Kaç haftalıksın canım?Merhaba kızlar az önce farklı bir doktora gittim benim son âdet tarihime göre kese küçükmüş ve %80 ihtimalle düşer dedio kadar üzgünüm ki.ilk gittiğim doktor son âdet tarihine fazla takilmamisti ve 3 hafta sonra kalp atışına çağırmıştı bugunki doktor burda kocaman bir bebek görmem lazımdı dedi ultrasonu da ekliyorum anlayabilen varsa
Bacım ultrasonun kesinlikle 5 buçuk haftalık gibi gözükmüyor. Benim 5 buçuk haftalık ultrason'da Bebek zar zor gözüktüBilmiyorum canım ovulasyon testi de yaptım ama piki görememiştim
Evet 2 hafta beklicem hayırlısı artık
Komşunun kızı kocaya kaçmışAnlat kız anlat buralardayız biz
Nerden bilin oy nenemmmmmBilim bilim
Usagum gel pasta çekti canım beraber yiyelimBilim bilim
Afiyet olsun size bebişe yarasınUsagum gel pasta çekti canım beraber yiyelimşimdi gidip usenmeden aldim
Sen gülme dişlerin gözüküyor
Bir şarkı vardı oy nidem nidem sensiz nerelere gidem oy nidem
Merhaba :) 9+1 kaç mm bilmiyorum benimde 21 şubatta randevum varKızlar selamlar
Bebekleriniz kaç hafta ve kaç mm ler
Benimkinde bebek var mı ki canım ben hic anlamıyorumBacım ultrasonun kesinlikle 5 buçuk haftalık gibi gözükmüyor. Benim 5 buçuk haftalık ultrason'da Bebek zar zor gözüktü
Geldiler gece geceBir şarkı vardı oy nidem nidem sensiz nerelere gidem oy nidem
Hissedilen cinsiyet ya onlar bakalım tutar mı bilemeyizGençler veya genç hissetmeyenler şimdi 1 sayfaya gittim tabloya baktım tavlada cinsiyet kız veya erkek yazıyor kız hangi ara cinsiyetleri öğrendiniz
Sen gülme dişlerin gözüküyorsana sardım ama kızma olurmu napiyim çocuklarla hep çocuk oluyor evde canım sıkılınca modu değişiyor hemen
Hahahah sağdan mi gelsinler soldanmiYanaklarım kızarsın o zaman tatlı bir gülüş olsun niye kızmayın ki seninkiler gelmiş bugün sana belli at enerjini burda
Sağdan soldan alttan üstten yandan yandan hobbaaaHahahah sağdan mi gelsinler soldanmi
Cok sağolun inşallah ❤Bnim kesem bile 6+7 Ken böyleydi inşallah Allah'ın izniyle bebeğini sağ sağlım kucağına alıcaksın
Hic bilemiyorum vallahi haftayı bi doktor 4 dedi biri 8 olmalı dedi ama aslında kaçBacım ultrasonun kesinlikle 5 buçuk haftalık gibi gözükmüyor. Benim 5 buçuk haftalık ultrason'da Bebek zar zor gözüktü