O kadar iyi anlıyorum ki seni, grafikerim 1 patrona bağlıyken, yurtdışına çalıştıgımız için patronum aynı sitelerde magazalarımız olan başka bir arkadaşıyla ortak oldular ve 2 patrona bağlı olmaya başladım. Onun ofisine taşındık (ofids dediğimde imalathane) boya kokusu adamlar biyerde tek tuvalet var hiç hijyenik değildi. Evime de iş yeri 1.5 saat uzamıştı. Diğer patron çok zorba düşüncesiz beni görmezden gelen birisiydi. Hamile hamile yollarda git gel çok zorlanıyodum emir vermeler laf söylemeler vs vs. Artık dayanamadım ve asıl patronuma durumu anlattım gayet güzel konuştum ve böyle gidecekse müsaade istedigimi söyledim. Ya evden çalışayım ya istifa ediyorum dedim. Sağolsun 3 senelik çalışanını yüzüstü bırakmadı evden çalışmama olanak tanıdı o gün bugündür evden devam ediyorum.Yemin ederim çalışmaktan yoruldum, hamileyim diye mobing yemekten yoruldum. Komple yoruldum.
Ben istifa edeyim diye gözümün içine bakar hayatım. Keşke öyle bir imkan olsa, çıkartamıyor ya şimdi hamile olduğum için istifaya zorluyor ki yerime hamile olmayan birini bulsun :)O kadar iyi anlıyorum ki seni, grafikerim 1 patrona bağlıyken, yurtdışına çalıştıgımız için patronum aynı sitelerde magazalarımız olan başka bir arkadaşıyla ortak oldular ve 2 patrona bağlı olmaya başladım. Onun ofisine taşındık (ofids dediğimde imalathane) boya kokusu adamlar biyerde tek tuvalet var hiç hijyenik değildi. Evime de iş yeri 1.5 saat uzamıştı. Diğer patron çok zorba düşüncesiz beni görmezden gelen birisiydi. Hamile hamile yollarda git gel çok zorlanıyodum emir vermeler laf söylemeler vs vs. Artık dayanamadım ve asıl patronuma durumu anlattım gayet güzel konuştum ve böyle gidecekse müsaade istedigimi söyledim. Ya evden çalışayım ya istifa ediyorum dedim. Sağolsun 3 senelik çalışanını yüzüstü bırakmadı evden çalışmama olanak tanıdı o gün bugündür evden devam ediyorum.
Uzak yerlere duruşmaya gönderme, adliyede koşturmacalı bir işe gönderme, ağrım olur bir iki saat erken müsaade isterim laf etmeler, mesaj atıp iş sormalar dinlendiğim saatlerde, normalde 16.30 da çıkmam gerekiyor kanunen sabah 9 dan akşam minimum 7 ye kadar çalıştırmalar. Saymakla bitmez şerefsizlerin yaptıklarını. Güya karı koca kadın hamileyken çok sıkıntı çekmiş ama demek ki.... Bir de hamileyim diye ofisine ayak bile sürmemiş kadın bu ama gel gör ki benden ırgatları gibi çalışmamı bekliyorlar. Allah biliyor ya hamile halimle kabul edecek düzgün bir iş bulsam bugün çıkarım ama malum...Egoluk başka birşey değil. Ne yapıyorlar ?
Folik asit canım bu ,kafana takılan denir ? Hamileliğin 12.haftasına kadar kullanılan vitamin .Arkadaşlar doktor bana bu gün bunu yazdı kulanan varmı acaba Eki Görüntüle 3399458
Çok folik asit var iyimi acaba diye merak ettim bide ben 10 haftalığım 2 hafta tek mi kullanacamFolik asit canım bu ,kafana takılan denir ? Hamileliğin 12.haftasına kadar kullanılan vitamin .
Canım markaların içeriklerini bilemem hangi marka iyidir kötüdür bilemem .benim doktorum 12.haftada folik asiti bırakıyoruz dedi.genel olarak 12.hafta bırakılıyor.istisna değişiklikler olabilir belki doktorun söylerÇok folik asit var iyimi acaba diye merak ettim bide ben 10 haftalığım 2 hafta tek mi kullanacam
Ben bunu kullandım problem yaşamadım en düşük doz olanı bu o yüzden rahatlıkla kullandımArkadaşlar doktor bana bu gün bunu yazdı kulanan varmı acaba Eki Görüntüle 3399458
Çok zorlamaman gerekiyor canım gün kurusu yemeyi dene çok iyi geliyorArkadaşlar bugün biraz kabızlık vardı söylemesi ayıp. Wcde sag kasigima bir sancı girdi ama kanama vs olmadı. İkınmak bebege zarar verir mi çok korktum
Kaçıncı haftaya kadar kullandınız pekiBen bunu kullandım problem yaşamadım en düşük doz olanı bu o yüzden rahatlıkla kullandım
Bebege bisey olmamıştır değil mi ya bir anlık sancı girdi kanamam olmadı amaÇok zorlamaman gerekiyor canım gün kurusu yemeyi dene çok iyi geliyor
Bende mesaj attım doktoruma eşim kv herkes tutma su icmen lazım bol bol diyoben başladım bugün canım.. bi sorun olmazsa devam edeceğim. bi hafta sonra randevu alıp gideceğim o zaman doktora da sorucam suyunda kesede vs olumsuz bir şey var mı diye. yok derse devam etmeyi düşünüyorum
ben doktoruma sormuştum o da söyledi sıvı alımına dikkat et dedi. eğer dengeleyebilirsem devam ederim ama. kontrole gittiğimde olmaz yetersiz derse bende bırakırım.. başka bir can daha taşıyoruz tabi dikkat etmemiz lazımBende mesaj attım doktoruma eşim kv herkes tutma su icmen lazım bol bol diyo
Yok canım sanmam arada sancılar olucak az önce bende hapşırdım nasıl ağrı girdi oluyor maalesfBebege bisey olmamıştır değil mi ya bir anlık sancı girdi kanamam olmadı ama
12.haftaya kadar bazı doktorla 16. Haftaya kadar da diyebiliyor ama ben zaten kullanmayı istemediğim için hemen bıraktım hatta 2 günde bir falan aldım ilacıKaçıncı haftaya kadar kullandınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?