12+3 olduk karın kasık ağrıları devam. Göğüs hassasiyeti azaldı ve mide yanması aramıza katıldıKızlar kızlaaaar nasılsınız bu aralar, var mı benim gibi 11+4 anaları çevrimiçi olan. Ne alemde belirtileriniz. Benim kasık ağrıları arada yokluyor. Akıntı devam. Bulantılarım azaldı. Göğüs dolgunluğu devam hassasiyeti azaldı. Bir de bebeğimi özlüyorum ve merak ediyorum sürekli. Hareketlerini hissedene kadar ultrasonu beklemek gerçekten çok zor geliyor, resmen habersiziz.
Canım benim ilk doğumun sezeryan. Aralarında tam 3 yıl olacak. Yani ilkine göre toparlanması bir tık daha zor olur ama aşırı zorlayacağını düşünmüyorum ben.Birşey soracağım daha önce sezeryan olan kimler var burada şimdi ikinciye sezeryan olucam korku var bende bir kesikken şimdi iki kesik olucak çok acır mı acaba diye aklıma düştü ya toparlanması daha mı zor olur
Özel mi canım devlet hastanesi mi bnde dahil birkaç arkadaş yaşadık devlet hastanesinde aynı olayıKızlar kontrole gittim bebiş 9 hafta iki günlük görünüyor oysa 10 haftalık. Doktor göbüşün var ondan net ölçemiyorum dedi ama sinir oldum. Bebiş hareket ediyordu o beni mutlu etti ama ben zaten günleri geçiremiyorum haftası geri çıkınca sinirim bozuldu. Daha iyi ultrason görüntüsü veren bi yere mi geçsem. Gittiğim hastane aslında iyi ama bilemedim
Benim karnım da baya çıktı ya kendimi durduramıyorum ben inanılmaz yiyorum bidon gibi olcaz galibaMaşllah kız seninki baya baya belli etmiş bnde kendi karnım çok çabuk büyüyor diyordum. Açlık konusu bnde de öyle ya çok acıkıyorum 20 kilo falan alacam herhalde
Özel benim gittiğim canım ama cihaz iyi olması çok önemli işteÖzel mi canım devlet hastanesi mi bnde dahil birkaç arkadaş yaşadık devlet hastanesinde aynı olayı
Kuzu devlet hastanesinin genel olarak herşeyi işkence. Vajinal muayneyi sezeryen olsanda yapabiliyorlar zaten. Bende serum yemiştim bikere nst de hareketi az gormuslerdi bebek hareketlensin die. Eşimi de almadılar içeriye işkence gibiydi kalkıcam kalkamıyorum tuvalete gidicem iğrenç elinde serum mahvoldum. Doğumu ozel hastanede yapmıstım öyle lüks biyerde değil ama her kapı açılısında korkuyorduk biri azarlıcak die. O devlette gördüğümüz muamelelerden o kadar korkmusuz ki bazen cevap veremıyorduk personele. Ama hastabakıcısından hemsiresine yemekci abladan sekretere herkes o kadar iyiydi ki. Ben devlet hastanesinde doktorun 1 saat boyunca gelmemesi sebebiyle bebeğimi kaybettigim için azar yedim doktordan. Bana beni doguma alıcaklarını bile soylemıyprlar. Soyleseler ben cıkar giderdim kendi doktoruma zaten. O sebeple devlet hastanesi bende travmaYa ben yine de normale cesaret edemem benim çocuk doğmadan önce bir ay önce felan devlet hastanesinde sancılarım var diye doğumhaneye aldılar üç gün böyle işkence çektim bana yapmadıklarını bırakmadılar gelen geçen kontrol ediyor ben çok rahatsız olmuştum ve o çatıya mı açıklığa mı ne bakıyorlar ya o çok can yakıyor ben dayanamadım açıkçası o kadar korkunca da bir daha dedim asla istemiyorum
Bende işte ordan o şeyi gördükten sonra zaten benim için hem normal doğum hemde devlet gözümde bitti benim için. bebeğin öldüğünü kendi doktorumda öğrenmiştim doktorum isterseniz devlete de gidebilirsiniz demişti ama eşim önceki tecrübemize dayanarak hayır dedi özelde burda olacak doğum dedi özelde yaptım bu sefer. Şimdi eşim acil durumlarda bile devlet hastanesine götürmek istemiyor o bile anladı ne kadar berbat olduklarını. Bide benim canım çok nazlıdır böyle sezeryan oldum ama iki ay böyle benden çok çektiler açıkçası ailem ve kocam elimde değil maalesefKuzu devlet hastanesinin genel olarak herşeyi işkence. Vajinal muayneyi sezeryen olsanda yapabiliyorlar zaten. Bende serum yemiştim bikere nst de hareketi az gormuslerdi bebek hareketlensin die. Eşimi de almadılar içeriye işkence gibiydi kalkıcam kalkamıyorum tuvalete gidicem iğrenç elinde serum mahvoldum. Doğumu ozel hastanede yapmıstım öyle lüks biyerde değil ama her kapı açılısında korkuyorduk biri azarlıcak die. O devlette gördüğümüz muamelelerden o kadar korkmusuz ki bazen cevap veremıyorduk personele. Ama hastabakıcısından hemsiresine yemekci abladan sekretere herkes o kadar iyiydi ki. Ben devlet hastanesinde doktorun 1 saat boyunca gelmemesi sebebiyle bebeğimi kaybettigim için azar yedim doktordan. Bana beni doguma alıcaklarını bile soylemıyprlar. Soyleseler ben cıkar giderdim kendi doktoruma zaten. O sebeple devlet hastanesi bende travma
Hahahaha gurup fenaKızlar gobekleri birazcık abartmamıssınız sizce degrup sürü psikolojisi herkes kiloya meyilli gidiyor bu grup cok tehlikeli bi hal alıyor 3-4 aydan once gobek dediginiz bebek değil şişlik külo olur birbirinizi durduracaagınıza gobek yarıştırıyonuz.
Umarım kolay olur ya ister istemez korkuyorum bide şimdi benim daha araları çok yok ya karnım da ufak ufak şimdi şişmeye başlayınca şuan sezeryan yerim diken diken batmaya başladıCanım benim ilk doğumun sezeryan. Aralarında tam 3 yıl olacak. Yani ilkine göre toparlanması bir tık daha zor olur ama aşırı zorlayacağını düşünmüyorum ben.
Yapmayalım nolur. Bu grup 6. Ayı bitirken kapıya sıgmaz gibiHahahaha gurup fenaama ortam sahane
Haha bugün denk geldim buna
Bunu hiç sorun etme lütfen. Ben de bir çok kişi de benzer şeyler yaşadı ve bence süreç içinde de yaşayacağız. Uzun bir yol bu. Belki ileride olacak bebişler belki geride. Doktorun normalin dışında bir şey gözlemlemediyse ve sana olumsuz bir şey söylemediyse hiç takılma oraya.Kızlar kontrole gittim bebiş 9 hafta iki günlük görünüyor oysa 10 haftalık. Doktor göbüşün var ondan net ölçemiyorum dedi ama sinir oldum. Bebiş hareket ediyordu o beni mutlu etti ama ben zaten günleri geçiremiyorum haftası geri çıkınca sinirim bozuldu. Daha iyi ultrason görüntüsü veren bi yere mi geçsem. Gittiğim hastane aslında iyi ama bilemedim
Saol canım teşekkürler şükür herşet yolunda görünüyor ama zaman geçmek bilmiyor sankiBunu hiç sorun etme lütfen. Ben de bir çok kişi de benzer şeyler yaşadı ve bence süreç içinde de yaşayacağız. Uzun bir yol bu. Belki ileride olacak bebişler belki geride. Doktorun normalin dışında bir şey gözlemlemediyse ve sana olumsuz bir şey söylemediyse hiç takılma oraya.
Kıyamam doğru söylüyorsun illa çıkıcak belli olucak zatenBekle kiz zamanı var benim ki ciktida ne oldu herkez kilo almışsın diyip duruyor
Sigmiycaz zatenYapmayalım nolur. Bu grup 6. Ayı bitirken kapıya sıgmaz gibi