2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Biiiir tık çıktı gibi karnım sertleşti içime çekemiyorum herhalde göbiştir kfjdjf
Maşallah size benim iç karnım geniş bu çocuk nerede anneme diyorum kızıyor çıksın istiyorsun son 3 ay o karın seni dönerken bile zorlayacak diye ilk diye özeniyorum herhalde

Maşallah size benim iç karnım geniş bu çocuk nerede anneme diyorum kızıyor çıksın istiyorsun son 3 ay o karın seni dönerken bile zorlayacak diye ilk diye özeniyorum herhalde
Bekle kiz zamanı var benim ki ciktida ne oldu herkez kilo almışsın diyip duruyor

Yani direk bunu söylemesi beni de bi şüpheye düşürdü. Prilam kullansam olur mu dedim olur dedi. Ay bi sinir oldumm
yani bana yazan dr bende kullandım bunu gebeyken bir sorun olmadı vs. dedi bende güvenemedim yinede :)) sonra acaba ondan mı oldu psikolojisine girmek istemem olumsuz bir durumda

Kızzlarrr bugün ağda yaptım bikini bölgesi dahil. Doktorum hicbir sorun olmaz yapabilirsin demisti ama yine her zamanki gibi acaba bisey olmus mudur diye korkuyorumm

Maşllah kız seninki baya baya belli etmiş bnde kendi karnım çok çabuk büyüyor diyordum. Açlık konusu bnde de öyle ya çok acıkıyorum 20 kilo falan alacam herhalde
Felaket açım ne yesem diye düşünüyorum

Kızlar mesela 11+4'üm ben soran olursa 12 haftalık mı 11 haftalık mı diyoruz. Ne olacak benim bu haftalarla sıkıntım sdfjsdjf

Kızlar mesela 11+4'üm ben soran olursa 12 haftalık mı 11 haftalık mı diyoruz. Ne olacak benim bu haftalarla sıkıntım sdfjsdjf
12 de ben öyle diyorum evet bu haftadan sonra lavabo bizim mekanımız

Sen 12 . Haftanın içinde oldugunu söyleyebilirsin kuzum . Ben 12+5 im 13 un icindeyiz diyorum kendimce böyle bir yol buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…