Bence bekleyin. Kendi doktorunuzu dinleyin henüz çok küçük . İnşallah o doktor yanılıyordur. Benim inancım o yönde. Dualarım sizinle1hafta önce kendi doktoruma gitmiştim o kese yeni oluşmuş 4 haftalık dedi hic takilmamisti güne 3 hafta sonra kalp atışına çağırmıştı
Cok tesekkur ederim inşallah.haber veririm mutlakaBence bekleyin. Kendi doktorunuzu dinleyin henüz çok küçük . İnşallah o doktor yanılıyordur. Benim inancım o yönde. Dualarım sizinleGüzel haberlerinizi bekliyorum
Bence de bebek görünüyor ama bilemedim canımBen erken gittim canım düşük iğnesi kullaniyorum aslında onu danışmak icin gitmistim. 1 hafta gecti sadece.bebek var mı diyosunuz doktor bana hic hareket yok dedi kalp atışı için bebek hakkında bişey demedi
Banada bakarmısınız o zaman canımEvet canım önceki hamileliğim de çok araştırmıştım
Günde en az 3 litre su icmen gerek hareket etmen gerek cnm gitmesi için odeminKızlar ödemi olan var mı aranızda benim ilk zamanlardan beri var ellerim yüzüm şişiyor ne yapmamız gerekiyor bu durumda
Su içiyorum da hareketim aşırı fazla yok biraz daha arttırayim hareketimiGünde en az 3 litre su icmen gerek hareket etmen gerek cnm gitmesi için odemin
Ya zaten bi tane yaşamış vefat etmiş ne gerek var o zaman kendi anneannem var babaannen var onların da isimlerini koyarım bana verdiği tepki sinirimi bozan zaten ne hatırsız insansın diyor ki asla öyle biri olmadığımı da biliyor biz koyacağız diyor sanane ya benim çocuğumdan kendi çocuklarının isimlerini de onun kv si kp ri koymuş o karışmamış bananr karışsaydın koydurmasaydın o zamanay allah yardımcın olsun gerçekten. bu tavırla devam et ama asla karışmaya hakları yok seni ve babasını ilgilendiren bir konu bu siz ortak olarak neye karar verirseniz o olmalı bende asla istemem eski aile büyüklerinin isimlerini çok güzel ismide olsa çok sevdiğim biride olsa koymam yani
Bnim kesem bile 6+7 Ken böyleydi inşallah Allah'ın izniyle bebeğini sağ sağlım kucağına alıcaksınCok tesekkur ederim inşallah.haber veririm mutlaka
A.s cnmKızlar selamlar
Bebekleriniz kaç hafta ve kaç mm ler
Hayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşallahA.s cnm8+1 şuan mm bilmiyorum 20 sinde randevum var bakalım ne kadar olmuş kuzum
İnşallah hepimize hayırlı haberler nasip etsinHayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah
Anlat kız anlat buralardayız bizBizim bu annisler maşallah kacmislar bir yerlere kimsenin soluğu çıkmıyoraz gelin size birşey anlaticam
Sağ alttaki crl değeriniz ne yazıyor acBaBanada bakarmısınız o zaman canımkarından ultrason 6+3
Canım 6+4 te 6 mm idiKızlar selamlar
Bebekleriniz kaç hafta ve kaç mm ler
Burda gözüküyorSağ alttaki crl değeriniz ne yazıyor acBa