• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bu konaktan kurtulan var mı ya zeytinyağı ve konak tarağıyla her banyoda yapıyorum ama yok çoğalıyor sanki ya nolur yardım edin 😢
1000015284.jpg

kızlar oioi'nin silikon tabaklarından almak isteyip pahalı bulanlar varsa n11de indirimli fiyatlar var. bir de kupon filan veriyor. toplam 650 liraya hem puzzle tabak hem de kapaklı vakumlu kase aldım :D sahte ürün mü gelecek merakla bekliyorum jdhdjjd

Başta ezip verdim ama ağzına gelince ağlamalara başladı almayı reddetti. Şimdi sütüm ile karıştırıp daha cıvık bir kıvam yapıyorum biraz daha yemeye çalışıyor.
ben de kakasında olduğu gibi çıktığını görünce daha cıvık vermek istedim. ama süt değil de sıcak su karıştırsam yanlış mı olur acaba bi fikrin var mı

Bu arada kulağın en geniş geri 15 20 mm den fazlaysa kepçe kulak denebilirmiş mademoisella mademoisella biz sınıra yakın kurtarıyoruz😄
ben de ölçtüm, başıyla kulağın arasında 10 mm falan var maksimum 😂 bakalım daha açılmaz inşallah. ya bi de kulağı şu an aşırı esnek. başını yan çevirince falan hemen kıvrılıyor. onun da etkisi oldu galiba

Kızlar bişey sorucam bu bebek arabası pusetinde dururken sizinkiler elini kolunu hareket ettirebiliyo mu. Benimki edemıyo pek yaa çok mu gömülüyo yoksa yanlardanmı sıkıyo artık gecen gün kücük mü geliyo muhabbeti olunca ben hep boydan düşündüm ama 1 kolunu hareket ettürse digerini hiç oynatmıyo. 1 kolu da dirsekten hareket ederse ediyo
benimki de edemiyor canım yanlardan sıkışıyor çünkü. 1 ay oldu kaldırdım ben puseti. direkt ağlıyordu zaten

Vücuda alışıp tolerans göstersin Bence her şeyden azar azar tüketip bebeğin vücuduna alıştırmasına yardımcı ol canım benim bebeğim de seninki gibi kurululuktan mı yoksa bir besin alerjisi mi var bilmiyorum sütümden bir şey mi geçiyor çözemedim ama doktorum diyet yapmamı söyledi ben de normal devam ediyorum hiçbir şey abartmadan tüketmeye ben de kortizonlu krem kullanıyorum izleri kalıyor nemlendiriyorum arkasından tekrar çıkıyor sırtında veya kollarını arka tarafında bazen önünde çıkıyor böyle böyle çözeceğiz bakalım
Ben de öyle yapıcam çünkü çok ağır ciddi semptomlarımız yok eğer olursa da alerji testi yaptırmayı düşünüyorum

ben de ölçtüm, başıyla kulağın arasında 10 mm falan var maksimum 😂 bakalım daha açılmaz inşallah. ya bi de kulağı şu an aşırı esnek. başını yan çevirince falan hemen kıvrılıyor. onun da etkisi oldu galiba
Ben de şimdi daha dikkatli ölçtüm tam 1.4 cm kepçe değillermiş yani😄

bunu dünden beri kullanıyorum. 2 kere sürdüm hemen belli etti kendini valla. inşallah sıkıntı çıkarmaz. şu an baya nemlendi cildi 🧿🌸
Nemlendirmesi baya güzel ben önce kendi yüzümde denedim cildim hassas benim de😄egzamaya iyi gelmedi ama. Avokadolu olan yüzümü yakmıştı mesela hemen bıraktım kullanmayı

Kızlar bu konaktan kurtulan var mı ya zeytinyağı ve konak tarağıyla her banyoda yapıyorum ama yok çoğalıyor sanki ya nolur yardım edin 😢Eki Görüntüle 3545326
Bizim de tam tepe bölgesinde var takke gibi😄 geçmiyo valla yağ sürüyorum tarıyorum konak şampuanıyla yıkıyorum🤷‍♀️ pek görünmediği in takmıyorum

Nemlendirmesi baya güzel ben önce kendi yüzümde denedim cildim hassas benim de😄egzamaya iyi gelmedi ama. Avokadolu olan yüzümü yakmıştı mesela hemen bıraktım kullanmayı
aynen bu intense olan parfümsüz kokusuz. benim de kocamda egzama var, ona sürdük önce ama o kaşıntısını aldı, iyi geldi gibi dedi. ben en başından beri şampuan, masaj yağı, ıslak mendil, pişik kremi hepsinde mustela kullandım hiç sorun yaşamadık ya. cildi nemli olduğu için krem kullanmamıştım hiç, şimdi ağız kenarları çok kuruyunca aldım bunu

Bu ilk tadım olayınu nasıl yapıyoruz sebzeyi buharda haşlayıp 3 gün kuralıyla önce bir çay kaşığı sonra 1 tatlı kaşığı sonra da bir yemek kaşığı verip 4. Gün başka sebzeye mi geçiyoruz bu hafta gideceğiz de doktor kontrolüne o bir şey demeden buradaki tecrübeleri duymak istedim

Kızlar bebeğimin verem aşısı böyle oldu bugün banyo yaptırırken gordum hafif vardı böyle degildi var mı olan böyle
Bizim de böyle oldu daha da şişti sonra patladı iki kere tekrarladı sonra kendi kendine düzeldi şuanda da kabuklu doktor elleme bişey yapmana gerek yok bazı çocuklar da oluyor dedi

Back