2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
1000 tl ymiş fiyatı 1 alana da 1 bedava 500 e gelcek tanesi iyimi kız fiyatı ben hiç pentiden alışveriş yapmadm da iyiyse bende alıyım aybı konudan bende şikayetçiyim
valla ben siyahını aldım beğendim ama emzirirken zor oluyor diye pek kullanmıyorum. yoksa çok güzel toparladı. geçen sene 500e almıştım fiyatı iyiymiş öyleyse

Ben çorba suyundan ev yapımı yoğurt verıyorum bızle sofraya oturmak ıcın aglayıp duruyor cazgır kız benden baskasındada fazla durmuyor hemen ağlamaya başlıyor

Ben çorba suyundan ev yapımı yoğurt verıyorum bızle sofraya oturmak ıcın aglayıp duruyor cazgır kız benden baskasındada fazla durmuyor hemen ağlamaya başlıyor
Yoğurt vermiştim onda sıkıntı yok da daha parçalı şeyler vermek korkutuyor. Evet artık baya baya yiyecek içecekleri fark ediyorlar görünce komik tepkiler veriyorlar

Kıslarr benimkinin damağı kabarmış bayaaa beyazz beyazzz diş ay ne zaman patlatır

Halam annemlerle kalıyo bir süredir ben de sık sık görüntülü arıyorum çocuk onları unutmasın diye. Halam arkadan her arayışımda oğlum için telefonda şişman duruyo gerçekte zayıf diyo. Dayanamadım artık ağzıma geleni saydım kapattım konuşmayı. Sinirimden ağlıcam nerdeyse.

kızlar çat diye sütüm gitti. yatış emzirmesi yapacaktım bi baktım çocuk boş emiyor. süt gelmiyor. zaten 30 saniye sonra falan ağlamaya başladı. az mı su içtim noldu anlamadım : ( buzluktan süt çıkarıp verdim feryat figan ağlıyordu. napsam acaba ya

Öyle çat diye süt gitmez ya süt azaltıcı bir şey mi yedin içtim acaba farketmeden

Adet dönemlerinde baya azalıyor. Öyle birşey mi ?

Öyle çat diye süt gitmez ya süt azaltıcı bir şey mi yedin içtim acaba farketmeden
di mi? bana da garip geldi ya. acaba zamanla azalıyordu da ben en son gidince mi fark ettim. aslında ben genel bi kuruluk yaşıyorum vücudumda. gün içinde ağzım kuruyor sürekli. gözlerim kızarıp kuruduğu için göz damlası aldım dün. hatta vajinal kuruluk yaşıyorum tüm bunlar arasında alaka kurmam saçma mı bilmiyorum ama kdkdkd bugün de işte sütüm gelmedi. sıkıyorum sıkıyorum damla bile çıkmıyor. her gün yediğim şeyleri yedim bu arada, değişik bişey de yemedim
Adet dönemlerinde baya azalıyor. Öyle birşey mi ?
evet adet dönemlerimde de öyle oluyor ama adetime daha çok var

Suyu az açtin son zamanlarda o zaman su içmeye çalış bi de süt arttırıcı ne varsa ye iç bol bol bi de uykusuzluk da etkiler

Oyun matı alıp memnun olan var mı ne aldınız? Çocuğu yere koymak istiyorum ama koyamıyorum tüy tutmayacak kalın bir şey lazım alt kat boş depo çünkü yerler çok soğuk

Oyun matı alıp memnun olan var mı ne aldınız? Çocuğu yere koymak istiyorum ama koyamıyorum tüy tutmayacak kalın bir şey lazım alt kat boş depo çünkü yerler çok soğuk
Ben bundan aldım GLOBOMART Train Voyage Katlanabilir Çift Taraflı Yaratıcı Oyun Matı-Oyun Halısı 180x200x1 Cm(TAŞIMA ÇANTALI) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Memnunum genel olarak. Mat çok rahat öncesinde battaniye üstüne çarşaf falan koyuyordum. Bir bezimi de sadece bunun için ayırdık onunla siliyorum.böyle oldu, baya büyük benimki iki çocuğa anca yetiyor

Ay öyle deme canım bak şuan hiçbir yere çıkamıyorum alışveriş merkezine gittik orda bile cıngar çıkardı yabancıladığı için

Kızlar selam. Bişey sorucam, ben bu ayın başında spiral taktırdım ya. Neredeyse 2 günde 1 ağrım ve lekelenmelerim var. Vajinal akıntım da çoğaldı. Bugün tam 20 gün oldu taktıralı, regl gibi bir ağrım var ve kanamam da arttı sanırım reglim başladı. Normal midir bunlar? O kadar pişman oldum ki taktırdığım için...

Kızlar ek gıdada çorbaya geçen oldu mu aranızda? Benim bebiş yarından itibaren bir öğün çorba diğer öğün yoğurt şeklinde yiyecek varsa tarif alırımm

Bozma moralini gelir geri dinlen biraz bol sıvı tüket hatta hoşaf yap o da iyigelir
gece yatmadan ne varsa yedim içtim. şimdi emmeye uyandı ve çok şükür geldi süt yine öyle çok fazla gelmedi, sonlara doğru ağlayarak bıraktı memeyi ama idare eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…