2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet az yiyormuşsun ya, ben de geç yapıyorum kahvaltıyı senin gibi ama yumurta mutlaka haşlıyorum, suyu çok içemiyorum midemi bulandırıyor acımsı tat bırakıyor ağızda.
Yumurtayı ilk zamanlar yiyordum şu an tiksiniyorum. Suyu bende içemiyorum bu iki gündür korkudan üç litre içiyorum. İçine biraz limon salatalık kabukları tarçın karanfil yeşil elma kabukları koy çok güzel oluyor

Suyun tadını değiştirmek mantıklı evet, yumurtayı ben de seve seve yemiyorum ama protein olsun diye kendimi zorluyorum valla

10+6 dan Günaydın kızlaarr Erken oldu sanki ama benim koku hassasiyeti kalmadı gibi iki gündür ne zamandır rahat yemek yapamıyordum, buzdolabı kokardı falan şimdi onlar yok Ama olmaması da bizim gibi tedirgin anneleri de korkutuyor gerçi ama artık 3. Aya giricem sanırım normalmiş azalması randevumu yine 1 hafta erkene alıp gidicemm çok ayrı kaldım

Aynıyız bende bugün 10+6 yım benimde sanki iki gündür bulantılarım durdu acaba bol su içtiğimden mi? 12. Haftadan sonra zorluk kalmıyormuş herkes öyle söylüyor

Som ağzına açma bakmışsın üç dört güne koku hassasiyeti geri gelmiş

Aynıyız bende bugün 10+6 yım benimde sanki iki gündür bulantılarım durdu acaba bol su içtiğimden mi? 12. Haftadan sonra zorluk kalmıyormuş herkes öyle söylüyor
Kişiden kişiye değişiyor cnm kiminin bulantısı doğuma kadar devam ediyor kimin de üç ay veya üç buçuk aylıkken son buluyor

13 haftayı doldurup 14 haftaya girince tam üç aylık oluyorsun az kalmış

Hanımlar Merhaba bugün Kalp atışını duydum Çok mutluyum Öncelikle. Sat 16.12.23 Normalde bugün 8 haftalık gebe olmam gerekiyor ama benim adet döngüm 35 gün olduğu için yumurtlama geç oluyor 28 güne göre bir hafta daha ileride Hatta 5 gün ben de hesap yaparken 7 haftalık olarak hesaplamıştım yumurtlamam Geç olduğu için 35 günde. Ama bugün doktor 6 +2 olduğunu söyledi. Daha önce adet düzensizliğin olduğu için bir de polikistik over olduğu için olabilir normal bir şey bu dedi kalp atışında bir sorun yok dedi Geç döllenme mi olmuş sizce yumurtlama mı geç olmuş acaba sıkıntı yoktur değil mi Doktorum çok olumsuz konuşmadı ama içime kurt düştü merak ettim

6+2 kalp atisi duyduk doktor sat ı 27.12.23 olarak dusunelim dedi Geç döllenme olmuş sanırım

Yaa ben din rüyamda yine gördüm bebek habire görüyorum bugünlerde erkek bebek bakalım tutacak mı

Evet az yiyormuşsun ya, ben de geç yapıyorum kahvaltıyı senin gibi ama yumurta mutlaka haşlıyorum, suyu çok içemiyorum midemi bulandırıyor acımsı tat bırakıyor ağızda.
Bende her sabah 1 adet haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum portakal suyumu sıkıyorum donates kaşar peyniri ceviz yiyorum öğlen muz yiyorum akşam süt içiyorum sanırım bebege kilo aldırırken bende alıyorum çünkü kahvaltı gibi bir düzenim yoktu daha dogrusu pek yemek düzenim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…