2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Tabi bebekten farklı kese ama yan yana neredeyse bitişikler. Benimkisi ikiz gebelik. Hamile kalmadan hemen önce kontrole gitmiştim, kist vs bişey yoktu çok şükür. Bu iki keseden bir tanesinde bebeğim gelişmiş ve büyümeye devam ediyor. Ancak diğer kesede bebek gelişmemiş, yolk salk ve fetal yapılar izlenmedi hiç. Hormonlardan dolayı o boş kese de büyüyor bebeğimle beraber. Doktorum zamanla kaybolacak diyor. Ya rahmim emecek o keseyi ya da bebeğim

Evet ben de 12. Haftaya girdim. Muayene olduğum gün 11+4 tü ve boş kese dolu kese kadar büyümüştü nerdeyse. Normalde bu geçtiğimiz muayenede ikili test yapacaktı ancak diğer keseden dolayı sonuçlar değişirmiş bu yüzden ikili test yapmayacağını söyledi. Ben baya üzülünce sadece detaylı ultrason baktı. Boyun kalınlığına baktı, burnuna baktı. Boyun kalınlığı iyiymiş ama burnuyla alakalı bişey demedi. Bizim bebe yüzünü kapatıyormuş ultrasonda gördüğüm kadarıyla. 6 hafta sonra 4 lü tarama yapabiliriz sana dedi. 6 hafta sonra ona gidicem. 2 hafta sonra da normal kontrolüm var. Bakalım ne olacak. Karın büyümesi çok komik ama ya daha yeni 3 aylık oluyorum ama 4-5 aylık gibi duruyor göbeğim hamile taytı pantolonu falan aldım, beli bol eşofman giyebiliyorum sadece. Hamilelik öncesi pantolonlara da veda ettim bile

Canim insallah dedigin gibi olur elimde degil cok korkuyorum
Perinatoli bölümüne randevu bul git kontorul etmelerini iste ben gittim doktor hiç bir test kesin sonuç vermez doğmadan kimse bilemez dedi öyle rahatladım ben

Saol canım teşekkürler şükür herşet yolunda görünüyor ama zaman geçmek bilmiyor sanki
Geçecek muhakkak. Sabır biraz sadece. Geride olmasına asla takılma bir sonraki kontrolde eminim gününe yaklaşacak
İkili taramada da niptte de false positive ihtimali var. Sakin olmanı söylemek kolay olmak zor tahmin edebiliyorum fakat bu ihtimali de aklından çıkarma. Henüz net bir sonuç yok. Doktorun umarım güzel haberler verir

Merhaba canım yeni doğan bebeğe hiç bir zaman kısa kollu giyinmesinden yana değilim.yeni doğan bebeğin her zaman sıcacık tutulması gerek .
Peki kaç tane almamı önerirsin canım benim bebişler ikiz herkes bir şey söylüyor kimi az al çabuk büyüyorlar diyor kimide çok al sürekli kirleniyor diyorlar

Kızlar 10. haftada rutin muayenede doktorum ense kalınlığını 3.3 ölçtü, bu haftada 2nin altında olması gerekiyormuş, pazartesi günü nipt yaptıracağım. Doktor kesin olarak kötü birşey var diyemeyiz iyi bir sonuç da gelebilir dedi. Daha önce böyle birşey yaşayıp olumlu sonuç alanlarınız oldu mu?

Kızlarım bugün 14.20de bebişin cinsiyetini ögrenicez gösterirse eğer Benim için bol bol dua edin herşey yolundadır inşallah
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzz Benim 17 günüm kaldı kontrole zaman geçmek bilmiyor 2 gün sonra devlette randevum var tahlil yaptırmak için almıştım zahmet edip muayene eder bakarsa belki bizde görürüz 14. Haftam olmuş olucak

Canım normal doğum risklimi geçiyor sende? Normal doğum yapacağım yolunda git , olmazsa sezeryana dönerler zaten doktorlar.
Canım birinci sezeryan oldu benim gene mecburen sezeryan olacak ama şimdi bir kesikken iki kesik yan yan olacak ya ondan korkuyorum daha çok acır diye çünkü daha yeni benim

Peki kaç tane almamı önerirsin canım benim bebişler ikiz herkes bir şey söylüyor kimi az al çabuk büyüyorlar diyor kimide çok al sürekli kirleniyor diyorlar
Birincisi sürekli üstü kirlenmez cnm doğar doğmaz yemek yemiyolar anne sütüyle besleniyor zaten önlük takarsın ikincisinde evet fazla alma bu doğru bir giydirdigini üçüncüye küçülüyor az al devamlı giydirirsin doğumlar yaz sonu olucagi için biraz kalın kıyafette bak 0+3 ayı fazla. Kıyafete gerek yok sonrasına al

Canım birinci sezeryan oldu benim gene mecburen sezeryan olacak ama şimdi bir kesikken iki kesik yan yan olacak ya ondan korkuyorum daha çok acır diye çünkü daha yeni benim
Evet senin ki yakın olduğu için Canin yanar cnm bu yüzden belki doğumu erkende yapabilirsin önceki dikişlerin ne kadar dayanır sa

Doktorum herhangi bi sakınca yok dedi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…