2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Terk etmedim yavrum 4. Ay uyku gerilemesi ile mücadele ediyorum 🥲 gece uyanık kaldığı saatler uyuduğu saatlerden daha fazla öyle diyim. Memede desen sürekli çek bırak tam sıyırmış durumdayım.Sizde ne var ne yok bu hale çare bulan oldu mu? 😹
Galiba hepimiz aynı durumdayız😄 uykuya zor dalma ağlama krizleri memeyle oynama😄

Ay ben zaten baba tarafından hiç hayır görmedim boşver😄 önemli bir durum yok ama değil mi kalple ilgili? Takip edilecek heralde bizim böbrek gibi
Takipteyiz. Şimdilik. 😁 niye boyle baba tarafı ya
Terk etmedim yavrum 4. Ay uyku gerilemesi ile mücadele ediyorum 🥲 gece uyanık kaldığı saatler uyuduğu saatlerden daha fazla öyle diyim. Memede desen sürekli çek bırak tam sıyırmış durumdayım.Sizde ne var ne yok bu hale çare bulan oldu mu? 😹
Memeyi cek bırak bizdede had safhaya cıktı. Vuruyorum poposuna ben. Memede 4 dk duruyo resmen.

Kızlar eller serbest süt pompası almıştım ve biraz kullanıp size yazacaktım. Mükemmel bir şey tek kelime ile. Bozulsa bir daha alırım. Boşuna bir ton para baymisim Philipse. Babeoydu galiba standart süt pompası. Süt sagarken her işimi yapıyorum. Bir yere giderken sağiyorum. Özellikle sadece sağarak besleyen ya da süt artırmak için 2 saatte bir sağmak isteyenlere birebir. Temizliği de çok kolay. Kaynamış su ile iki kere calkaliyorum. Günde bir kez de yıkıyorum.
Fiyatı ne kadar canım hangisinden aldın

kızlaaarrr ben yine gribin eşiğindeyim. hatırlamıyorum en son ne zaman hasta olduk diye yazdım buraya ama o zamandan beri sürekli gribi baskılıyorum. zencefil limonlar, ballar, pastiller filan derken ne hastayım ne değilim gibi saçma bir durum oluyor. akşam burnum akıyor sabah iyiyim falan. dün gece duş alıp yattım saçımı iyi kurutamamıştım, bu sabah yine burnum akarak uyandım. şimdi boğazım acıyor. sil baştan zencefil bal yemeye başladım 🥹🥹 maske takıyorum yine bebişe geçmesin diye. ama bebek de benim gibi aslında. öksürüyor, burnu hep tıkalı. acaba ondan mı bana geçiyor diye bile düşünmeye başladım artık çünkü hep yüzüme yüzüme hapşırıyor😅 tam da yarın şehirdışından iki arkadaşım gelecekti akşam yemeğe. hasta hasta ve enerjim düşük karşılamam onları inşallah 😔
Geçmiş olsun şuan salgın var bnde yaşıyorum aynı hastalığı ballı zencefilli süt iyi geldi bna tavsiye ederim bu dönemde ilaç kullanmıyoruz çünkü. Bana kalırsa misafir kabul etme bu dönemde hem sen hastasın hemde dışarıdan gelen hastalık taşıyabilir bizden bebişe bulaşmıyor hastalık ama diğer kişilerden bulaşma ihtimali yüksek

İyi seneler herkese 🥳 benim kız tam 23.45 de uyandı bizimle yeni yıla girdi 00.15 de geri uyudu sanki bilerek kalkmış gibi 😅😅
Benim ki 11de bayıldı o saate kadar takıldı bizimle😄
Bizimki de uyudu uyandı uyudu uyandı hep direndi uyumaya. 12 ye gelirken artık dedüm tamam derdin belli gel yeniyıla girelim senle havaifişekler eşliğinde😁. Zaten kıkırdayıp duruyodu öyle uykusu var gibi hali yok aman uyurkalırda bütün yılı uyuyarak geçirir die korktuysa 😂

Bizimki de uyudu uyandı uyudu uyandı hep direndi uyumaya. 12 ye gelirken artık dedüm tamam derdin belli gel yeniyıla girelim senle havaifişekler eşliğinde😁. Zaten kıkırdayıp duruyodu öyle uykusu var gibi hali yok aman uyurkalırda bütün yılı uyuyarak geçirir die korktuysa 😂
Dursaydı ben de uyutmak için zorlamıcaktım ama sızdı yavrum dayanamadı😄 kukuleta falan taktık kafasına çok komik oldu😄

Benim ki 11de bayıldı o saate kadar takıldı bizimle😄
Ben video açtım koydum karşısına geri sayım yaparken çektim ilk geri sayımı olsun diye 😅

Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz? Ben Sleppy bionatural kullanıyorum 1 2 3 numaraları çok çok iyiydi ama 4 5 6 aşırı ince ve kötü değiştirmeyi düşünüyorum. Goon diye bir marka da gördüm siz hangisini öneriyorsunuz ?

Back
X