• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Hanımlar ikili test sonucum çıkmış ama hiçbirşey anlamadım anlayan var mı?
Umutvari Umutvari sen lab. Da çalışıyordun sanırım anliyormusun sonuclardan acaba cok merak ettim
Anladığım kadarıyla risk çok düşük, riskler kısmındaki oranlardan değerlendirme yapıyor doktorlar

Kızlar hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah. Az evvel doktordan geldim ense kalınlığı 2.2 dedi üçe kadar normal sayılabilir ama buda biraz yüksek dedi burun kemiği görünüyo dedi fetal DNA önerdi. Şuan 12+1 im ultrason fotoğrafını atıyorum şimdi hem fikir hemde cinsiyet tahmini almak istiyorum sizlerden,😘🥺🐣
Canım bende pazartesi yaptırdım testi 12+2 de benimde ense kalınlığı 2.2 çıktı doktor sınırda dedi birde benim yaramaz yüz üstü yatiyordu belki ondan da kalın çıkmış olabilir dedi ama test sonucu şimdi geldi ben çok anlamasamda risk çok düşük çıkmış Allahın izniyle bol bol dua edelim.
Doktor da zaten dedi ölçü düşük çıkıp dogumdan sonra belli olan veya yuksek çıkıp gayet saglikli doğan cok hasta var o yuzden bunlar sadece ihtimaller dedi.
Ama bunu bilmek bile insana rahatlik veriyor. İnşallah hepimizin bebeği sağlıklı turp gibi olacak ♥️♥️

Size dun yaşadığım ve sinir olduğum biseyi anlatayım 😵‍💫😵‍💫
Kv leri yemeğe çağırdım, 12+5 im bu arada kilo almadım aksine 2 kilo vermişim!
Kayınvalidem eve girer girmez daha selam vermeden eşime ayy nasıl büyümüş diye popomu gösterdi 😏 ben o sirada salata yapiyorum.
Sonra yanıma gelip çok büyümüş kesin erkek olucak kiz olsa karnın büyürdü dedi 🫨🤣 erkek bebekleri popomuzda büyütüyoruz biz 9 ay acaba😒😒 (bu arada deli gibi kiz olsun istiyor dualar ediyor kiz olsun diye)

ayrıca altımda ev esofmanim vardi kendini salmış eşofman kayınlarım gelmeden degistirecektim salatayı yapıyım öyle degistiririm diye düşündüm.
Ama görür görmezböyle soylemesi bildigin beni sinir etme çabası. Bende " sen benim popomu niye gözetliyorsun anne büyür de küçülür de ne olmuş, cok bakma sen dedim "
Ve o gün yemege gelicekler diye okadar uğraştım ki salatasindan mezesine sarmasina kadar belimin ağrısına yemeği bile rahat yiyemedim. Onlar gittikten sonra bel agrimdan ağladım eşim masaj yaptı biraz sagolsun.

Yani demem o ki kimse için deymeez (en azından benim kv icin)
Sürekli yemeğe gelen insanlar değiller kaynım da askerden izne geldi gitmeden abisi olarak eşim de davet etmek ister diye düşünüp çağırdım. Ama kimse benim kadar ince düşünceli değil sanırım
Boşver canım kafana takma bana da 7 haftadan buyana biryerim ağrıyor diyor “daha durrr bu iyi günlerin diyor herkes “ nolacak yani beter günlerimmi olacak sinir oluyorum zor tutuyorum kendimi arkadaş hamileyiz hangi anlamadım gitti
O yüzden ağzını kapattığınız sürece susmayacaklar herkesin hamileliği doğum süreci kendine has ve özel işter gmtüm büyür işter başka yerim kimene 😘😎

Boşver canım kafana takma bana da 7 haftadan buyana biryerim ağrıyor diyor “daha durrr bu iyi günlerin diyor herkes “ nolacak yani beter günlerimmi olacak sinir oluyorum zor tutuyorum kendimi arkadaş hamileyiz hangi anlamadım gitti
O yüzden ağzını kapattığınız sürece susmayacaklar herkesin hamileliği doğum süreci kendine has ve özel işter gmtüm büyür işter başka yerim kimene 😘😎
Dimi yani got benim gotum sizene gebeyim sonuçta 🤣🤣

Çok coooook sagol içime ferahlık geldi inşallah böylede sağlıklı doğar sağlıklı büyür hepimizin evlatları ♥️♥️🙏🙏
İnşallah kuzucummm herkes böyle güzel haberler alsın inşallah 😍 insana vi rahatlama geliyordur 😍 ben de çarşamba günü gideceğim ikili tarama yaptırmayacağım ama direkt fetal dna testi yaptırmayı düşünüyorum

İnşallah kuzucummm herkes böyle güzel haberler alsın inşallah 😍 insana vi rahatlama geliyordur 😍 ben de çarşamba günü gideceğim ikili tarama yaptırmayacağım ama direkt fetal dna testi yaptırmayı düşünüyorum
Gelmez mi birde doktor ense kalınlığı 2.2 sinirrda diyince iyice üzülmüştüm çok şükür.
İnşallah sende mukemmel sonuclarla gelirsin hepimiz rahatca bi 6 ay daha geciririrz😇🙏

Canım bende pazartesi yaptırdım testi 12+2 de benimde ense kalınlığı 2.2 çıktı doktor sınırda dedi birde benim yaramaz yüz üstü yatiyordu belki ondan da kalın çıkmış olabilir dedi ama test sonucu şimdi geldi ben çok anlamasamda risk çok düşük çıkmış Allahın izniyle bol bol dua edelim.
Doktor da zaten dedi ölçü düşük çıkıp dogumdan sonra belli olan veya yuksek çıkıp gayet saglikli doğan cok hasta var o yuzden bunlar sadece ihtimaller dedi.
Ama bunu bilmek bile insana rahatlik veriyor. İnşallah hepimizin bebeği sağlıklı turp gibi olacak ♥️♥️
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Açıkçası fetal DNA yaptıramayacak gibiyim az önce fiyat aldım 14-15 bin bandında o yüzden ikili test yaptırayım diye düşünüyorum Rabbim hepimize nur topu gibi sağlıklı güzel yüzlü bebişler nasip etsin.

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Açıkçası fetal DNA yaptıramayacak gibiyim az önce fiyat aldım 14-15 bin bandında o yüzden ikili test yaptırayım diye düşünüyorum Rabbim hepimize nur topu gibi sağlıklı güzel yüzlü bebişler nasip etsin.
Ben iki li yaptırdım olasılıklar zart zırt dedi ben hiçbirini yaptırmayacagim artık, oğlumda da yaptırmadım kafam rahattı testten teste kosunca onsan stresli oluyor istemiyorum kafamı yormak stresle bebeğimi yormak, gerk yok

Amiiin inşallah 😇🙏
Aiyy inşallah. Annelik delilik diyen kimdi ? Çok doğru söylüyormuş 😀😀
Kim dediyse doğru demiş. Topluca delirdik 🥰😇🤣

Ben iki li yaptırdım olasılıklar zart zırt dedi ben hiçbirini yaptırmayacagim artık, oğlumda da yaptırmadım kafam rahattı testten teste kosunca onsan stresli oluyor istemiyorum kafamı yormak stresle bebeğimi yormak, gerk yok
Öyle tabiki bi yandan da ama insan merak da ediyor. Elimizden gelen tek şey dua edip tevekkül etmek aslında 🙏

Evet çok haklısınız ben 2023 ocak agında 14+5 iken suyum geldi ve kürtaj oldum. Tevafuk olacak ki bu aynı gün ekim ayında hamile kalmışım tabi o arada bir de dış gebelik geçirdim o yüzden 17 ocak yaklaştıkça 14.ü hafta beni bir stres alıyo acabalar kafamı kemiriyo.

Evet çok haklısınız ben 2023 ocak agında 14+5 iken suyum geldi ve kürtaj oldum. Tevafuk olacak ki bu aynı gün ekim ayında hamile kalmışım tabi o arada bir de dış gebelik geçirdim o yüzden 17 ocak yaklaştıkça 14.ü hafta beni bir stres alıyo acabalar kafamı kemiriyo.
Bilmem mı bilmem mı canımsın benim, aynı şey, bende ilk kürtaj 8.de sonraki 14teydi bu haftalarda stresten uyku tutmadı şimdi 14teyim yine kabuslar tuvalet korkusu zor tutuyorum kendimi bu hafta geçsin kontrole gidicem ya olacağı varsa haftaya güne bakmıyor ama elde değil takılıyorum atılmıyor kafadan, bu gebelikte korkudan korunuyorduk erteliyordum gebeliği hazır değildim korunurken oldu prezervatif taşmış diyorum ki takdiri ilahi demek ki olacağı varmış dneemden geldi nasip böyle rahatlatiyorum kendimi, yine de küçük bı kurt kemiriyor beynimi işte

Back
X