- 12 Aralık 2023
- 901
- 825
Benim belli oldu 13+3 oldukCinsiyetler belli olmaya başlamış bir hanımefendi kız yazmış grubun ilk cinsiyeti kız mı şimdi
Ay hayırlı olsun canım erkek mi hissediyordun pekiBenim belli oldu 13+3 oldukerkek olacak miniğim
Oysss paşayaBenim belli oldu 13+3 oldukerkek olacak miniğim
Hangi testler hurafeler tuttuBenim belli oldu 13+3 oldukerkek olacak miniğim
Maşallah size benim iç karnım geniş bu çocuk neredeBiiiir tık çıktı gibi karnım sertleşti içime çekemiyorum herhalde göbiştir kfjdjf
Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınBenim belli oldu 13+3 oldukerkek olacak miniğim
Bekle kiz zamanı var benim ki ciktida ne oldu herkez kilo almışsın diyip duruyorMaşallah size benim iç karnım geniş bu çocuk neredeanneme diyorum kızıyor çıksın istiyorsun son 3 ay o karın seni dönerken bile zorlayacak diye ilk diye özeniyorum herhalde
yani bana yazan dr bende kullandım bunu gebeyken bir sorun olmadı vs. dedi bende güvenemedim yinede :)) sonra acaba ondan mı oldu psikolojisine girmek istemem olumsuz bir durumdaYani direk bunu söylemesi beni de bi şüpheye düşürdü. Prilam kullansam olur mu dedim olur dedi. Ay bi sinir oldumm
Senin kaçıncı haftann :)Fena acıktım midem bomboş guruldamaya başladı
Maşllah kız seninki baya baya belli etmiş bnde kendi karnım çok çabuk büyüyor diyordum. Açlık konusu bnde de öyle ya çok acıkıyorum 20 kilo falan alacam herhaldeFena acıktım midem bomboş guruldamaya başladı
12 haftayı bitiryoruz çok şükürSenin kaçıncı haftann :)
Felaket açım ne yesem diye düşünüyorumMaşllah kız seninki baya baya belli etmiş bnde kendi karnım çok çabuk büyüyor diyordum. Açlık konusu bnde de öyle ya çok acıkıyorum 20 kilo falan alacam herhalde
Canım senin göbüş ilk gebeliklerinde de bu haftalarda böyle mi oluyorduFena acıktım midem bomboş guruldamaya başladı
Yok cnm olmadı ilkinde 4 aydan sonra belirdi hamilelik sayısına göre değişiyorCanım senin göbüş ilk gebeliklerinde de bu haftalarda böyle mi oluyordu
12 de ben öyle diyorumKızlar mesela 11+4'üm ben soran olursa 12 haftalık mı 11 haftalık mı diyoruz. Ne olacak benim bu haftalarla sıkıntım sdfjsdjf
Bence de12 de ben öyle diyorumevet bu haftadan sonra lavabo bizim mekanımız
Sen 12 . Haftanın içinde oldugunu söyleyebilirsin kuzum . Ben 12+5 im 13 un icindeyiz diyorum kendimce böyle bir yol buldumKızlar mesela 11+4'üm ben soran olursa 12 haftalık mı 11 haftalık mı diyoruz. Ne olacak benim bu haftalarla sıkıntım sdfjsdjf