2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Geçmiş olsun. Dahiliyeye muayene olmanızı öneririm. Göz, ağız kurulukları romatizmal hastalıkların (sjögren sendomı gibi) belirtisi olabiliyor. Dahiliye gerekli görürse romatolijiye yönlendirecektir.

Geçmiş olsun. Dahiliyeye muayene olmanızı öneririm. Göz, ağız kurulukları romatizmal hastalıkların (sjögren sendomı gibi) belirtisi olabiliyor. Dahiliye gerekli görürse romatolijiye yönlendirecektir.
baktım biraz dediğiniz şeye ama benimki muhtemelen susuzluktan ya. öyle doktora gidecek kadar rahatsız edici bişey değil çünkü. yıllardır su içmeyi artıramıyorum. su içince midem bulanıyor ama şimdi emzirince iyice ihtiyacım oldu muhtemelen

Ayy mahvoldum çocuğum saat başı uyandı bu geceç. İlk defa böyle bir şey oluyo diş yüzünden mi nedir anlamadım mızır mızır mızır bittim

Ayy mahvoldum çocuğum saat başı uyandı bu geceç. İlk defa böyle bir şey oluyo diş yüzünden mi nedir anlamadım mızır mızır mızır bittim
bence diş sizin. bizim yine biraz hafifledi gece krizleri. 3 kere uyanıyor toplam. damaklar beyazladı ama hâlâ diş gelecek kadar değil anladığım kadarıyla. senin bebiş bizden önden gidiyor ona dayanarak diyorum diştir diye

Yaa misler gibi gözünü açmadan emer uyurdu yavrum ne olduysa hiç uyuyamıyo kesin diş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…