2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Kızlar cuma 2li test için kan vermiştim hala çıkmamış sonucu özel hastanede.Bu ne zaman çıkıyor acaba özel diye çabuk çıkar sanmıştım

Canım kaç haftalık bildi erkek olduğuku. Oturduğum ülkede 20 haftalıkken tahmin ediyorlar...
Ben kocaeli de lutfiye ünlü diye bi doktora gidiyorum canim ilk cocugumda 11 haftalikken erkek demisti cok net bir sekilde ve oglum oldu bu hamileligimde gene ayni doktora gidiyorum 12. Haftamda gene direk çıkıntıyı gordum erkek dedi

Bu arada çin takvimi rus takvimi kan değişimi maya takvimi hiç biri tutmadı. Kalbim kırık

Canım kaç haftalık bildi erkek olduğuku. Oturduğum ülkede 20 haftalıkken tahmin ediyorlar...
Ay 20 haftada cokmus kuzum yaa Allah sabir versin valla insan çatlar meraktan burda hepimiz eylul ayinda anne olucaz yani son adet tarihlerimiz uc asagi bes yukari yakin birbirine ve birer birer herkesin belli olmaya basladi 16 kisi erkek 18 kisi de kiz olacagini isaretlemis ankete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…