• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
İğneden sonra pamuğu sadece hafif bastırarak orayı tutun ovalama falan yapma canım. Koldan da kendi kendine zor olur çünkü löp et kısmını tutup vuruyoruz ya. Kalçadan da oluyormuş ben denemedim hiç ama sağlık ocağına sorup kalçayı da deneyebilirsin 🥰🤗
Tm canım teşekkürler, yarın iğneyi vurduktan snra öyle deniym birde

Selam kizlaaar 💐

Doktora gittim üniversite hastanesidir iyidir dedik saatlerce muayene için sonra bir o kadar da ultrason için ayrı ayrı sıra bekledim. Neyse ama beklediğime değdi.

Kalbi pıtır pıtır atıyor hala ❤️ ve bugün kıpır kıpır hareket ediyordu. 10+4 çok şükür haftasuyla uyumlu çıktı. Yine fotoğraf vermediler kağıt kalmamış güya ama bu sefer fotoğraf çektim pek belli olmasa da ancak böyle bir fotoğrafı var ama ayakları elleri belli oluyordu 🥲 ilk tam güzel değildi pozisyonu doktor bulana kadar biraz gerildim önce sana kalp atışını dinletiyim dedi sağolsun sonra diğer ölçümleri yaptı. Dünyanın en güzel sesi. Biraz da duygulandım valla gözlerim doldu 🥲

Güncellemeler böyle benden. Biraz bu ara sıkıntılıyım. Her şey üstüste geldi. Pek girip yazamıyorum ama güzel haberlerinizi alıyorum kızlar ❤️

Listeyi de elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum 🥰

Eklentiler

• IMG_20250103_141638.jpg
    IMG_20250103_141638.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 63
Selam kızlar doktordan döndük bebiş gayet iyiymiş bir sıkıntı yok dedi şuan 8+1iz. Haftaya tekrar görmek istedi. Kalp atımı 9.cu haftada da varsa düşük riskini %80 elemiş oluyormuşuz o yüzden gelmemi istedi benimde işime geldi her gün gidesim var çünkü😊 bu arada bende hala hamilelik belirtilerinden eser yok 🤷🏻‍♀️

Selam kızlar doktordan döndük bebiş gayet iyiymiş bir sıkıntı yok dedi şuan 8+1iz. Haftaya tekrar görmek istedi. Kalp atımı 9.cu haftada da varsa düşük riskini %80 elemiş oluyormuşuz o yüzden gelmemi istedi benimde işime geldi her gün gidesim var çünkü😊 bu arada bende hala hamilelik belirtilerinden eser yok 🤷🏻‍♀️
Ne güzel maşallah bebito gezip gelmiş olmuş sadece ☺️
yeni bir stage eklenmiş oldu o zaman ben de haftaya cumartesi gidicem tam 9+0 olmuş olacak inşallah, sanki günler hiç geçmiyor🙈

Selam kizlaaar 💐

Doktora gittim üniversite hastanesidir iyidir dedik saatlerce muayene için sonra bir o kadar da ultrason için ayrı ayrı sıra bekledim. Neyse ama beklediğime değdi.

Kalbi pıtır pıtır atıyor hala ❤️ ve bugün kıpır kıpır hareket ediyordu. 10+4 çok şükür haftasuyla uyumlu çıktı. Yine fotoğraf vermediler kağıt kalmamış güya ama bu sefer fotoğraf çektim pek belli olmasa da ancak böyle bir fotoğrafı var ama ayakları elleri belli oluyordu 🥲 ilk tam güzel değildi pozisyonu doktor bulana kadar biraz gerildim önce sana kalp atışını dinletiyim dedi sağolsun sonra diğer ölçümleri yaptı. Dünyanın en güzel sesi. Biraz da duygulandım valla gözlerim doldu 🥲

Güncellemeler böyle benden. Biraz bu ara sıkıntılıyım. Her şey üstüste geldi. Pek girip yazamıyorum ama güzel haberlerinizi alıyorum kızlar ❤️

Listeyi de elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum 🥰
Maşallah adam olmuş artık yakında cinsiyetler konuşılmaya başlar :halay:

Çarşamba doktora gideceğim. Oburluğumdan 72 kilo olmuşum. Hiç doymuyorum. Acıkınca elim ayağım titriyor napıcam doğurana kadar yuvarlanmak istemiyorum diyetisyene mi gitsem sıkıntı bastı beni. Bu mesajı yazarken de ağzım boş durmuyo mesela o_O

Selam kızlar ben de bugün doktora gittim sat’a göre 6+6’yım ultrasonda da öyle çıktı. Burada birkaç kişiyle konuşmuştuk ani hareketle giren ağrı ve adet sancısı benzeri ağrıları sordum normal olur dedi 🌸

9.haftadan itibaren fetal dna yaptırabiliriz dedi ama ben 10.hafta diye biliyordum 9.haftada yaptıran var mı?

Çarşamba doktora gideceğim. Oburluğumdan 72 kilo olmuşum. Hiç doymuyorum. Acıkınca elim ayağım titriyor napıcam doğurana kadar yuvarlanmak istemiyorum diyetisyene mi gitsem sıkıntı bastı beni. Bu mesajı yazarken de ağzım boş durmuyo mesela o_O
Acikinca titreme varsw mtlaka açlık tokluk seker olcumu yapiniz

Arkadaşlar son adet 19 kasım, gebelik var bugün kese göründü ama bebek yok henüz. 6+3 haftadayım adet tarihine göre. Bebeğin görünmemesi normal mi 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Devlet hastanesine gittiysen eğer makineleri eski olduğu için küçük bebekleri göremiyorlar canım bende aynı durumu yaşadım diğer gün özele gittiğimde kalp atışını bile duymuştuk🥰

Back
X