2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Qvokado yanaklarını kızarttı bizimkinin. Ben yediğimde tabi. Ek gıdaya başladık sayılmaz. Avokado tropik meyveye giriyormuş. Alerjenler arasındaymış. Daha önce denemediyseniz yani. Belki sebebi odur.

Qvokado yanaklarını kızarttı bizimkinin. Ben yediğimde tabi. Ek gıdaya başladık sayılmaz. Avokado tropik meyveye giriyormuş. Alerjenler arasındaymış. Daha önce denemediyseniz yani. Belki sebebi odur.
Ay ben bugün epey bir Avakado verdim. :/ vücudu biraz kızardı. Ondan mı acaba. Bazen banyo günü gelince yada geçince de oluyordu.

Uzun uğraşlarla çektim kızlar şu kabaran dişler artık çıkacak demek mi ? Çok yakın çıkmak üzere deyin lütfen
bizimki de aynı böyle. akşam baktım sol taraftaki minicik diş görünmüş sanki ama elime sertlik gelmedi. görünüş olarak var gibi hissettim. bakalım hayırlsıı

bizimki yeni başladı dönmeye ama uykuda döndüğünü hiç görmedim. uyanıkken dönüyor. ben de bazen oyun halısında bırakıp içeri gidiyorum bi geliyorum yüz üstü dönmüş. yanında değilken tedirgin oluyorum ama artık kendilerini kurtarabilirler sanırım ya. kendisi dönebiliyor çünkü

Biz daha önce 3 gün kuralıyla denemiştik, sıkıntı olmamıştı bakalım biraz azalsın da pişik, sebebi bulacağım elbet. Ben ek gıda için heyecanlanırken bi arkadaşım aslında sadece süt verirken emziriyorsun bitiyor demişti, haklıymış galiba

Benim oğlum seviyor yüz üstü uyumayı. Gece uyutunca bizim yatağımıza yatırıyordum yüzüstü dönüyodu, bazen kapıdan izlerken görüyodum nefes alamicak gibi olunca çeviriyor kendini hemen. Şimdi beşiğinde yatırıyorum arkasına yastık koyup yan yatırıyorum kucağına da uyku arkadaşını veriyorum sarılıp uyuyor,hiç döndüğünü görmedim.

Ay ben bugün epey bir Avakado verdim. :/ vücudu biraz kızardı. Ondan mı acaba. Bazen banyo günü gelince yada geçince de oluyordu.
Yanaklar önemli deniyor. Ben de bilmiyorum ya. İnanın diyetten de bıktım ama çocuk rahatlıyor ben diyet yapınca

Ek gıdanın gerçekten sevilecek bir tarafı yok, kaka kokusu yeter diyor bir arkadaşım da

Benimki ilk defa dün gece fırıp fırıl dönerek uyudu ben de şaşırdım

Çok geçmiş olsun canım ben enginar yemicem kızım yesin hahahahaha

Buzlukta kabak var çıkarıp versem mi acaba deneyen var mı tadı kaçar mı ki daha yeni başladık tadimlara

Evet ya emzirmek ne kadar kolaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…