2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar kontrole gittim bebiş 9 hafta iki günlük görünüyor oysa 10 haftalık. Doktor göbüşün var ondan net ölçemiyorum dedi ama sinir oldum. Bebiş hareket ediyordu o beni mutlu etti ama ben zaten günleri geçiremiyorum haftası geri çıkınca sinirim bozuldu. Daha iyi ultrason görüntüsü veren bi yere mi geçsem. Gittiğim hastane aslında iyi ama bilemedim

12+3 olduk karın kasık ağrıları devam. Göğüs hassasiyeti azaldı ve mide yanması aramıza katıldı

Canım benim ilk doğumun sezeryan. Aralarında tam 3 yıl olacak. Yani ilkine göre toparlanması bir tık daha zor olur ama aşırı zorlayacağını düşünmüyorum ben.

Özel mi canım devlet hastanesi mi bnde dahil birkaç arkadaş yaşadık devlet hastanesinde aynı olayı

Maşllah kız seninki baya baya belli etmiş bnde kendi karnım çok çabuk büyüyor diyordum. Açlık konusu bnde de öyle ya çok acıkıyorum 20 kilo falan alacam herhalde
Benim karnım da baya çıktı ya kendimi durduramıyorum ben inanılmaz yiyorum bidon gibi olcaz galiba

Kuzu devlet hastanesinin genel olarak herşeyi işkence. Vajinal muayneyi sezeryen olsanda yapabiliyorlar zaten. Bende serum yemiştim bikere nst de hareketi az gormuslerdi bebek hareketlensin die. Eşimi de almadılar içeriye işkence gibiydi kalkıcam kalkamıyorum tuvalete gidicem iğrenç elinde serum mahvoldum. Doğumu ozel hastanede yapmıstım öyle lüks biyerde değil ama her kapı açılısında korkuyorduk biri azarlıcak die. O devlette gördüğümüz muamelelerden o kadar korkmusuz ki bazen cevap veremıyorduk personele. Ama hastabakıcısından hemsiresine yemekci abladan sekretere herkes o kadar iyiydi ki. Ben devlet hastanesinde doktorun 1 saat boyunca gelmemesi sebebiyle bebeğimi kaybettigim için azar yedim doktordan. Bana beni doguma alıcaklarını bile soylemıyprlar. Soyleseler ben cıkar giderdim kendi doktoruma zaten. O sebeple devlet hastanesi bende travma

Bende işte ordan o şeyi gördükten sonra zaten benim için hem normal doğum hemde devlet gözümde bitti benim için. bebeğin öldüğünü kendi doktorumda öğrenmiştim doktorum isterseniz devlete de gidebilirsiniz demişti ama eşim önceki tecrübemize dayanarak hayır dedi özelde burda olacak doğum dedi özelde yaptım bu sefer. Şimdi eşim acil durumlarda bile devlet hastanesine götürmek istemiyor o bile anladı ne kadar berbat olduklarını. Bide benim canım çok nazlıdır böyle sezeryan oldum ama iki ay böyle benden çok çektiler açıkçası ailem ve kocam elimde değil maalesef

Hahahaha gurup fena ama ortam sahane

Canım benim ilk doğumun sezeryan. Aralarında tam 3 yıl olacak. Yani ilkine göre toparlanması bir tık daha zor olur ama aşırı zorlayacağını düşünmüyorum ben.
Umarım kolay olur ya ister istemez korkuyorum bide şimdi benim daha araları çok yok ya karnım da ufak ufak şimdi şişmeye başlayınca şuan sezeryan yerim diken diken batmaya başladı

Bunu hiç sorun etme lütfen. Ben de bir çok kişi de benzer şeyler yaşadı ve bence süreç içinde de yaşayacağız. Uzun bir yol bu. Belki ileride olacak bebişler belki geride. Doktorun normalin dışında bir şey gözlemlemediyse ve sana olumsuz bir şey söylemediyse hiç takılma oraya.

Saol canım teşekkürler şükür herşet yolunda görünüyor ama zaman geçmek bilmiyor sanki

Kızlaaar alt kısmımda bir baskı var gibi vajinanın arkasında makata dogru baskı gibi hafif normal midir rahim büyümesinden midir

Kızlar nipt testi yaptırmıştım bugun aradilar yeniden kan vermem gerekiyormuş yeterli dna çıkmamış kanımda. Sonra hastanede yaptırdığım 2 li tarama kan testi sonucum cikti 1÷114 . Yani riskli. Hiç iyi değilim. 2li tarama Ultrasonunda ensesi burnu guzel demisti doktor. Nipti pazartesi kan versem 2 hafta sonra ancak sonucu cikar. Biliyorsunuzdur nipt 99.9 dogru sonuc fakat hastanede verdigimiz daha düşük. Bilmiyorum bir anda dünya başıma yıkıldı. Yarın sabah baska bir doktordan daha randevu aldım o da ultrasonda bi baksin bakalım dedik. Sizlerden dua istiyorum. Benim boyle oldu diye sizde olacak diye birsey yok lutfen okuyan hicbir arkadasim bebegi icin endişelenmesin yanlızca dua edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…