Vajinal mı baktı doktorun canımArkadaşlar merhaba 6+3 teyim sabah muayene oldum doktor kanama alan, pıhtı vs hiçbirşey yok dedi. Ama 2 saat önce çok koyu siyaha yakın bir kanama gibi bir şey oldu peçeteme gelmişti tamamiyle.. Sonra çamur gibi kanın koyusu da vardı içinde aktı bi kaç damla daha aktı. Çok tedirginim sizce normal mi doktor sabah bir şey yok dedi
Normal olmadığını fark etmişsiniz zaten çareyi gruplara yazarak aramak yerine acile gidinArkadaşlar merhaba 6+3 teyim sabah muayene oldum doktor kanama alan, pıhtı vs hiçbirşey yok dedi. Ama 2 saat önce çok koyu siyaha yakın bir kanama gibi bir şey oldu peçeteme gelmişti tamamiyle.. Sonra çamur gibi kanın koyusu da vardı içinde aktı bi kaç damla daha aktı. Çok tedirginim sizce normal mi doktor sabah bir şey yok dedi
Lekenin her türlüsü tehlikeli malesef.Bana ilaçlar iğneler yazıldı bu lekeler için başka doktora görününbenceArkadaşlar merhaba 6+3 teyim sabah muayene oldum doktor kanama alan, pıhtı vs hiçbirşey yok dedi. Ama 2 saat önce çok koyu siyaha yakın bir kanama gibi bir şey oldu peçeteme gelmişti tamamiyle.. Sonra çamur gibi kanın koyusu da vardı içinde aktı bi kaç damla daha aktı. Çok tedirginim sizce normal mi doktor sabah bir şey yok dedi
Benim de basim cok ağrıyor. Suyu bol bol içmen lazım. Ben bugünü parol ve bol su ile kurtardımKızlar baş ağrısından muzdarip olan var mı? Normalde de migrenden çok çekiyodum ama bu 3 gündür artık dayanılmayacak seviyede ve asla kesilmiyor. İlaç da alamıyorum, ne iyi gelir nasıl geçer bu önerisi olan var mı? Artık mide bulantısı da eşlik etmeye başladı 3.günün sonunda
Yok normal baktı karındanVajinal mı baktı doktorun canım
Hıç böyle bir şey olmamıştı doktorum deneyimsiz biri de değil açıkçası, şimdi azaldı eski kana benziyor, kalıntı olabilir mi bu kadar yoğun olarakNormal olmadığını fark etmişsiniz zaten çareyi gruplara yazarak aramak yerine acile gidin
Yarın sabah direkt doktoruma gidebileceğim ancak sanırım, rabbim korusun onu, bize bağışlasınLekenin her türlüsü tehlikeli malesef.Bana ilaçlar iğneler yazıldı bu lekeler için başka doktora görününbence
Amin ama dikkat edin mutlaka ilaç falan verilmeli düşük önleyici.benim kahverengi idi başta 1 hafta fitil iğne verdiYarın sabah direkt doktoruma gidebileceğim ancak sanırım, rabbim korusun onu, bize bağışlasın
Proteni az mı tüketiyosun canım üre ve kreatinin birazcık düşük çıkmışArkadaşları tahlillerm böyle çıktı anlayan varmı
Eki Görüntüle 3399640
Evvt protein nerdeyse hiç tüketmiyorum bile üre ve keratin düşüklüğü protein az olduğunu gösteriyorProteni az mı tüketiyosun canım üre ve kreatinin birazcık düşük çıkmış
Evet canımEvvt protein nerdeyse hiç tüketmiyorum bile üre ve keratin düşüklüğü protein az olduğunu gösteriyor
Yumurta asla yiysmiyorum et yiyorum ama tavuk falan yiyemiyorum tüketmem lazım böyle olursa bebeğe zararı olurmu acaba doktora gitmems daha çok var merak ettim bende buraya yazdımEvet canım
13+6 dayım hatta bir gram bulantıya dair şikayet kalmadı. Genel olarak arada agrı olurdur oda yok bende çok çok huzursuzum cumaya kadar dayanıp bır gıdıcem sanırımKız ben 12+3 üm. Dün kasık agrım coktu ama bulantım yoktu tabi geceden 2 tane bulantı hapı atmıstım. Bulantı azaldı die dun gece 1 tane attım. Bugun acayip rahatım hatta oruç tutcak kadar iyi hissediyorum baya. Bu sefer de evham basladı neden bu kadar iyiyim diye. Cok huzursuzum
Hoşbulduk teşekkürlerHosgeldin aramizabenimde sat 16 aralik
Annem bana hamileyken su niyetine icmis simdi ben aynı durumdayim suan bile elimde soda varBu aralar en yakın arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?