- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 35
Canım bendede kalbı durdumu korkusu varKızlar günaydınnn bugün cuma çalışan hamişler için dinlenme günleri başlıyorsizde de var mı bilmiyorum ama ben sürekli ya bir şey olduysa ve ben anlayamıyorsam gibi endişeler içindeyim bu meseleyi hal yoluna koyan var mı ya
Haha bende de aynı durum yaşandıEvet beni uyardı. Tedbir amaçlı veriyorum dedi. Çok ayakta kalma ağır iş yapma fazla yürüme ilişki yok gibi bi sürü şey söyledi. Bi kere ev süpürdüm biraz ağrım oldu sonra hiç süpürmedim. Eşime söyledim ağrım oldu felan diye o yapıyor artık ev işlerinibu gebelik pek iyi birşeymiş saltanat gibi
Yaa hayır olsun inşallah ben de ilk bebiş haberini aldığımda görmüştüm yenidoğan ve adı defneydi rüyası bile öyle güzeldi ki inşallah bir an önce sağlıkla kucağımıza almak nasip olurRüyamda apaçık kız bebek gördüm hayırlısı öncesinde erkek görmüştüm ama kız bebek dahada netti meraklandım şimdi
Onların öcünü senden almaya calisiyor gibi hırs yapmış.Ya zaten bi tane yaşamış vefat etmiş ne gerek var o zaman kendi anneannem var babaannen var onların da isimlerini koyarım bana verdiği tepki sinirimi bozan zaten ne hatırsız insansın diyor ki asla öyle biri olmadığımı da biliyor biz koyacağız diyor sanane ya benim çocuğumdan kendi çocuklarının isimlerini de onun kv si kp ri koymuş o karışmamış bananr karışsaydın koydurmasaydın o zaman
Aşılama tarihin ne canımMerhaba ben aşılama yaptıralı 31 gün oldu 12. Gün betam 40 çıktı kaç haftalık olduğunu hesaplamam için napmam lazım son adet tarihim 13 aralık başlangıcı kafam çok karışık yumurtam çok geç büyüdü adetin 30 u günü aşılama oldum yardımcı olabilirmisiniz
11 ocakAşılama tarihin ne canım
Aşılama tarihini baz alarak söylüyorum 2 hafta geriye gidersek son adeti 28 Aralık civarı hesaplayalım 7 haftalık falan olur sanırım.11 ocak
Banada tahmin o zamanEvet canım önceki hamileliğim de çok araştırmıştım
Bende öyleyim ya bı farklılık olsa hisseder miyim acaba diye düşünüp duruyorum kendi doktorum bı ay sonra çağırmıştı 5 Mart gibi fln ama dayanamadım 15 Şubat'ta başka bı doktora da gidicemKızlar günaydınnn bugün cuma çalışan hamişler için dinlenme günleri başlıyorsizde de var mı bilmiyorum ama ben sürekli ya bir şey olduysa ve ben anlayamıyorsam gibi endişeler içindeyim bu meseleyi hal yoluna koyan var mı ya
İstanbul’da yer bulursan almıyorlar bacım ama İstanbul’da yer bulmak için hamile kaldığın an perinatolojiye gitmen lazım ki 2’li taramaya yetişebilesinDier güzel yani devlet seni sevk etse bile perinatoli doktoruna hiç bir şekilde ödeme almıyorlar yasaklanmış ama özel alıyor malesef
Bence erkekBanada tahmin o zaman6+5 karından bakıldı
Cook geçmiş olsun canımKızlar beni dinleyin lütfenBende kilo verdim hiçbir şey yiyip içemedim. Yani bebeğe yetecek kadar yedim ve gerçekten de öyle oldu bebeğin gelişimi bir hafta ilerde. Ama ben o kadar aç kalmışım ki vücut direncim çok düşmüş ve idrarda hem şeker hemde keton çıktı. Bu da açlıktan ve susuzluktan olmuş. Şimdi çok zorlanarak yiyorum ve tatlı yediğim zaman sabahlara kadar yatamıyorum çok rahatsızlanıyorum. Lütfen siz zorla da olsa yiyin. Kussanız da yiyin sağlıklı şeyler yiyin hep. İnanın bu zor günler geçicek. Benim şu an hastaneye yatıp sıvı almam lazım. Çünkü bebeğe geçerse büyük problem olur. Lütfen siz dikkat edin sizde de olmasın
Sağol canım. Hastaneye gitmedim. Doktorumu aradım o söyledi. Yakın takibe aldı beni. Bir hafta bol sıvı alıp sağlıklı beslenicem sonra yeterli gelmezse yatışımı yapıcak.Cook geçmiş olsun canımumarım bır an önce toparlarsın ve bebisinle sağ salim hastaneden çıkarsın
Hadi bakalım hayırlısı olsunBence erkekplesanta solda gibi
Çok geçmiş olsunSağol canım. Hastaneye gitmedim. Doktorumu aradım o söyledi. Yakın takibe aldı beni. Bir hafta bol sıvı alıp sağlıklı beslenicem sonra yeterli gelmezse yatışımı yapıcak.
Ay ben de korktum şimdi, çok geçmiş olsun canımKızlar beni dinleyin lütfenBende kilo verdim hiçbir şey yiyip içemedim. Yani bebeğe yetecek kadar yedim ve gerçekten de öyle oldu bebeğin gelişimi bir hafta ilerde. Ama ben o kadar aç kalmışım ki vücut direncim çok düşmüş ve idrarda hem şeker hemde keton çıktı. Bu da açlıktan ve susuzluktan olmuş. Şimdi çok zorlanarak yiyorum ve tatlı yediğim zaman sabahlara kadar yatamıyorum çok rahatsızlanıyorum. Lütfen siz zorla da olsa yiyin. Kussanız da yiyin sağlıklı şeyler yiyin hep. İnanın bu zor günler geçicek. Benim şu an hastaneye yatıp sıvı almam lazım. Çünkü bebeğe geçerse büyük problem olur. Lütfen siz dikkat edin sizde de olmasın
12 1 gibi kahvaltı. O da yani biraz yoğurt yanına ekmek. Akşama doğru bir meyve. Akşam da bişeyler atıştırıyordum ama çok az bazen biraz salata bazen çorba yemek yiyemiyorum. Ağır geliyordu. Akşamda meyve veya salatalık havuç falan o kadar ona rağmen öylr olmuşumAy ben de korktum şimdi, çok geçmiş olsun canımTam olarak nasıl beslendin günde kaç öğün, neler yiyip içtin ?
Evet az yiyormuşsun ya, ben de geç yapıyorum kahvaltıyı senin gibi ama yumurta mutlaka haşlıyorum, suyu çok içemiyorum midemi bulandırıyor acımsı tat bırakıyor ağızda.12 1 gibi kahvaltı. O da yani biraz yoğurt yanına ekmek. Akşama doğru bir meyve. Akşam da bişeyler atıştırıyordum ama çok az bazen biraz salata bazen çorba yemek yiyemiyorum. Ağır geliyordu. Akşamda meyve veya salatalık havuç falan o kadar ona rağmen öylr olmuşum