Ee ne kaynatıcaz bizKız ben daha ne diyim basın gaza
Yaa gecen gün gordum kemik suları hayvandaki butun toksinleri ilaçları topluyor diye napcagımı şaştım valla.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee ne kaynatıcaz bizKız ben daha ne diyim basın gaza
Yaa gecen gün gordum kemik suları hayvandaki butun toksinleri ilaçları topluyor diye napcagımı şaştım valla.
Açmadıysak peki canım ?kavanoz kapağı açıldıktan sonra 3 gün diyorlar ya en baştan minik 2 kavanozda yaparsan rahat tüketirsiniz belki
Labne veriyorum. organik labne aldım tuz oranı düşük. Yumurtaya da katıp karıştırıyorum. Bazen avakadoya da katıyorum.Kızlar kahvaltıda neler veriyorsunuz yumurta ve avakado veriyorum ben sadece, peynir veren var mı ?
valla bi bilgim yok ama açsan da açmasan da 1 haftada kötü oluyor yoğurt sanki. yenilir tabii yine de tadı değişiyor bayaAçmadıysak peki canım ?
tuz oranı ne kadar canım? bende bi peynir var tuz oranı %1 kaya tuzu diyor. bu sorun olur mu merak ediyorum daLabne veriyorum. organik labne aldım tuz oranı düşük. Yumurtaya da katıp karıştırıyorum. Bazen avakadoya da katıyorum.
Nerden aldınız acaba ?Labne veriyorum. organik labne aldım tuz oranı düşük. Yumurtaya da katıp karıştırıyorum. Bazen avakadoya da katıyorum.
lor veriyorum canım yumurtayla karıştırıp. bazen çok az irmikli muhallebi yapıp yumurta, peynir ve tereyağı koyuyorum içine. hatta pekmez de ekliyorum biraz. ortaya karışık şeyler oluyorKızlar kahvaltıda neler veriyorsunuz yumurta ve avakado veriyorum ben sadece, peynir veren var mı ?
Ben hala denemeye korkuyorum sanırımlor veriyorum canım yumurtayla karıştırıp. bazen çok az irmikli muhallebi yapıp yumurta, peynir ve tereyağı koyuyorum içine. hatta pekmez de ekliyorum biraz. ortaya karışık şeyler oluyortarif kitaplarında baya iyi tarifler var ben de oradan fikir alıyorum. pankek yapabilirsin ben yapıcam bugün. biraz da kendisi eliyle parçalasın ağzına götürmeyi denesin istiyorum ama şu ana kadar hiç götürmedi
Migrosda görümüştüm organik labne. Eğer file yoksa ilinizde ona da bakabilirsiniz ancak tuz oranı tam yüzde birdi.Fileden aldım. Tuz oranı %1 den az olmalı diye biliyorum ben.
Teşekkür ederim. File yok ama migrosa bakayımMigrosda görümüştüm organik labne. Eğer file yoksa ilinizde ona da bakabilirsiniz ancak tuz oranı tam yüzde birdi.
kaşıkla aldığında kıvamı nasıl? sünüyor mu? uzuyor mu? öyle olunca pek tutmuş olmuyor sanırım. ben de yaptım, taş gibi olmadı tam öyle, kavanozu çevirince dökülüyor ama kaşıkla alınca uzama olmadı çok şükür. yediriyorum bebişe
Ay hiç dikkat etmedim bi bakayım çoktan yedirdimkaşıkla aldığında kıvamı nasıl? sünüyor mu? uzuyor mu? öyle olunca pek tutmuş olmuyor sanırım. ben de yaptım, taş gibi olmadı tam öyle, kavanozu çevirince dökülüyor ama kaşıkla alınca uzama olmadı çok şükür. yediriyorum bebişe
Geçmiş olsunAy çok hastaydım anca girebiliyorum kuzu. 7 saat 45 derecede sabit tutmak gerekliymiş kavanoz kapağı açılınca 3 günde tüketmek gerekiyormuş![]()
Evet bursadayım canım giremedim bikaç gündür foruma çok hastaydım yeni yeni kafamı toparlıyorumAy bizim de öyle sizde bursadasınız değil mi aşırı bunaltıcı bir sıcak var kapattım kaloriferleri bende
Sünmemiş taş gibi değil acaba ısımı ayarlanmadı ? Parmağımı yakmayınca mayayı koydum karıştırdım kapattımkaşıkla aldığında kıvamı nasıl? sünüyor mu? uzuyor mu? öyle olunca pek tutmuş olmuyor sanırım. ben de yaptım, taş gibi olmadı tam öyle, kavanozu çevirince dökülüyor ama kaşıkla alınca uzama olmadı çok şükür. yediriyorum bebişe
7 saniyeden sonra parmağını yakcak dedim ya kız soğuk mu mayaladın acabaSünmemiş taş gibi değil acaba ısımı ayarlanmadı ? Parmağımı yakmayınca mayayı koydum karıştırdım kapattım![]()
Saydım 7. Saniyede yaktı7 saniyeden sonra parmağını yakcak dedim ya kız soğuk mu mayaladın acaba