- 19 Şubat 2024
- 1.471
- 1.276
- 53
- 32
Bu arada kulağın en geniş geri 15 20 mm den fazlaysa kepçe kulak denebilirmişmademoisella biz sınıra yakın kurtarıyoruz
![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada kulağın en geniş geri 15 20 mm den fazlaysa kepçe kulak denebilirmişmademoisella biz sınıra yakın kurtarıyoruz
![]()
bunu dünden beri kullanıyorum. 2 kere sürdüm hemen belli etti kendini valla. inşallah sıkıntı çıkarmaz. şu an baya nemlendi cildiStelatopia yeterli değil herhalde. Ben de intense sipariş ettim, bakalım kullanınca güncellerim sizi.
Başta ezip verdim ama ağzına gelince ağlamalara başladı almayı reddetti. Şimdi sütüm ile karıştırıp daha cıvık bir kıvam yapıyorum biraz daha yemeye çalışıyor.Anne sütü koyanlar varmış
ben de kakasında olduğu gibi çıktığını görünce daha cıvık vermek istedim. ama süt değil de sıcak su karıştırsam yanlış mı olur acaba bi fikrin var mıBaşta ezip verdim ama ağzına gelince ağlamalara başladı almayı reddetti. Şimdi sütüm ile karıştırıp daha cıvık bir kıvam yapıyorum biraz daha yemeye çalışıyor.
ben de ölçtüm, başıyla kulağın arasında 10 mm falan var maksimumBu arada kulağın en geniş geri 15 20 mm den fazlaysa kepçe kulak denebilirmişmademoisella biz sınıra yakın kurtarıyoruz
![]()
benimki de edemiyor canım yanlardan sıkışıyor çünkü. 1 ay oldu kaldırdım ben puseti. direkt ağlıyordu zatenKızlar bişey sorucam bu bebek arabası pusetinde dururken sizinkiler elini kolunu hareket ettirebiliyo mu. Benimki edemıyo pek yaa çok mu gömülüyo yoksa yanlardanmı sıkıyo artık gecen gün kücük mü geliyo muhabbeti olunca ben hep boydan düşündüm ama 1 kolunu hareket ettürse digerini hiç oynatmıyo. 1 kolu da dirsekten hareket ederse ediyo
Ben de öyle yapıcam çünkü çok ağır ciddi semptomlarımız yok eğer olursa da alerji testi yaptırmayı düşünüyorumVücuda alışıp tolerans göstersin Bence her şeyden azar azar tüketip bebeğin vücuduna alıştırmasına yardımcı ol canım benim bebeğim de seninki gibi kurululuktan mı yoksa bir besin alerjisi mi var bilmiyorum sütümden bir şey mi geçiyor çözemedim ama doktorum diyet yapmamı söyledi ben de normal devam ediyorum hiçbir şey abartmadan tüketmeye ben de kortizonlu krem kullanıyorum izleri kalıyor nemlendiriyorum arkasından tekrar çıkıyor sırtında veya kollarını arka tarafında bazen önünde çıkıyor böyle böyle çözeceğiz bakalım
Ben de şimdi daha dikkatli ölçtüm tam 1.4 cm kepçe değillermiş yaniben de ölçtüm, başıyla kulağın arasında 10 mm falan var maksimumbakalım daha açılmaz inşallah. ya bi de kulağı şu an aşırı esnek. başını yan çevirince falan hemen kıvrılıyor. onun da etkisi oldu galiba
Nemlendirmesi baya güzel ben önce kendi yüzümde denedim cildim hassas benim debunu dünden beri kullanıyorum. 2 kere sürdüm hemen belli etti kendini valla. inşallah sıkıntı çıkarmaz. şu an baya nemlendi cildi![]()
Bizim de tam tepe bölgesinde var takke gibiKızlar bu konaktan kurtulan var mı ya zeytinyağı ve konak tarağıyla her banyoda yapıyorum ama yok çoğalıyor sanki ya nolur yardım edinEki Görüntüle 3545326
aynen bu intense olan parfümsüz kokusuz. benim de kocamda egzama var, ona sürdük önce ama o kaşıntısını aldı, iyi geldi gibi dedi. ben en başından beri şampuan, masaj yağı, ıslak mendil, pişik kremi hepsinde mustela kullandım hiç sorun yaşamadık ya. cildi nemli olduğu için krem kullanmamıştım hiç, şimdi ağız kenarları çok kuruyunca aldım bunuNemlendirmesi baya güzel ben önce kendi yüzümde denedim cildim hassas benim deegzamaya iyi gelmedi ama. Avokadolu olan yüzümü yakmıştı mesela hemen bıraktım kullanmayı
Aa çok sevindim.bunu dünden beri kullanıyorum. 2 kere sürdüm hemen belli etti kendini valla. inşallah sıkıntı çıkarmaz. şu an baya nemlendi cildi![]()
Ayy kucuk mu geliyo ozaman acaba yaabenimki de edemiyor canım yanlardan sıkışıyor çünkü. 1 ay oldu kaldırdım ben puseti. direkt ağlıyordu zaten
valla ben pregonun pusetini kullanıyordum şu an 7 kiloyu geçti bebe ve küçük geliyor baya. seninkini bilmiyorum yazıyordur kilo sınırı amaAyy kucuk mu geliyo ozaman acaba yaa![]()
Bizim de böyle oldu daha da şişti sonra patladı iki kere tekrarladı sonra kendi kendine düzeldi şuanda da kabuklu doktor elleme bişey yapmana gerek yok bazı çocuklar da oluyor dediKızlar bebeğimin verem aşısı böyle oldu bugün banyo yaptırırken gordum hafif vardı böyle degildi var mı olan böyle
13 kg sanırım boyu d 87 cm e kadar yazıyovalla ben pregonun pusetini kullanıyordum şu an 7 kiloyu geçti bebe ve küçük geliyor baya. seninkini bilmiyorum yazıyordur kilo sınırı ama
Tamam canım teşekkür ederimBizim de böyle oldu daha da şişti sonra patladı iki kere tekrarladı sonra kendi kendine düzeldi şuanda da kabuklu doktor elleme bişey yapmana gerek yok bazı çocuklar da oluyor dedi