- 1 Eylül 2022
- 421
- 367
Evet canım ben de öyle düşünüyorum. Yine de bu ilacı vermemeleri lazım benceyani bana yazan dr bende kullandım bunu gebeyken bir sorun olmadı vs. dedi bende güvenemedim yinede :)) sonra acaba ondan mı oldu psikolojisine girmek istemem olumsuz bir durumda
Ben sadece çok yorgunum kızlar ya. Uykum var. Böyle halsizimBenim de göğüslerim dolgun uçları daha belirgin hatta ama hassasiyeti azaldı. Bulantı maşallah diyim azaldı bende ama bu defa da sıkıntı basıyor niye belirtisiz kaldım diye kdjfkdjf sonra bebişkodan bir kasık ağrısı yiyorum. Ben burdayım anne diyor herhalde
Kız hissediyordumAy hayırlı olsun canım erkek mi hissediyordun peki
Çin takvimi yanıldı, yüzük testi yanıldıHangi testler hurafeler tuttu
Ayy canım ne kadar çok çıkmış senin karnın ne güzel görünüyorsunFena acıktım midem bomboş guruldamaya başladı
Keşke cikmasaydi kız bu benim alt aylimhalimdi oglanda göbeğim he asagidaydi erkek olunca sivri gidiyordu birazdaha geç çıksaydı benim için daha iyiydi bu halimden kesin daha sis olurumAyy canım ne kadar çok çıkmış senin karnın ne güzel görünüyorsun
Benimde son durum böyleKeşke cikmasaydi kız bu benim alt aylimhalimdi oglanda göbeğim he asagidaydi erkek olunca sivri gidiyordu birazdaha geç çıksaydı benim için daha iyiydi bu halimden kesin daha sis olurum
Cinsiyeti kizmi senin karnım direk ilerliyo sivri gitmiyorBenimde son durum böyle
Ben kendi siskoluguma bağlıyordum ama bakincaBenimde son durum böyle
Diyor ben burdayım akıllı olun diyorBen kendi siskoluguma bağlıyordum ama bakincabenimki de ben burdayım diyor sanırım
Valla yarın ögrenicezCinsiyeti kizmi senin karnım direk ilerliyo sivri gitmiyor
Bence kız karnın sivri değil yuvarlak gibi sanki10+1 benimde ama hızlı büyüyor sanki sizce kız mı erkek mi Eki Görüntüle 3395163
Hay hadi inşallah istedigin gibi olur ben 14 de gidicem cinsiyet içinValla yarın ögrenicez
Gerçi bende önceden ayva göbegide vardı ondanda direk önden ilerliyo gibi görünüyo olabilir bilemedimHay hadi inşallah istedigin gibi olur ben 14 de gidicem cinsiyet için
Benimde sanki iç çamaşırım göbegimi kesiyor sıkıyor gibi yüksel bel aldım bikaç taneKızlar ya iç çamaşırlarımın hiçbiri olmuyor artık çok sıkmaya başladılar biraz alışveriş yapmaya gidiyorum başka bu durumu yaşayan var mı şimdiden böyleyse ben sonrasını düşünemiyorum
Her an doğuma gideceksin gibi duruyorFena acıktım midem bomboş guruldamaya başladı
Büyük al canım sonradan tekrar almak zorunda kaliyorsun son üç ay da zaten vücut daha çok şişiyor ödem topluyorKızlar ya iç çamaşırlarımın hiçbiri olmuyor artık çok sıkmaya başladılar biraz alışveriş yapmaya gidiyorum başka bu durumu yaşayan var mı şimdiden böyleyse ben sonrasını düşünemiyorum
Canım yavaş yavaş azalacak bulantılar kendini strese sokma, vücutlarımız hormonlara alışıyor artıkKızlar valla ben 2-3 gundur oğlen yemegi yiyorum normalde bulantıdan yiyemezdim içim hiç rahat etmıyor