2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Elti mi olacaksınız şimdi bu kızla kaynina olan bu olayları anlatmayı düşünüyor musunuz peki
Maalesef. Yani herkes okey görünüyor, eşim bi akşam pederin yanından geldi. Temkinli ürkek ve otoriter olmaya çalışan bi tonla sana bir şey dicem ama köpürmüceksin diyerek girizgah yaptı kaynıma onu isticeğimizi. Ben burda yazdıklarımın hepsini tek tek söyledim. Yan çizdi. Belki ben yanlış anladım belki abi gözüyle bakmıştır vesaire vesaire. Böyle kabul edelim kimseye de bir şey anlatma ispat yok dedi. Ne desem bilmedim. Kaynanama anlattım işte o da garipsedi ama Vazgeçmedi :) kendileri bilir. İnşallah bir yamuk yapmaz.

Off iki ucu b.klu değnek. İnsan nasıl böyle bir şeyi bilmiyor gibi davranabilir ki... Ayrıca kayınvaliden de biliyormuş omg Vallahi içinden geldiği gibi davran çünkü dünyada hiiiiç adam kalmamış gibi eskiden ilgi duyduğu adamın kardeşi ile evlenecek abla her şeyi göze almış demektir. Gerçekten dizi/film gibi illa o aileye girecek...

Ah yaa kıyamam. Belki de senin vücuduna o kadar su yetiyordur. Diğer türlü takviyelerle artımayı denemek daha iyi olabilir. Ben dönem dönem malt içecek, işte anne çayı falan içiyorum. Aşırı düzenli olmasa da atıyorum 1-2 hafta düzenli kullanıyorum, sonra bir süre ara veriyorum gibi. Süt geldiğindendir o, iyi düşünelim iyi olsun. :)

Kız aklıma TV deki diziler geliyor tövbe yarrabi kızın aileye girmesi felaket yaşatmasın tövbe tövbe anlattıklarından pek güven vermedi bu kız bana
Ay Allah korısun ya zaten dizi izleye izleye bu hale geliyolar hüpf mankafalar biri bitse öbürü başlıyor

işte ben içimden geldiği gibi davrandım diyelim söyledim inkar edebilir iftira diyebilir kallavi bi kanıtım olsa kimse tutwmaxdı beni djfjzs

işte ben içimden geldiği gibi davrandım diyelim söyledim inkar edebilir iftira diyebilir kallavi bi kanıtım olsa kimse tutwmaxdı beni djfjzs
Ovv tamamen içinde patlayacaksa böyle o zaman mümkün olduğunca az görüşmeye çabalayacaksın, görüşünce de muhabbeti kısa tutacaksın. Yapabilirsen de eğer umursama. Kocan senin :) Bir de bebişiniz var mis gibi. Gerisi fasa fiso, etkilemesin seni.

Orası öyle tabi :) daha var düğüne hem yarın ola hayrolaa

Evet evet bendim. O zaman ama çok fazla süt geliyordu. Çünkü devamlı sağım yapıyordum.
Evet ben demiştim ama seninki farklı bir durum gibi bende fazla süt üretiyordu vücut. Sende niye öyle azalmış ki? Su içmeye çalış bol bol? Ve düşünce de azaltıyor bazen. Bir de çocuklar bazen büyüdukleri için sanırım çok emerek o sütü arttırmaya çalışıyor. Benim anladığım.

Evet evet olur. Bol bol emsin. Belkide büyüdüğü için süt yetmiyordur. Emdikçe artar yetecek seviyeye gelir. O zamana kadar sen su, hoşaf vs ile takviye yap ve bol bol emzir.

Ay Allah korısun ya zaten dizi izleye izleye bu hale geliyolar hüpf mankafalar biri bitse öbürü başlıyor
Of bir şey diyim mi? Böyle bir şey değil ama aileye biri giriyor tüm moralleri bozuyor kısmı çok doğru. Yaşadık biz.

Ya burada başka öğretmenlerde var. Ya ben cidden bu öğretmen, veli camiasıni hatta sosyal hayatı anlamıyorum. Nazik olunca salak sanıyorlar beni. Sert ve kaba olmak istiyorum yapamıyorum. Çok zor. Adamlar okula dandik bir, iki dolap alıp 18 bin TL ödemişler. Ben Anasinifi için (Ki kendisi dedi hocam isteyin paramız var vs diye) bir şeyler istedim. Hocam siz hayır yapın falan dediler. Ben zaten o kadar çok cebimden harcıyorum ki yıl içinde geçmiş yıllarda vs. Üstüne bir de enayi muamelesi görüyorum. Ama hep Allah rızası, devlet varolsun vs dedim. Ama 20bin TL parayı saçma sapan bir vitrine verdiklerini duyunca :/ ben niye hayır yapıyorum siz devletin parasını düzgün harcayın kardeşim dedim içimden. Dışımdan diyemedim. Hatta evimde bir sürü kendi paramla aldığım materyal var oğluma ki kaldırsam dedim bu ne ya? Öğrenciler deseniz bazıları o kadar vahşi ki parçalıyorlae. O kadar kum masası aldım hepsini kırdılar. Sonra hizmetliler ayaklarını boya karıştırmak için aldılar falan. Ya ben özene bozene davranırdım sınıfıma. Şu an bütün eşyalarımı tek tek okulun orasından burasıdan topluyorum. Çok sinirlendim. Bir aydır 1,2 pano takacaklar. 1,2 dolap sabitleyecskler. :/ yani bu nedir ya? Ben toplumun curudugune inanmak istemedim hiç Am galiba gerçekten çürümüş

E
Ne yaşadınız elti durumu mu yine
Evet benim gibi vur ensesine al lokmasini değildi aksine birde geçimsiz, ortalık karıştıran bir yanı vardı. Hala kim dürüst kim yalancı ben bilemiyorum. Herkes olayları kendine göre anlatıyor. Beni de hep hakim ilan ediykrlar. Hepsine haklısın deyip geçiyorum çünkü hepsi haklı görünüyor ama bazen akıllı olan o muydu diye düşünüyorum

Eş tarafıyla samimi olmak da sıkıntı bazen işte, mesafe hep en iyisi ya etliye sütlüye karışmadan mis gibi geçinmek

Okul ortamı gerçekten öyle. Hani ahlak öğretilen yerde beklemezsin ahlaksızlığı namertliği. En daniskası orada dönüyor. Kim kimi yerse. Akademi de farksız hatta daha fena durumda bu arada. Bazen anneme kızıyorum niçin bu kadar iyi niyetli yetiştirdi bu sırtlanlar arasında diye

Yoğurt vermiştim onda sıkıntı yok da daha parçalı şeyler vermek korkutuyor. Evet artık baya baya yiyecek içecekleri fark ediyorlar görünce komik tepkiler veriyorlar
Aynen cnm zamanla yemeğe başlıycaklar

Ne yazıkki okul müdürlerin babasının malı gibi olmuş durumda bizimki de oda takımını değiştirip okula oyuncak almıyordu tabiki söyledim ben ama bu gibi şeylerde dişli olmak lazım yoksa müdürler korkusuzca kendi paşa gönüllerine göre harcıyorlar. Bende okul önceciyim cebimizden çok çıkıyor gerçekten en basiti karne hediyeleri alıyoruz bayramlar denk gelirse bayram hediyesi tabi gönüllü alıyoruz bunları ama birazda döner sermaye ile de karşılansa güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…