2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Dualarımız seninle canım umarım herhangi bir sorun yoktur içini ferah tut

Kızlaaar alt kısmımda bir baskı var gibi vajinanın arkasında makata dogru baskı gibi hafif normal midir rahim büyümesinden midir

Rahim büyümesinden olabilir canım bnde de her hafta oluyor iğne batması gibi aynı artık alıştım seninki de öyle olabilir ama çok ağrılıysa doktoruna danış burada ne söylesek olmaz
Kızlaaar alt kısmımda bir baskı var gibi vajinanın arkasında makata dogru baskı gibi hafif normal midir rahim büyümesinden midir

Canım sen içini ferah tut herhngi bir sorun olsaydı ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümünde de sorun çıkardı sen Allah'a sığın bol bol dua et bizlerde dua edeceğiz senin ve bebiş için bu testlere de pek güvenmemek gerekiyor geçenlerde karşıma bir video çıkmıştı hatta 2. 3. Tarama testleri vs herhngi bir kromozom bozukluğunu kesin olarak bildirmez diye. Sende sakın kafana takma ne gerekiyorsa sonuna kadar yap ama kötüyü düşünme hep sağlıklı bebiş güzel bir hamilelik dönemi düşün

Valla eskiler öyle diyorlar hep annenin güzelliğini kız bebek alır hamilelikte diyorlar .inşaAllah darısı başıma alsın güzelliğimi bende sağlıklı hayırlı bir kız istiyorum

Valla eskiler öyle diyorlar hep annenin güzelliğini kız bebek alır hamilelikte diyorlar .inşaAllah darısı başıma alsın güzelliğimi bende sağlıklı hayırlı bir kız istiyorum

Merhaba ağustos anneleri alışverişe başladınız mı? Neler aldınız? Bebeklerinize uzun kollu mu kısa kollu mu almayı düşünüyorsunuz? Birde alışveriş listesi olan rica etsem paylaşabilir mi?
Merhaba canım yeni doğan bebeğe hiç bir zaman kısa kollu giyinmesinden yana değilim.yeni doğan bebeğin her zaman sıcacık tutulması gerek .

Canım normal doğum risklimi geçiyor sende? Normal doğum yapacağım yolunda git , olmazsa sezeryana dönerler zaten doktorlar.

Rahim büyümesinden olabilir canım bnde de her hafta oluyor iğne batması gibi aynı artık alıştım seninki de öyle olabilir ama çok ağrılıysa doktoruna danış burada ne söylesek olmaz
Yok cok agrili degil de sanki boyle buyuk abdestim gelmis gibi icerden hafif bir baski hissediyorum

Çok teşekkür ederim İnşallah sizin de tertemiz çıkar sonuçlarınız, sağlıkla kucağınıza alırsınız

Umarım kolay olur ya ister istemez korkuyorum bide şimdi benim daha araları çok yok ya karnım da ufak ufak şimdi şişmeye başlayınca şuan sezeryan yerim diken diken batmaya başladı
Canım doktorunla konuştun mu peki ne dedi. Ben çevremden biliyorum arası çok az olup sezeryan olanları öyle çok büyük mi sorun yaşamadılar. Ama sen konuşmadıysan, doktorunla konuş bence en sağlıklı bilgiyi o verir sana

Sakin moralini bozma lütfen bende yaşadım bu durumu ama evladım sapa sağlam doğdu gurubun örneği benim zaten kendini sitrese sokup bebeği üzme

Cnm buda benim kıydı oğlumda üzülme gerçekten senin ki 114 kişide 1 ihtimal Allah'ın izniyle hiç birşey olmiycak kuzuna sapa sağlam dogucak bal goruceksin

Eklentiler

• Snapchat-93061892.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 68
Ay çatladım mesajına , deli gibi gülüyorum
Ben yine de heryere yazayım da gaza gelmeyelim. Valla ben hamile külodu almadan ilk gebeligimi bitirmiştim haberiniz olsun kapitalist duzene ayak uydurmayın. 8 ay sonra grubun adı direk zayıflayamıyorum yardııımmm die degişir bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…