2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
1hafta önce kendi doktoruma gitmiştim o kese yeni oluşmuş 4 haftalık dedi hic takilmamisti güne 3 hafta sonra kalp atışına çağırmıştı
Bence bekleyin. Kendi doktorunuzu dinleyin henüz çok küçük . İnşallah o doktor yanılıyordur. Benim inancım o yönde. Dualarım sizinleGüzel haberlerinizi bekliyorum

Kızlar ödemi olan var mı aranızda benim ilk zamanlardan beri var ellerim yüzüm şişiyor ne yapmamız gerekiyor bu durumda

Ya zaten bi tane yaşamış vefat etmiş ne gerek var o zaman kendi anneannem var babaannen var onların da isimlerini koyarım bana verdiği tepki sinirimi bozan zaten ne hatırsız insansın diyor ki asla öyle biri olmadığımı da biliyor biz koyacağız diyor sanane ya benim çocuğumdan kendi çocuklarının isimlerini de onun kv si kp ri koymuş o karışmamış bananr karışsaydın koydurmasaydın o zaman

Bizim bu annisler maşallah kacmislar bir yerlere kimsenin soluğu çıkmıyor az gelin size birşey anlaticam

Anlaticagim şey birşey istese canım sıkıldı iş yerinde size sarayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…