Kanamanız fln olduysa ondan baslatmams olablr.Bnmde keseyi gördükten sonra aspirini de dahil etti.Bende pai 4g homozigot ondan banada iğne başlattı hemen aman coraspine gerek yok dedi kafam ona takıldı herkes beraber kullanıyor genelde..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkürler dikkat ederm bundan snra.İğnenin havasını sonuna kadar almazsanız morarır hep
Tm canım teşekkürler, yarın iğneyi vurduktan snra öyle deniym birdeİğneden sonra pamuğu sadece hafif bastırarak orayı tutun ovalama falan yapma canım. Koldan da kendi kendine zor olur çünkü löp et kısmını tutup vuruyoruz ya. Kalçadan da oluyormuş ben denemedim hiç ama sağlık ocağına sorup kalçayı da deneyebilirsin
Evet evet bi de bu ayrıntı var nasıl unuttum benİğnenin havasını sonuna kadar almazsanız morarır hep
Selam kizlaaar
Doktora gittim üniversite hastanesidir iyidir dedik saatlerce muayene için sonra bir o kadar da ultrason için ayrı ayrı sıra bekledim. Neyse ama beklediğime değdi.
Kalbi pıtır pıtır atıyor hala ve bugün kıpır kıpır hareket ediyordu. 10+4 çok şükür haftasuyla uyumlu çıktı. Yine fotoğraf vermediler kağıt kalmamış güya ama bu sefer fotoğraf çektim pek belli olmasa da ancak böyle bir fotoğrafı var ama ayakları elleri belli oluyordu ilk tam güzel değildi pozisyonu doktor bulana kadar biraz gerildim önce sana kalp atışını dinletiyim dedi sağolsun sonra diğer ölçümleri yaptı. Dünyanın en güzel sesi. Biraz da duygulandım valla gözlerim doldu
Güncellemeler böyle benden. Biraz bu ara sıkıntılıyım. Her şey üstüste geldi. Pek girip yazamıyorum ama güzel haberlerinizi alıyorum kızlar
Listeyi de elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum
Doktora gittim üniversite hastanesidir iyidir dedik saatlerce muayene için sonra bir o kadar da ultrason için ayrı ayrı sıra bekledim. Neyse ama beklediğime değdi.
Kalbi pıtır pıtır atıyor hala ve bugün kıpır kıpır hareket ediyordu. 10+4 çok şükür haftasuyla uyumlu çıktı. Yine fotoğraf vermediler kağıt kalmamış güya ama bu sefer fotoğraf çektim pek belli olmasa da ancak böyle bir fotoğrafı var ama ayakları elleri belli oluyordu ilk tam güzel değildi pozisyonu doktor bulana kadar biraz gerildim önce sana kalp atışını dinletiyim dedi sağolsun sonra diğer ölçümleri yaptı. Dünyanın en güzel sesi. Biraz da duygulandım valla gözlerim doldu
Güncellemeler böyle benden. Biraz bu ara sıkıntılıyım. Her şey üstüste geldi. Pek girip yazamıyorum ama güzel haberlerinizi alıyorum kızlar
Eklentiler
Çok şükür hiç kanamam olmadı ama olabilir dedi ondan vermedi iğne yeterli şimdilik dediKanamanız fln olduysa ondan baslatmams olablr.Bnmde keseyi gördükten sonra aspirini de dahil etti.
Selam kızlar doktordan döndük bebiş gayet iyiymiş bir sıkıntı yok dedi şuan 8+1iz. Haftaya tekrar görmek istedi. Kalp atımı 9.cu haftada da varsa düşük riskini %80 elemiş oluyormuşuz o yüzden gelmemi istedi benimde işime geldi her gün gidesim var çünkü bu arada bende hala hamilelik belirtilerinden eser yok
Ne güzel maşallah bebito gezip gelmiş olmuş sadeceSelam kızlar doktordan döndük bebiş gayet iyiymiş bir sıkıntı yok dedi şuan 8+1iz. Haftaya tekrar görmek istedi. Kalp atımı 9.cu haftada da varsa düşük riskini %80 elemiş oluyormuşuz o yüzden gelmemi istedi benimde işime geldi her gün gidesim var çünkü bu arada bende hala hamilelik belirtilerinden eser yok
yeni bir stage eklenmiş oldu o zaman ben de haftaya cumartesi gidicem tam 9+0 olmuş olacak inşallah, sanki günler hiç geçmiyor
Maşallah adam olmuş artık yakında cinsiyetler konuşılmaya başlarSelam kizlaaar
Bence doktorunuzun dedigine güvenin asıl onemli olan iğneBende oksapar kullanıyorumm fakat doktor aspirin vermedi şimdilik iğne yeterli dediii amaa bu durum beni biraz geriyoo yeterli gelir mi diyee sizib genetik sonuçlar nasıl acabaaa
Anladm canım,ilerde başlayabilir o zmn.Çok şükür hiç kanamam olmadı ama olabilir dedi ondan vermedi iğne yeterli şimdilik dedi
Öyledir dimi yaaaBence doktorunuzun dedigine güvenin asıl onemli olan iğne
Zaten 12.haftaya kadar bu doktorlayım infertilite doktoru bu aşılama olduğu için takipliyim, 12.hafta normal bi kadına doğuma geçeceğim nasipseAnladm canım,ilerde başlayabilir o zmn
Selam kızlar ben de bugün doktora gittim sat’a göre 6+6’yım ultrasonda da öyle çıktı. Burada birkaç kişiyle konuşmuştuk ani hareketle giren ağrı ve adet sancısı benzeri ağrıları sordum normal olur dedi
9.haftadan itibaren fetal dna yaptırabiliriz dedi ama ben 10.hafta diye biliyordum 9.haftada yaptıran var mı?
9.haftadan itibaren fetal dna yaptırabiliriz dedi ama ben 10.hafta diye biliyordum 9.haftada yaptıran var mı?
Acikinca titreme varsw mtlaka açlık tokluk seker olcumu yapinizÇarşamba doktora gideceğim. Oburluğumdan 72 kilo olmuşum. Hiç doymuyorum. Acıkınca elim ayağım titriyor napıcam doğurana kadar yuvarlanmak istemiyorum diyetisyene mi gitsem sıkıntı bastı beni. Bu mesajı yazarken de ağzım boş durmuyo mesela
Devlet hastanesine gittiysen eğer makineleri eski olduğu için küçük bebekleri göremiyorlar canım bende aynı durumu yaşadım diğer gün özele gittiğimde kalp atışını bile duymuştukArkadaşlar son adet 19 kasım, gebelik var bugün kese göründü ama bebek yok henüz. 6+3 haftadayım adet tarihine göre. Bebeğin görünmemesi normal mi 1 hafta sonra tekrar gel dedi
İnşallah öyledir çok umutlandırdın beniDevlet hastanesine gittiysen eğer makineleri eski olduğu için küçük bebekleri göremiyorlar canım bende aynı durumu yaşadım diğer gün özele gittiğimde kalp atışını bile duymuştuk