şimdiden klima baksak diyorum. sıcaktan nemden ödem de çok olur ama düşünmemek de lazım rabbim yardım eder inşallah bizlere
İnşallah bu ara eşimi çok borca soktum klima fikri zor

Benim kızımda Eylüldü güzel geçiyor y tam soğuk olmuyor hem hasta olacak mı korkun olmuyor bir de ele gelesiye tam yaz geldi oh rahat gezeriz çıkarız diyorsun deniz kum pıtık pıtık emekler belki yürür

Kızlar kendi doktorum pıt diye bırakmış hastahaneyi çok üzgünüm diğer doktorla da hiç anlaşamadım hoşuma gitmedi kiloluyum diye azarladı beni resmen ikili testin güvenirliği yokmuş düşük risk olması önemli değilmiş sonra cinsiyeti doktorum geçen hafta kız demişti çok erkenmiş bakamazmış bacak arasına falan biraz ağladım çıkınca

İstanbul eyüp gaziosmanpaşa kağıthane ve civarlarda doktor hastahane öneriniz var mıdır?

İstanbul'da fiyatlar uçuk maalesef canım o yüksek rakamlar hepp İstanbul. Benim muayenem iyi yine 785 TL Op.Dr. ama doğumu bilmiyorum. Geçen eylül görümcem aynı hastanede normal doğumu 10 bine yapmıştı sezeryan 22 bindi bu sene ne olacak bakalım

Bahçelievler medipol derya kanza güle giden bir tanıdığım var canım o çok memnun istersen bak sana yakın mı bilmiyorum ama. Üzüldüm doktorunun ayrılmasına. Ben de maalesef kilolu bir şekilde hamile kaldım. Benim doktorum da biraz takıntılı bu konuya ona hak veriyorum da bir yandan da çok üzülüyorum. Randevu günlerini iple çekmeme rağmen tartıya çıkacağım için inanılmaz stresli oluyorum. Onun dışında 12. Haftada gittiğimde karnıma epey bastırmıştı sonrasında çok ağrıdı. Seninde öyle oldu mu? Yani detaylı bakmak için bastırmak normal mi yoksa benim kilomdan mı çözemedim o sırada baya kötü hissetmiştim kendimi

Neden boyle guvensiz konustu ne gordu ki ultrasonda

Kızlar bel, sırt ağrılarınız ne durumda? Ben dün gece uyuyamadım resmen ağrıdan ne tarafa dönsem o yanım ağrıdı şimdiden böyleyse ağırlaşınca ne olacak ya

Yakın değil ama gidebilirim aslında. Benim kendi doktorum asla bastırmıyordu bu doktor ölümüne bastırdı ve kilolu hamile kalmanın çok da kötü bir şey olmadığını dünyanın sonu olmadığını diğer gebelere göre daha az kilo alacağımı söyledi motive ediyordu beni. Mesajlarıma da cevap vermedi yarın arıcam

Neden boyle guvensiz konustu ne gordu ki ultrasonda
Bir dakika bile bakmadı ultrasona ters dönmüş dedi boyunu ölçtü kalp atışını bile duyamadık denk getiremedi kilolusun diye duyulmuyo dedi

geçen hafta 1.14 ense kalınlığı vardı burun kemiği de var ikili oranları da aşağıdaki gibi

Eklentiler

• ae3120d2-dc9f-45de-ba36-1c4c51a37a56.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 47
Ters saatine gelmiştir belki. Senden once giren hasta enerjisini emmiştir. Doktorlar da insan onlarında saatleri saatlerine uymayabiliyor

Kızlar bel, sırt ağrılarınız ne durumda? Ben dün gece uyuyamadım resmen ağrıdan ne tarafa dönsem o yanım ağrıdı şimdiden böyleyse ağırlaşınca ne olacak ya
Benim baya kötü bu hafta özellikle arttı diyebilirim. İlk haftalarda yaşadığım tüm ağrılar daha ağır bi şekilde geri geldi. Biraz fazla yürüsem ayakta kalsam bel ve kasık ağrısından duramıyorum. Geçen gece ağrıdan ağladım. Doktorum migrenim ve ağrılarım için bir magnezyum vermişti geceleri uyumadan onu alıyorum. Pek ise yaradığını söyleyemem ama psikolojik olarak öyle olmasına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…