Yumurtayı ilk zamanlar yiyordum şu an tiksiniyorum. Suyu bende içemiyorum bu iki gündür korkudan üç litre içiyorum. İçine biraz limon salatalık kabukları tarçın karanfil yeşil elma kabukları koy çok güzel oluyorEvet az yiyormuşsun ya, ben de geç yapıyorum kahvaltıyı senin gibi ama yumurta mutlaka haşlıyorum, suyu çok içemiyorum midemi bulandırıyor acımsı tat bırakıyor ağızda.
Suyun tadını değiştirmek mantıklı evet, yumurtayı ben de seve seve yemiyorum ama protein olsun diye kendimi zorluyorum vallaYumurtayı ilk zamanlar yiyordum şu an tiksiniyorum. Suyu bende içemiyorum bu iki gündür korkudan üç litre içiyorum. İçine biraz limon salatalık kabukları tarçın karanfil yeşil elma kabukları koy çok güzel oluyor
Suyunu da muhakkak içSuyun tadını değiştirmek mantıklı evet, yumurtayı ben de seve seve yemiyorum ama protein olsun diye kendimi zorluyorum valla
Aynıyız bende bugün 10+6 yım10+6 dan Günaydın kızlaarrErken oldu sanki ama benim koku hassasiyeti kalmadı gibi iki gündür ne zamandır rahat yemek yapamıyordum, buzdolabı kokardı falan şimdi onlar yok Ama olmaması da bizim gibi tedirgin anneleri de korkutuyor gerçi ama artık 3. Aya giricem sanırım normalmiş azalması randevumu yine 1 hafta erkene alıp gidicemm çok ayrı kaldım
Som ağzına açma bakmışsın üç dört güne koku hassasiyeti geri gelmiş10+6 dan Günaydın kızlaarrErken oldu sanki ama benim koku hassasiyeti kalmadı gibi iki gündür ne zamandır rahat yemek yapamıyordum, buzdolabı kokardı falan şimdi onlar yok Ama olmaması da bizim gibi tedirgin anneleri de korkutuyor gerçi ama artık 3. Aya giricem sanırım normalmiş azalması randevumu yine 1 hafta erkene alıp gidicemm çok ayrı kaldım
Kişiden kişiye değişiyor cnm kiminin bulantısı doğuma kadar devam ediyor kimin de üç ay veya üç buçuk aylıkken son buluyorAynıyız bende bugün 10+6 yımbenimde sanki iki gündür bulantılarım durdu acaba bol su içtiğimden mi? 12. Haftadan sonra zorluk kalmıyormuş herkes öyle söylüyor
13 haftayı doldurup 14 haftaya girince tam üç aylık oluyorsun az kalmış10+6 dan Günaydın kızlaarrErken oldu sanki ama benim koku hassasiyeti kalmadı gibi iki gündür ne zamandır rahat yemek yapamıyordum, buzdolabı kokardı falan şimdi onlar yok Ama olmaması da bizim gibi tedirgin anneleri de korkutuyor gerçi ama artık 3. Aya giricem sanırım normalmiş azalması randevumu yine 1 hafta erkene alıp gidicemm çok ayrı kaldım
6+2 kalp atisi duyduk doktor sat ı 27.12.23 olarak dusunelim dedi Geç döllenme olmuş sanırım10+6 dan Günaydın kızlaarrErken oldu sanki ama benim koku hassasiyeti kalmadı gibi iki gündür ne zamandır rahat yemek yapamıyordum, buzdolabı kokardı falan şimdi onlar yok Ama olmaması da bizim gibi tedirgin anneleri de korkutuyor gerçi ama artık 3. Aya giricem sanırım normalmiş azalması randevumu yine 1 hafta erkene alıp gidicemm çok ayrı kaldım
Yaa ben din rüyamda yine gördüm bebek habire görüyorum bugünlerde erkek bebek bakalım tutacak mıYaa hayır olsun inşallah ben de ilk bebiş haberini aldığımda görmüştüm yenidoğan ve adı defneydi rüyası bile öyle güzeldi ki inşallah bir an önce sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Bence erkek canım bu kalp atışına göreBanada tahmin o zaman6+5 karından bakıldı
6 haftalık oluyorsun canım tahmini doğum ekim oluyor11 ocak
Saglıklıca dogsunlar da en guzeli o :)Hadi bakalım hayırlısı olsun
Bende de bu sabahtan beri ağzımda acımsı tat var. Bu normal mi. Sebebi nedir acabaAşılama tarihin ne canım
Deme deme böyle çok güzelSom ağzına açma bakmışsın üç dört güne koku hassasiyeti geri gelmiş
Bende her sabah 1 adet haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum portakal suyumu sıkıyorum donates kaşar peyniri ceviz yiyorum öğlen muz yiyorum akşam süt içiyorum sanırım bebege kilo aldırırken bende alıyorum çünkü kahvaltı gibi bir düzenim yoktu daha dogrusu pek yemek düzenim yoktuEvet az yiyormuşsun ya, ben de geç yapıyorum kahvaltıyı senin gibi ama yumurta mutlaka haşlıyorum, suyu çok içemiyorum midemi bulandırıyor acımsı tat bırakıyor ağızda.
HahahhaDeme deme böyle çok güzel
Allah'tan İstanbul'da değilimİstanbul’da yer bulursan almıyorlar bacım ama İstanbul’da yer bulmak için hamile kaldığın an perinatolojiye gitmen lazım ki 2’li taramaya yetişebilesin
Benim göbek çıktı bile hiç dusunemiyorum artık iyice patlarimDeme deme böyle çok güzel