Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi hastane hangi şehir sizinki? Çok iyimiş fiyat olarak çünküKızlar bu fiyatlar ne böyle ben muayeneye doc dr a gidiyorum şuan 453 tl ödüyorum doğumlar da 12 falan sanırım çok fazla![]()
İlk doktorundan memnunsan neden olmasın canım önemli olan içinin de rahat etmesiBende şuan doktor hastane araştırması yapıyorum..1000 lira olan da var muayene 1500 de var prof olursa 2000 lere çıkıyor ama gerek görmüyorum o kadarve ben çok kararsızım bakalım nolcak belki de yine gidip ilk doktoruma devam ederim
![]()
Canım gözün aydın bak sonuçta sıkıntı yok tahmin ettiğimiz gibi, Allah iyilik versin ikinize debakalım eşim ne diycek . etrafım i,kiye ayrıldıu . fetal yap yapma gerek yok dıyenler
Ben Temmuz ayında doğumumu Bursa New Esentepe hastanesinde Murat Kadıoğlu doktorda yaptım sezeryan 12 bin TL idi ve çok da memnun kaldım şuan başka doktora gidiyorum çünkü o hastane bana çok uzak kalıyor ve gidip gelmesi hamileyken zor oluyor şuan gittiğimde Bursa hayat hastanesi nazmiye Şentürk doktor muayenesi 1200 TL doğumlarda 15-16 civarı yapılıyor eşimin iş yerinden iki arkadaşı yeni orda doğum yaptılar ve çok memnun kaldılar bende evime yakın diye bu sefer orayı tercih ettimHangi ilçe hangi hastane için bu fiyatlar?
Canım haftasıda az değil oranda az değil, erkektir o bence , hadi gözün aydınKızlar doktordan çıktım 12 hafta 6 günlük çıktı bebek. Cinsiyetimiz erkek. Doktor yüzde doksan dedi ama pek inanasım gelmiyor. Neden derseniz resmen nub a göre baktı ama çıkıntı ye yukarımdoürı ne aşağı doğru dedi. Ama sonradan yüzde doksan erkek dedi anlayamadım
Benim sağlık sigortam var ama limitim bitmiş iki aydır maalesef ödeme yapıyorum eşim Mayıs ayında yüksek paket yapacağını söyledi iş yeri hem ona hem bana yapıyor ama paketi biz seçiyoruzKızlar tamamlayıcı sağlık sigortanız yoksa malesef doğum ve muayenelr çok uçuk fiyata geliyor.geçen sene 6 bine yapmıştım bugün itibariyle bitiyor ve 22 bine yenilemem lazım![]()
Şuan 7 buçuk aylık sağlıklı doğduSağol canım. Peki o sonuç çıktıktan sonra bi sorun oldu mu?
LoNeresi canım hangi şehir?
benim madge burger doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası canım malesef benimde yılı doldu ama geçen senenin 3.5 katı çıkardı malum muayneler uçtu diye ama yine karlıBenim sağlık sigortam var ama limitim bitmiş iki aydır maalesef ödeme yapıyorum eşim Mayıs ayında yüksek paket yapacağını söyledi iş yeri hem ona hem bana yapıyor ama paketi biz seçiyoruz
Valla bende homeoffice oldugum için bişi diyemiyolar eşim 4 12 vardiyesi oldugunda bazen can sıkıntısına giriyorum bakıyorum siparişleri hazırlıyorum görüyolar (yurtdışına çalışıyoruz hediyelik, tasarım şeylerle alakalı)Homeofice olduğum için mobing yapamazlar rahatlığım vardoktorumdan rapor alıp ileteyim şirkete en iyisi
Cnm temmuz ayı annelerinde varmiydinBen Temmuz ayında doğumumu Bursa New Esentepe hastanesinde Murat Kadıoğlu doktorda yaptım sezeryan 12 bin TL idi ve çok da memnun kaldım şuan başka doktora gidiyorum çünkü o hastane bana çok uzak kalıyor ve gidip gelmesi hamileyken zor oluyor şuan gittiğimde Bursa hayat hastanesi nazmiye Şentürk doktor muayenesi 1200 TL doğumlarda 15-16 civarı yapılıyor eşimin iş yerinden iki arkadaşı yeni orda doğum yaptılar ve çok memnun kaldılar bende evime yakın diye bu sefer orayı tercih ettim
Benim normalde Ağustos başı olacaktı doğumum o yüzden Ağustos annelerindeydim ama Temmuz ortasında doğum yaptım 36 hafta iken kalbi durdu çünküCnm temmuz ayı annelerinde varmiydin
Senelerdir kullanıyorum ama bı hamilelik psikolojisi beni mahvetti bırakmayı deniyorum olmuyo bırakamıyorum hamile kalırsam nasıl olur böyle nasıl devam ederim ben de hamilelikte sadece bebeğimi düşünmek istiyorum diye düşünüyorum habire nasıl yaparım işin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum saddce çok korkuyorum ve korktukça daha kötü oluyorumBen 225 mg hapı bi anda bıraktım canım bebeğini düşününce insan herşey geçiyor ara ara yokluyor beni ama terapiyle destekliyoruz çok şükür iyiyim hele hareketlerini hissetmeye başlayınca psikolojin aklına bile gelmiyor emin ol benim ikinci hamileliğim geçen sefer de 150 mg da bi anda bırakmıştım ilk bir ay biraz sallıyor ama sonrasında düzeliyor ama burda senin çaban çok önemli
Oy maşallah.. zaten bu testler 100/100 doğru sonuç vermiyor insanı sterese sokuyor gerçektenŞuan 7 buçuk aylık sağlıklı doğdu
Ben kendimi bildim bileli bu ilaçları kullanıyorum canım ama bazen akışına bırakmak gerekiyor bende iki sene erteledim çocuk yapmayı eşim çok istiyordu ama korktuğum için ben istemiyordum sonrasında bebek olunca o korkularım gitti tamamen. senin hastalık derecen tam olarak nedir bilmiyorum ama ben baya ağırdım defalarca yatırdılar hastaneye sen düşün ben başardıysam sen de başarabilirsinSenelerdir kullanıyorum ama bı hamilelik psikolojisi beni mahvetti bırakmayı deniyorum olmuyo bırakamıyorum hamile kalırsam nasıl olur böyle nasıl devam ederim ben de hamilelikte sadece bebeğimi düşünmek istiyorum diye düşünüyorum habire nasıl yaparım işin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum saddce çok korkuyorum ve korktukça daha kötü oluyorum
Şimdi emeklemeye başladı ek.gidaya geçtik öylede yurutecle evde dört dönüyorOy maşallah.. zaten bu testler 100/100 doğru sonuç vermiyor insanı sterese sokuyor gerçekten
YapamıyorumBen kendimi bildim bileli bu ilaçları kullanıyorum canım ama bazen akışına bırakmak gerekiyor bende iki sene erteledim çocuk yapmayı eşim çok istiyordu ama korktuğum için ben istemiyordum sonrasında bebek olunca o korkularım gitti tamamen. senin hastalık derecen tam olarak nedir bilmiyorum ama ben baya ağırdım defalarca yatırdılar hastaneye sen düşün ben başardıysam sen de başarabilirsin
Anlayabiliyorum canım bi terapistle hazırlanabilirsin ne yazık ki devlet doktorlarıyla bu iş olmuyor ben özel bi doktora gidiyorum onun sayesinde biraz daha iyiyimYapamıyorumbişeyler oluyo mideme kıramplar giriyo baş dönmelerim oluyo yemek yiyemiyorum bazen midemdeki o saçma sey yüzünden agzımdan kelimeler bile zpr çıkıyo kendimi salak gibi hissediyorum beynim uyuşuyo sokaklara çıkmak istemiyorum ahhhh neşer yasıyorum bi bilsen
![]()
Aynen haklısın bakalımAllah yardımcınız olsun canım.. ailelerden yakın olan kimse yok mu yardım edebilecek? İnşallah en yakın zamanda gider öğrenirsin ama bu zamanlar çok doğru sonuç çıkmıyor emin ol 15 hafta ve sonrasında kesin cinsiyet söylüyorlar