• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Sakar Şakir filminde sarhos bi adam vardı ya, “Yanıyorsun Fuat abiii!” Repliğinden aklınıza gelsin. Öyle cayır cayır yanıyordum ilk gebelikte. Karakterin ismi aklıma gelmedi de, o rolde oynayan Macit Flordun misali ayyaş gibi elimde şişe işe geziyordum. :eğlence:Kaç şişe içtim kimbilir..

Yani el cevap: İcebilrisin. İç 😄

Bende de var. Genel bi sorun. Şikayet yazıyor herkes. Masaüstü sürüme geçiyor. Arada düzeliyor sonra yine bozuluyor. :KK47:
Galiba artık mavi olacak. Ben bilgisayardan giriyorum, sabahtan beri pembeydi, siz bahsediyordunuz ama görmemiştim, mobilde herhalde dedim. An itibarı ile ekran yenilendi ve maviye döndü tema.

Demirden demirden merak etme, daha önce kaç kere kullandım şimdi oğlumda kullaniyorda çocuğum tuvalete gidince kaçacak yer arıyorum hiç gücüm olmuyor temizlemeye 🤣🤣
🤣🤣🤣

--------------------

Bu arada kojudan bağımsız siteye ne oldu böylifade koyacagim zaman basili tutuyorum digerleri cikmiyor bağlantı kopyalama çıkıyor. Ekran masaüstü ekrani gibi sayfa sığmıyor sağa sola kayıyor duzelicek mi acaba

Galiba artık mavi olacak. Ben bilgisayardan giriyorum, sabahtan beri pembeydi, siz bahsediyordunuz ama görmemiştim, mobilde herhalde dedim. An itibarı ile ekran yenilendi ve maviye döndü tema.
Akşam maviydi sabah bordo oldu simdi yine mavi oldu hemde masaüstü sitesi olarak gidiyornkullanissiz olmuş. İfade emoji yapacağım zaman beğen den baska yapamıyorum basılı tutunca baglanti koptala vs cikiyo

Kızlar hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah. Az evvel doktordan geldim ense kalınlığı 2.2 dedi üçe kadar normal sayılabilir ama buda biraz yüksek dedi burun kemiği görünüyo dedi fetal DNA önerdi. Şuan 12+1 im ultrason fotoğrafını atıyorum şimdi hem fikir hemde cinsiyet tahmini almak istiyorum sizlerden,😘🥺🐣

Eklentiler

• 17358965762895763360544556751194.jpg
    17358965762895763360544556751194.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah. Az evvel doktordan geldim ense kalınlığı 2.2 dedi üçe kadar normal sayılabilir ama buda biraz yüksek dedi burun kemiği görünüyo dedi fetal DNA önerdi. Şuan 12+1 im ultrason fotoğrafını atıyorum şimdi hem fikir hemde cinsiyet tahmini almak istiyorum sizlerden,😘🥺🐣
Maşallah pek güzel görünüyor. Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz sen içini ferah tut arkadaşım. Erkek bence, her çocuk erkek gibi geliyo bana 🤣

Maşallah pek güzel görünüyor. Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz sen içini ferah tut arkadaşım. Erkek bence, her çocuk erkek gibi geliyo bana 🤣
Yaa çok teşekkür ederim bu sayfa sizler bana çok iyi geliyosunuz. İçimi ferahlattın doktorun yanında aklıma gelmedi cinsiyet sormak eve geldim meraktan duramıyorum da🥺🥺🐣🐣🤪

13+ 5 den selam kızlar
Doktor kontrolünden geldim ikili testin sonuçları şükür temiz çıktı bir problem yok 🤲🏻
Vitamin ilacını kullan dedi ben şuan elenatal 2 kullanıyorum ama bırak demedi devam et dedi bana
Buda bebişimiz 😍
Cinsiyet tahmininde bulunmadı doktor bende tam soracakken hemen gitti kalkmak zorunda kaldım 😂
Yapabilen arkadaş varsa beklerim 🥰

Eklentiler

• IMG_0282.jpeg
    IMG_0282.jpeg
    327,3 KB · Görüntüleme: 71
Sakar Şakir filminde sarhos bi adam vardı ya, “Yanıyorsun Fuat abiii!” Repliğinden aklınıza gelsin. Öyle cayır cayır yanıyordum ilk gebelikte. Karakterin ismi aklıma gelmedi de, o rolde oynayan Macit Flordun misali ayyaş gibi elimde şişe işe geziyordum. :eğlence:Kaç şişe içtim kimbilir..

Yani el cevap: İcebilrisin. İç 😄

Bende de var. Genel bi sorun. Şikayet yazıyor herkes. Masaüstü sürüme geçiyor. Arada düzeliyor sonra yine bozuluyor. :KK47:
ayy hemde ne yanmak :) fuat abi felan halt etmiş ejderha gibi geziyorum :)))

Amiiin, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🙏

Bir avazda inşallah diye dua ediyorum, hepimiz için 😂😂

Çin takvimi ve yüzük falı bende tuttu, onları kontrol etmiş miydin?? Ben de çok merak ediyorum bakalım senin çitlembiğini de ya. Tam bir sefa çocuğu olduğunu hissettirdi sağ olsun😂😂
Çin takvimi yüzük makas bıçak hepsinde erkek çıktı hadi bakalım perşembe gününe randevu aldım tam 14 hafta oluyo ins gosterir kendini

Evde olsaydım seni ziyarete gelecektim.
Ultrason randevum için başka hastanedeyim şu an.

Geçmiş olsun. İns parça kalmamıştır, müdahaleye gerek olmaz. 🤲🏼
Cok cok tesekkur ederim cok naziksin🙏 dr kontrol etti, temizlenmiş rahim hic bisey kalmamis çok şükür, antibiyotik verdi. Gece hic uyumadan gittim sabah hastaneye, simdi bisiler yedim ilacimi aldim yatip uyumayi planliyorum❤️

Cok cok tesekkur ederim cok naziksin🙏 dr kontrol etti, temizlenmiş rahim hic bisey kalmamis çok şükür, antibiyotik verdi. Gece hic uyumadan gittim sabah hastaneye, simdi bisiler yedim ilacimi aldim yatip uyumayi planliyorum❤️
çok geçmiş olsun. su süreçte ne söylenir nasıl söylenir bilmiyorum ne dersek diyelim içinin yangını söndürmez. rabbimden ümit kesilmez inşallah şu mübarek günler hürmetine rabbim sana daha sağlıklı daha hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar 13. Haftamdayım dün gece sağ kasığımdan bacağıma vuran bir sızı ile asla doğru düzgün uyuyamadım ya sanki romatizmam varmış gibi sızladı durdu var mı yaşayan bunu
Pazartesi gece yaşadım öyle bir sızıydı ki uykudan uyandırdı.Dayanamadımm hemen doktora gittim sorun mu var acaba diye . Kızdılar hatta bana bu gayet normal işte bağlardan dokulardan falan görmeden rahat edemem dedim. Ultrasona aldı drek ağrı yerine koymasını istedim baktık ki bebiş orda ☺️tam ağrı olan yerde kese ve bebiş bu haftada hızlı büyüme yaşadığında ordaki bağların ağrısıymış rahat olsun yani için🥰bu arada bende 13+1 de gittim sağ taraftaydı benimde ağrım

Hanımlar ikili test sonucum çıkmış ama hiçbirşey anlamadım anlayan var mı?
Umutvari Umutvari sen lab. Da çalışıyordun sanırım anliyormusun sonuclardan acaba cok merak ettim

Eklentiler

• Screenshot_20250103_161819_Drive~2.jpg
    Screenshot_20250103_161819_Drive~2.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20250103_161756_Drive~2.jpg
    Screenshot_20250103_161756_Drive~2.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 50
Back
X