• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar kahvaltıda neler veriyorsunuz yumurta ve avakado veriyorum ben sadece, peynir veren var mı ?
lor veriyorum canım yumurtayla karıştırıp. bazen çok az irmikli muhallebi yapıp yumurta, peynir ve tereyağı koyuyorum içine. hatta pekmez de ekliyorum biraz. ortaya karışık şeyler oluyor :D tarif kitaplarında baya iyi tarifler var ben de oradan fikir alıyorum. pankek yapabilirsin ben yapıcam bugün. biraz da kendisi eliyle parçalasın ağzına götürmeyi denesin istiyorum ama şu ana kadar hiç götürmedi

lor veriyorum canım yumurtayla karıştırıp. bazen çok az irmikli muhallebi yapıp yumurta, peynir ve tereyağı koyuyorum içine. hatta pekmez de ekliyorum biraz. ortaya karışık şeyler oluyor :D tarif kitaplarında baya iyi tarifler var ben de oradan fikir alıyorum. pankek yapabilirsin ben yapıcam bugün. biraz da kendisi eliyle parçalasın ağzına götürmeyi denesin istiyorum ama şu ana kadar hiç götürmedi
Ben hala denemeye korkuyorum sanırım 😅 ama artık çeşitlendirmek de istiyorum 😊

IMG_0708.webp
Kızlar yoğurdum tutmuş muuu ? Taş gibi değil ama su gibi de değil 😂😂😂

Eki Görüntüle 3562420 Kızlar yoğurdum tutmuş muuu ? Taş gibi değil ama su gibi de değil 😂😂😂
kaşıkla aldığında kıvamı nasıl? sünüyor mu? uzuyor mu? öyle olunca pek tutmuş olmuyor sanırım. ben de yaptım, taş gibi olmadı tam öyle, kavanozu çevirince dökülüyor ama kaşıkla alınca uzama olmadı çok şükür. yediriyorum bebişe

kaşıkla aldığında kıvamı nasıl? sünüyor mu? uzuyor mu? öyle olunca pek tutmuş olmuyor sanırım. ben de yaptım, taş gibi olmadı tam öyle, kavanozu çevirince dökülüyor ama kaşıkla alınca uzama olmadı çok şükür. yediriyorum bebişe
Ay hiç dikkat etmedim bi bakayım çoktan yedirdim

Sünmemiş taş gibi değil acaba ısımı ayarlanmadı ? Parmağımı yakmayınca mayayı koydum karıştırdım kapattım🥰

Back
X