- 12 Aralık 2023
- 976
- 913
- 23
Benim doktorum genoksu önerdi canım 12. Haftamda kontrole gittiğimde orada alındı kan evede geliyorlar ama bildiğim kadarıyla bir bak istersen.kızlar bu evden kan alan iyi fetal dna firmaları hangileriydi. burda hangi,leri önerildi
Bende özele gidiyorum ama bazen onlarda bişey yapamıyolarAnlayabiliyorum canım bi terapistle hazırlanabilirsin ne yazık ki devlet doktorlarıyla bu iş olmuyor ben özel bi doktora gidiyorum onun sayesinde biraz daha iyiyim
Merhaba Eylül anneleri bende nasipse ekim annesi olucam erken gelmezse önden gidiyor şu an ama nasip ilk çocuğum Eylül doğumluydu İnstegram da tatlı bi video gördüm size atmak istedim
Asıl yaz sıcaklarında ne yapacağız geçen sene o Afrika sıcaklarında hamileyken mahvolmuştum duşa da çok giremiyordum karnım çok büyüyünce çok problem oluyordu yayaa hadi bakalım vaktini beklersek 38. Haftada eylülün ortası gibi doğacak inşallah. ama bence zor bir hamilelik dönemi önümüzeki yazı nasıl geçireceğiz bir fikrim yokk kızım mayısta doğmuştu kış hamileliği o kadar güzeldi ki
Ben de düşünüyorum valla eşime şimdiden klima baksak diyorum.Asıl yaz sıcaklarında ne yapacağız geçen sene o Afrika sıcaklarında hamileyken mahvolmuştum duşa da çok giremiyordum karnım çok büyüyünce çok problem oluyordu ya
Hangi il canımKızlar bu fiyatlar ne böyle ben muayeneye doc dr a gidiyorum şuan 453 tl ödüyorum doğumlar da 12 falan sanırım çok fazla
İnşallah bu ara eşimi çok borca soktum klima fikri zorBen de düşünüyorum valla eşime şimdiden klima baksak diyorum.sıcaktan nemden ödem de çok olur ama düşünmemek de lazım rabbim yardım eder inşallah bizlere
Benim kızımda Eylüldü güzel geçiyor y tam soğuk olmuyor hem hasta olacak mı korkun olmuyor bir de ele gelesiye tam yaz geldi oh rahat gezeriz çıkarız diyorsun deniz kum pıtık pıtık emekler belki yürüryaa hadi bakalım vaktini beklersek 38. Haftada eylülün ortası gibi doğacak inşallah. ama bence zor bir hamilelik dönemi önümüzeki yazı nasıl geçireceğiz bir fikrim yokk kızım mayısta doğmuştu kış hamileliği o kadar güzeldi ki
Bende doktoruma sordum bircok labın kiti vrmıs elindeBenim doktorum genoksu önerdi canım 12. Haftamda kontrole gittiğimde orada alındı kan evede geliyorlar ama bildiğim kadarıyla bir bak istersen.
İstanbul'da fiyatlar uçuk maalesef canım o yüksek rakamlar hepp İstanbul. Benim muayenem iyi yine 785 TL Op.Dr. ama doğumu bilmiyorum. Geçen eylül görümcem aynı hastanede normal doğumu 10 bine yapmıştı sezeryan 22 bindi bu sene ne olacak bakalımBen Temmuz ayında doğumumu Bursa New Esentepe hastanesinde Murat Kadıoğlu doktorda yaptım sezeryan 12 bin TL idi ve çok da memnun kaldım şuan başka doktora gidiyorum çünkü o hastane bana çok uzak kalıyor ve gidip gelmesi hamileyken zor oluyor şuan gittiğimde Bursa hayat hastanesi nazmiye Şentürk doktor muayenesi 1200 TL doğumlarda 15-16 civarı yapılıyor eşimin iş yerinden iki arkadaşı yeni orda doğum yaptılar ve çok memnun kaldılar bende evime yakın diye bu sefer orayı tercih ettim
Bahçelievler medipol derya kanza güle giden bir tanıdığım var canım o çok memnun istersen bak sana yakın mı bilmiyorum ama. Üzüldüm doktorunun ayrılmasına. Ben de maalesef kilolu bir şekilde hamile kaldım. Benim doktorum da biraz takıntılı bu konuya ona hak veriyorum da bir yandan da çok üzülüyorum. Randevu günlerini iple çekmeme rağmen tartıya çıkacağım için inanılmaz stresli oluyorum. Onun dışında 12. Haftada gittiğimde karnıma epey bastırmıştı sonrasında çok ağrıdı. Seninde öyle oldu mu? Yani detaylı bakmak için bastırmak normal mi yoksa benim kilomdan mı çözemedimKızlar kendi doktorum pıt diye bırakmış hastahaneyi çok üzgünüm diğer doktorla da hiç anlaşamadım hoşuma gitmedi kiloluyum diye azarladı beni resmenikili testin güvenirliği yokmuş düşük risk olması önemli değilmiş sonra cinsiyeti doktorum geçen hafta kız demişti çok erkenmiş bakamazmış bacak arasına falan biraz ağladım çıkınca
İstanbul eyüp gaziosmanpaşa kağıthane ve civarlarda doktor hastahane öneriniz var mıdır?
Neden boyle guvensiz konustu ne gordu ki ultrasondaKızlar kendi doktorum pıt diye bırakmış hastahaneyi çok üzgünüm diğer doktorla da hiç anlaşamadım hoşuma gitmedi kiloluyum diye azarladı beni resmenikili testin güvenirliği yokmuş düşük risk olması önemli değilmiş sonra cinsiyeti doktorum geçen hafta kız demişti çok erkenmiş bakamazmış bacak arasına falan biraz ağladım çıkınca
İstanbul eyüp gaziosmanpaşa kağıthane ve civarlarda doktor hastahane öneriniz var mıdır?
Bahçelievler medipol derya kanza güle giden bir tanıdığım var canım o çok memnun istersen bak sana yakın mı bilmiyorum ama. Üzüldüm doktorunun ayrılmasına. Ben de maalesef kilolu bir şekilde hamile kaldım. Benim doktorum da biraz takıntılı bu konuya ona hak veriyorum da bir yandan da çok üzülüyorum. Randevu günlerini iple çekmeme rağmen tartıya çıkacağım için inanılmaz stresli oluyorum. Onun dışında 12. Haftada gittiğimde karnıma epey bastırmıştı sonrasında çok ağrıdı. Seninde öyle oldu mu? Yani detaylı bakmak için bastırmak normal mi yoksa benim kilomdan mı çözemedimo sırada baya kötü hissetmiştim kendimi
Bir dakika bile bakmadı ultrasona ters dönmüş dedi boyunu ölçtü kalp atışını bile duyamadık denk getiremedi kilolusun diye duyulmuyo dediNeden boyle guvensiz konustu ne gordu ki ultrasonda
“Yaşadıklarınız yaşayacaklarımızın teminatıdır.“ (birkaç hafta geriden gelen gebesozu)Kızlar bel, sırt ağrılarınız ne durumda? Ben dün gece uyuyamadım resmen ağrıdan ne tarafa dönsem o yanım ağrıdışimdiden böyleyse ağırlaşınca ne olacak ya
Ters saatine gelmiştir belki. Senden once giren hasta enerjisini emmiştir. Doktorlar da insan onlarında saatleri saatlerine uymayabiliyorBir dakika bile bakmadı ultrasona ters dönmüş dedi boyunu ölçtü kalp atışını bile duyamadık denk getiremedi kilolusun diye duyulmuyo dedi
geçen hafta 1.14 ense kalınlığı vardı burun kemiği de var ikili oranları da aşağıdaki gibi
Benim baya kötü bu hafta özellikle arttı diyebilirim. İlk haftalarda yaşadığım tüm ağrılar daha ağır bi şekilde geri geldi. Biraz fazla yürüsem ayakta kalsam bel ve kasık ağrısından duramıyorum. Geçen gece ağrıdan ağladım. Doktorum migrenim ve ağrılarım için bir magnezyum vermişti geceleri uyumadan onu alıyorum. Pek ise yaradığını söyleyemem ama psikolojik olarak öyle olmasına inanıyorumKızlar bel, sırt ağrılarınız ne durumda? Ben dün gece uyuyamadım resmen ağrıdan ne tarafa dönsem o yanım ağrıdışimdiden böyleyse ağırlaşınca ne olacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?