Maalesef. Yani herkes okey görünüyor, eşim bi akşam pederin yanından geldi. Temkinli ürkek ve otoriter olmaya çalışan bi tonla sana bir şey dicem ama köpürmüceksin diyerek girizgah yaptı kaynıma onu isticeğimizi. Ben burda yazdıklarımın hepsini tek tek söyledim. Yan çizdi. Belki ben yanlış anladım belki abi gözüyle bakmıştır vesaire vesaire. Böyle kabul edelim kimseye de bir şey anlatma ispat yok dedi. Ne desem bilmedim. Kaynanama anlattım işte o da garipsedi ama Vazgeçmedi :) kendileri bilir. İnşallah bir yamuk yapmaz.Elti mi olacaksınız şimdi bu kızlakaynina olan bu olayları anlatmayı düşünüyor musunuz peki
Sorma ya bu kız başta eşimden hoşlanmış hatta kaynanam eşime sormuş alalım mı bu kızı diye. Eşim istememiş. Köyde yaşıyor ve lise mezunu. Hatta benimle tanışmadan üç ay önce kaynanama yatıya gelmiş ve istek atmış benimkinekabul etmemiş tabi. Sonnra biz evlenince bana istek attı. Eşim çok şaşırdı görümcem de keza. Böylece anlattı bunları o zaman. Neysee aradan zaman geçti kızın hesabı çalındı yeni hesap açtı tekrar istek attı bu sefer kabul etmedim, tekrar istek attı tekrar sildim yetmedi eşime istek attı sildim ve sinirlendim. Sonra aşırı saçma bir olay gerçekleşti kaynım kıza yazılmış kız da dünden razı. Ve kız akraba bu arada. Kaynımın eşimle olan durumundan haberi yok bu arada kesinlikle. Ama kız midemi bulandırıyor şimdiden bu hareketiyle. İşin kötü yanı tekrar istek attı bu sefer kabul etmek zorunda kaldım çünkü bayramda nişan olacak yüz yüze bakmak zorunda kalıcaz. BDW BU KIZ HİKAYELERİNİ BANA GİZLEMİŞ tesadüfen fark ettim. Be avel 100 kere istek attın arkadaşlık isteği. Kabul ettim niye gizliyosun kendini. Eşime dedim ben bunu silicem bu ne ya böyle? Silme dedi kendini bi şey sanar. Gerçekten ne yapayım a dostlar
evet bunları içiyorum bol bol
ay inşallah ya. kv 6 aydan sonra kesildi falan demişti o geliyor aklıma korkuyorum. inşallah direnicem
yok limonlu naneli falan hiç içemedim. vücudum kaldırmıyor çok fazla suyu. başım dönmeye başlıyor zorlayınca. ancak hoşaf, limonata, ayran böyle şeyler içebiliyorum. bugün memelerim biraz sızlamaya başladı. süt geldiği için mi yoksa çok zorladığım için mi bilmiyorum
Ay Allah korısun ya zaten dizi izleye izleye bu hale geliyolar hüpf mankafalar biri bitse öbürü başlıyorKız aklıma TV deki diziler geliyor tövbe yarrabi kızın aileye girmesi felaket yaşatmasın tövbe tövbe anlattıklarından pek güven vermedi bu kız bana
işte ben içimden geldiği gibi davrandım diyelim söyledim inkar edebilir iftira diyebilir kallavi bi kanıtım olsa kimse tutwmaxdı beni djfjzsOff iki ucu b.klu değnek. İnsan nasıl böyle bir şeyi bilmiyor gibi davranabilir ki... Ayrıca kayınvaliden de biliyormuş omgVallahi içinden geldiği gibi davran çünkü dünyada hiiiiç adam kalmamış gibi eskiden ilgi duyduğu adamın kardeşi ile evlenecek abla her şeyi göze almış demektir. Gerçekten dizi/film gibi illa o aileye girecek...
Ah yaa kıyamam. Belki de senin vücuduna o kadar su yetiyordur. Diğer türlü takviyelerle artımayı denemek daha iyi olabilir. Ben dönem dönem malt içecek, işte anne çayı falan içiyorum. Aşırı düzenli olmasa da atıyorum 1-2 hafta düzenli kullanıyorum, sonra bir süre ara veriyorum gibi. Süt geldiğindendir o, iyi düşünelim iyi olsun. :)
Ovv tamamen içinde patlayacaksa böyle o zaman mümkün olduğunca az görüşmeye çabalayacaksın, görüşünce de muhabbeti kısa tutacaksın.işte ben içimden geldiği gibi davrandım diyelim söyledim inkar edebilir iftira diyebilir kallavi bi kanıtım olsa kimse tutwmaxdı beni djfjzs
Orası öyle tabi :) daha var düğüne hem yarın ola hayrolaaOvv tamamen içinde patlayacaksa böyle o zaman mümkün olduğunca az görüşmeye çabalayacaksın, görüşünce de muhabbeti kısa tutacaksın.Yapabilirsen de eğer umursama. Kocan senin :) Bir de bebişiniz var mis gibi. Gerisi fasa fiso, etkilemesin seni.
Evet evet bendim. O zaman ama çok fazla süt geliyordu. Çünkü devamlı sağım yapıyordum.kızlar geçen gece sütüm birden gitti demiştim ya, sonra normal gelmeye devam ettiği için ben öyle sandım herhalde diye düşünmüştüm. ama 3 gecedir yatış emzirmesini yapamıyorum. daha doğrusu başlıyorum emzirmeye ama 3 dk falan emebiliyor sonra süt müt yok. üzerine muhallebi falan verip yatırıyorum. çok üzgünüm. malt içecek içiyorum, sürekli su içmeye çalışıyorum falan (günde 2 litreyi tamamlayamıyorum anca çaylarla, meyve sularıyla 2 oluyordur) ama ne alaka böyle oldu anlamadım. daha önce azaldığı olmuştu 4 ay gibi. sağmıştım falan filan düzelmişti. bu sefer de öyle olur dedim ama 3 gün oldu aynı şey. bugün bir de baş ağrısı başladı deli gibi. C Chills sen mi diyordun fazla süt sağınca başım ağrıyor diye? ben de aynı durumdayım. süt gelmeyince bebeği iki meme arasında en az 7-8 kere döndürüyorum. öyle öyle bi emmeyi tamamlıyoruz ama baş ağrısı çok yordu beni. su az içiyorum hâlâ sanırım. bugün 3 litreye kadar çıkmaya çalışıcam başka tavsiyesi olan var mı? stres yapıp iyice gitsin istemiyorum
Evet ben demiştim ama seninki farklı bir durum gibi bende fazla süt üretiyordu vücut. Sende niye öyle azalmış ki? Su içmeye çalış bol bol? Ve düşünce de azaltıyor bazen. Bir de çocuklar bazen büyüdukleri için sanırım çok emerek o sütü arttırmaya çalışıyor. Benim anladığım.kızlar geçen gece sütüm birden gitti demiştim ya, sonra normal gelmeye devam ettiği için ben öyle sandım herhalde diye düşünmüştüm. ama 3 gecedir yatış emzirmesini yapamıyorum. daha doğrusu başlıyorum emzirmeye ama 3 dk falan emebiliyor sonra süt müt yok. üzerine muhallebi falan verip yatırıyorum. çok üzgünüm. malt içecek içiyorum, sürekli su içmeye çalışıyorum falan (günde 2 litreyi tamamlayamıyorum anca çaylarla, meyve sularıyla 2 oluyordur) ama ne alaka böyle oldu anlamadım. daha önce azaldığı olmuştu 4 ay gibi. sağmıştım falan filan düzelmişti. bu sefer de öyle olur dedim ama 3 gün oldu aynı şey. bugün bir de baş ağrısı başladı deli gibi. C Chills sen mi diyordun fazla süt sağınca başım ağrıyor diye? ben de aynı durumdayım. süt gelmeyince bebeği iki meme arasında en az 7-8 kere döndürüyorum. öyle öyle bi emmeyi tamamlıyoruz ama baş ağrısı çok yordu beni. su az içiyorum hâlâ sanırım. bugün 3 litreye kadar çıkmaya çalışıcam başka tavsiyesi olan var mı? stres yapıp iyice gitsin istemiyorum
Aynen öyle. Ki ben de durmam tartışabilirim biliyorum kendimi. Söyledim kaynanama eğer yanlış yapmazsa bir daha, sorun yok. Ama böyle devam ederse ben neler yapabilirim onu kestiremem.. yani artık kızı çeker kenara uyarır mı istemekten vaz mı geçer orasını bilmem. Mesafe koyucam o net. Ama işte bu iğretiyi her gördüğümde yaşıycam hayatım böyle bir şey olacak hüf eltilik müessesine hoş gelmedim
Evet evet olur. Bol bol emsin. Belkide büyüdüğü için süt yetmiyordur. Emdikçe artar yetecek seviyeye gelir. O zamana kadar sen su, hoşaf vs ile takviye yap ve bol bol emzir.çocuk doymadığı için sağacak vakit bile kalmıyor kisaatte bir emdi geceden beri. 1 saatte zaten azıcık bi süt geliyor. sağmak yerine sürekli bebeğe emzirsem yine aynı uyarı girmiş olur mu? bi de makina sütü çekemedi ama bebek bi şekilde çekiyor yutkunma sesi duyuyorum
Kızlar bu soruma bir bakar mısınız?Kızlar ocean damla dedikleriniz bunlar mı? Sağlık ocağının verdiği tüm kıyafetlerini mahvediyor bunlardan alacağım?
Evet benim ki de vurmaya başladı ve çok kırılıyorum sjsjsjSol tarafımı çürüttü
Of bir şey diyim mi? Böyle bir şey değil ama aileye biri giriyor tüm moralleri bozuyor kısmı çok doğru. Yaşadık biz.Ay Allah korısun ya zaten dizi izleye izleye bu hale geliyolar hüpf mankafalar biri bitse öbürü başlıyor
Ne yaşadınızOf bir şey diyim mi? Böyle bir şey değil ama aileye biri giriyor tüm moralleri bozuyor kısmı çok doğru. Yaşadık biz.
Evet benim gibi vur ensesine al lokmasini değildiNe yaşadınızelti durumu mu yine
Eş tarafıyla samimi olmak da sıkıntı bazen işte, mesafe hep en iyisi yaE
Evet benim gibi vur ensesine al lokmasini değildiaksine birde geçimsiz, ortalık karıştıran bir yanı vardı. Hala kim dürüst kim yalancı ben bilemiyorum. Herkes olayları kendine göre anlatıyor. Beni de hep hakim ilan ediykrlar. Hepsine haklısın deyip geçiyorum çünkü hepsi haklı görünüyor ama bazen akıllı olan o muydu diye düşünüyorum
Hiç birini bulamadım şokun bakraçlık sütü ile yaptım bakalımBen hem diyete hem ofise başladım neyi merak ediyorsun bacım gönder gelsin
İkisi aynı şey canım Pastorize olur yaniSütaş çok nadir yerlerde var İçim alabilirsin ya da Sek
Okul ortamı gerçekten öyle. Hani ahlak öğretilen yerde beklemezsin ahlaksızlığı namertliği. En daniskası orada dönüyor. Kim kimi yerse. Akademi de farksız hatta daha fena durumda bu arada. Bazen anneme kızıyorum niçin bu kadar iyi niyetli yetiştirdi bu sırtlanlar arasında diyeYa burada başka öğretmenlerde var. Ya ben cidden bu öğretmen, veli camiasıni hatta sosyal hayatı anlamıyorum. Nazik olunca salak sanıyorlar beni. Sert ve kaba olmak istiyorum yapamıyorum. Çok zor. Adamlar okula dandik bir, iki dolap alıp 18 bin TL ödemişler. Ben Anasinifi için (Ki kendisi dedi hocam isteyin paramız var vs diye) bir şeyler istedim. Hocam siz hayır yapın falan dediler. Ben zaten o kadar çok cebimden harcıyorum ki yıl içinde geçmiş yıllarda vs. Üstüne bir de enayi muamelesi görüyorum. Ama hep Allah rızası, devlet varolsun vs dedim. Ama 20bin TL parayı saçma sapan bir vitrine verdiklerini duyunca :/ ben niye hayır yapıyorum siz devletin parasını düzgün harcayın kardeşim dedim içimden. Dışımdan diyemedim. Hatta evimde bir sürü kendi paramla aldığım materyal var oğluma ki kaldırsam dedim bu ne ya? Öğrenciler deseniz bazıları o kadar vahşi ki parçalıyorlae. O kadar kum masası aldım hepsini kırdılar. Sonra hizmetliler ayaklarını boya karıştırmak için aldılar falan. Ya ben özene bozene davranırdım sınıfıma. Şu an bütün eşyalarımı tek tek okulun orasından burasıdan topluyorum. Çok sinirlendim. Bir aydır 1,2 pano takacaklar. 1,2 dolap sabitleyecskler. :/ yani bu nedir ya? Ben toplumun curudugune inanmak istemedim hiç Am galiba gerçekten çürümüş
Biz wellcarw kullanıyoruz bunu bilmiyorumKızlar ocean damla dedikleriniz bunlar mı? Sağlık ocağının verdiği tüm kıyafetlerini mahvediyor bunlardan alacağım?
Aynen cnm zamanla yemeğe başlıycaklarYoğurt vermiştim onda sıkıntı yok da daha parçalı şeyler vermek korkutuyor. Evet artık baya baya yiyecek içecekleri fark ediyorlar görünce komik tepkiler veriyorlar
Ne yazıkki okul müdürlerin babasının malı gibi olmuş durumda bizimki de oda takımını değiştirip okula oyuncak almıyordu tabiki söyledim ben ama bu gibi şeylerde dişli olmak lazım yoksa müdürler korkusuzca kendi paşa gönüllerine göre harcıyorlar. Bende okul önceciyim cebimizden çok çıkıyor gerçekten en basiti karne hediyeleri alıyoruz bayramlar denk gelirse bayram hediyesi tabi gönüllü alıyoruz bunları ama birazda döner sermaye ile de karşılansa güzel olurYa burada başka öğretmenlerde var. Ya ben cidden bu öğretmen, veli camiasıni hatta sosyal hayatı anlamıyorum. Nazik olunca salak sanıyorlar beni. Sert ve kaba olmak istiyorum yapamıyorum. Çok zor. Adamlar okula dandik bir, iki dolap alıp 18 bin TL ödemişler. Ben Anasinifi için (Ki kendisi dedi hocam isteyin paramız var vs diye) bir şeyler istedim. Hocam siz hayır yapın falan dediler. Ben zaten o kadar çok cebimden harcıyorum ki yıl içinde geçmiş yıllarda vs. Üstüne bir de enayi muamelesi görüyorum. Ama hep Allah rızası, devlet varolsun vs dedim. Ama 20bin TL parayı saçma sapan bir vitrine verdiklerini duyunca :/ ben niye hayır yapıyorum siz devletin parasını düzgün harcayın kardeşim dedim içimden. Dışımdan diyemedim. Hatta evimde bir sürü kendi paramla aldığım materyal var oğluma ki kaldırsam dedim bu ne ya? Öğrenciler deseniz bazıları o kadar vahşi ki parçalıyorlae. O kadar kum masası aldım hepsini kırdılar. Sonra hizmetliler ayaklarını boya karıştırmak için aldılar falan. Ya ben özene bozene davranırdım sınıfıma. Şu an bütün eşyalarımı tek tek okulun orasından burasıdan topluyorum. Çok sinirlendim. Bir aydır 1,2 pano takacaklar. 1,2 dolap sabitleyecskler. :/ yani bu nedir ya? Ben toplumun curudugune inanmak istemedim hiç Am galiba gerçekten çürümüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?