• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Ben de uc gun once 8+0 ken kanama yasamistim bugun kontrolde her sey yolunda cok sukur
Oksapar kullanmam gerekiyor normalde pihtilasma sorunum oldugu icin ama hoca iki hafta kullanma dedi
Benim ikinci bir kese de var ama boş kese o bozulurken fazla kanarsa saglikli keseye zarar verebilir dedi
Yine de stres hali pek gecmiyor bende
Oksapari kullanamadigim icin stres oluyorum bu sefer de :)
Gerci 5+1de de kanama oldu ve o zaman da iki hafta kullanmadim bir sorun olmadi cok sukur

Ben de uc gun once 8+0 ken kanama yasamistim bugun kontrolde her sey yolunda cok sukur
Oksapar kullanmam gerekiyor normalde pihtilasma sorunum oldugu icin ama hoca iki hafta kullanma dedi
Benim ikinci bir kese de var ama boş kese o bozulurken fazla kanarsa saglikli keseye zarar verebilir dedi
Yine de stres hali pek gecmiyor bende
Oksapari kullanamadigim icin stres oluyorum bu sefer de :)
Gerci 5+1de de kanama oldu ve o zaman da iki hafta kullanmadim bir sorun olmadi cok sukur
Canım ben kullanıyorum oksapar ☺️ kendim vuruyorum

Hayırlısıyla şu iki hafta geçsin kendin vurursun iğneni 🥰 ben de 8.aya kadar dedi doktor +aspirin kullanıyorum bi de. Şimdiden göbeğim ve kollarım mosmor 💜😁
Ay bnde hem iğne hem aspirin kullaniyorm. Karnım mosmor ,hergn nerden vuracağmi sasiriyorm. 😒

Hayırlısıyla şu iki hafta geçsin kendin vurursun iğneni 🥰 ben de 8.aya kadar dedi doktor +aspirin kullanıyorum bi de. Şimdiden göbeğim ve kollarım mosmor 💜😁
Bende oksapar kullanıyorumm fakat doktor aspirin vermedi şimdilik iğne yeterli dediii amaa bu durum beni biraz geriyoo yeterli gelir mi diyee sizib genetik sonuçlar nasıl acabaaa

Benim de aslinda coraspin oksapar onerildi de kanama olunca once coraspinle vedalastim 😁 simdi oksapari da kestirdi iki hafta sonra her sey yolundaysa oksapara geri baslatir belki coraspine de baslatir
3 gen heterozigot faktor5, faktor8, mthfra1298c

Benim de aslinda coraspin oksapar onerildi de kanama olunca once coraspinle vedalastim 😁 simdi oksapari da kestirdi iki hafta sonra her sey yolundaysa oksapara geri baslatir belki coraspine de baslatir
Bende kafama göre kullanmaya korkuyorum aspirini kanama yapar diye ondan doktoru dinliyorum igne ile devam ediyorum ama tedirginim😂 mthfr677c heterozigot, pai 4g/4g homozigot benimm

Benim de böyle hemen hemen pıhtılaşma sonucum. Geçen hafta lekelenme olunca coraspini 3-4gün bırak demişti. Lekelenme zaten o gün geçmişti çok şükür coraspin +iğneye devam yine 🥰😬

Ay bnde hem iğne hem aspirin kullaniyorm. Karnım mosmor ,hergn nerden vuracağmi sasiriyorm. 😒
Eşim evde olduğu zamanlar yani iğnenin saatine göre kolumdan vurduruyorum ben canım o olmayınca da göbekten kendim yapıyorum. Şimdilik sağ taraf sadece morardı yavaş yavaş sola sonra aşağı yukarı geçince dengelerim herhalde 🫣😃

Eklentiler

• 20241219_212842.jpg
    20241219_212842.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 33
Eşim evde olduğu zamanlar yani iğnenin saatine göre kolumdan vurduruyorum ben canım o olmayınca da göbekten kendim yapıyorum. Şimdilik sağ taraf sadece morardı yavaş yavaş sola sonra aşağı yukarı geçince dengelerim herhalde 🫣😃
Ben hep gobektn yapyorm koldn hiç yapmdm dhq önce denesem olck cnku karnım bildgn çürüdü, yaparken damara fln denk geliyor herlde😒

Ben hep gobektn yapyorm koldn hiç yapmdm dhq önce denesem olck cnku karnım bildgn çürüdü, yaparken damara fln denk geliyor herlde😒
İğneden sonra pamuğu sadece hafif bastırarak orayı tutun ovalama falan yapma canım. Koldan da kendi kendine zor olur çünkü löp et kısmını tutup vuruyoruz ya. Kalçadan da oluyormuş ben denemedim hiç ama sağlık ocağına sorup kalçayı da deneyebilirsin 🥰🤗

Arkadaşlar son adet 19 kasım, gebelik var bugün kese göründü ama bebek yok henüz. 6+3 haftadayım adet tarihine göre. Bebeğin görünmemesi normal mi 1 hafta sonra tekrar gel dedi

Arkadaşlar son adet 19 kasım, gebelik var bugün kese göründü ama bebek yok henüz. 6+3 haftadayım adet tarihine göre. Bebeğin görünmemesi normal mi 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Genelde 6 dan sonra kalp atışı duyanlar var . Ama bı hafta sonra gelın dediyse doktorunda bildiği var . İnşallah bebeğiniz sizinledir

Back
X